Testování snažilek

Anonymní
15.3.20 19:09

Testování snazilek

Ahoj, mám dotaz, s přítelem se snažíme o miminko něco přes čtyři měsíce, já od šestnácti brala ha. Teď bych měla mít ms, ale zatím jen špinění, ráno jsem si dělala test a nevím jestli je aspoň duch na testu, máte nějaké zkušenosti s lehoulinkou čárkou na testu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
15.3.20 19:13

Druhou carku vidim. Zkus za dva dny znovu, jestli bude silit (stejnou znacku testu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.20 19:20

@Martina84 a je možné tedy i v tom začátku malinko spinit? Četla jsem že by mohlo jít o uhnizdovani. Prvně jsem si všimla včera odpoledne na WC, jinak na kalhotkách skoro nic, tak snad to bude // :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.3.20 19:33

Vůbec bych se tady špinění nebála, pokud se nerozjede ms. A ducha vidím :potlesk: :srdce: moc přeji aby silil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.3.20 19:50

Ja taky ducha vidím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.20 19:56

@Drndadvě taky doufám :oops: dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.20 19:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.3.20 20:02

@Pepyluc za málo, já teď taky čekám :oops: jsem 8DPO a úplně se držím zuby nehty, abych test nedělala :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.20 20:08

@Drndadvě to mi povídej, i kamarádka říkala, ty jo, po tom co vysadis ha, to půjde samo a ono nic, zatím na žádným testu nebyl ani duch, to teď asi jo, tak strašně doufám že se to povede, je mi 32 a už bych miminko s přítelem strašně chtěla. Taky moc držím palečky 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.3.20 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz, s přítelem se snažíme o miminko něco přes čtyři měsíce, já od šestnácti brala ha. Teď bych měla mít ms, ale zatím jen špinění, ráno jsem si dělala test a nevím jestli je aspoň duch na testu, máte nějaké zkušenosti s lehoulinkou čárkou na testu?

Ahoj také jsem měla takového ducha na tomtom testu intimed ale nevyšlo to duchy ty testy dělají velice rádi. ale držím palečky aby se to tobě povedlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
15.3.20 20:13
@Pepyluc píše:
@Martina84 a je možné tedy i v tom začátku malinko spinit? Četla jsem že by mohlo jít o uhnizdovani. Prvně jsem si všimla včera odpoledne na WC, jinak na kalhotkách skoro nic, tak snad to bude // :oops:

Ja v den kdy jsem měla mít ms jsem začala špinit. Myslela jsem že přichazi menzes tak jsem zas byla naštvaná.. druhý den ale ticho po pěšině, žádná krev ani špinění, cvičné jsem si tedy odpoledne udělala test a byl pozitivní. Už jsem 20+4 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.3.20 20:37

@Pepyluc Joo to taky spousta holek říkala, že to jde po vysazení hned, ale moc tomu nevěřím, i když já ji vysadila před třemi lety. Naivně jsem si myslela, že kdyz pak dva roky počkám, půjde to hned a hele, už je to deset měsíců a stále nic, je to na palici :zed: ale neztracejme naděje :oops: my se dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.20 20:39

@Drndadvě určitě jo 😘 držím palečky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.3.20 21:05

Ahoj, všechny zdravím. Já očekávám MS v úterý. Od minulého víkendu nevolnosti, tak jsem včera zkusila test. Dnes ráno další. Teď počkám nejspíš pár dní a pak ještě zkusím. Snad to bude sílit. Všem držím palce ať se zadari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
15.3.20 21:11

Ja taky malinko špiním a už tři dny mi mešká ms. Říkala jsem si, že počkám po víkendu. Zítra ráno testuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí