Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po prvnim rozkliknuti to vypada jako duch, po druhem je to nejake tenke, jako ryska ![]()
Holky prosím přidám se s otázkou. Poslední mš 15.12. Ovulace nevím kdy byla, ale nechráněny sex byl 1.1. a 7.1. Cykly mám tak 30,32 dní. Dneska druhý den zpozdeni, test negativní. Kdybych tedy otěhotněla toho 1.1. tak už by aspoň duch měl být vidět, ale když by byla posunuta ovulace a k otěhotnění by došlo toho 7.1. kdy mám udělat test? Vždycky jsem se řídila zpožděnim menstruace, ale tady nevím. Jestli teda jakoby za 14 dni od 7.1.? Moc děkuju za odpověď, nejsem žádná testovatelka. Vždycky jsem testovala po zpožděne menstruaci a to už byly dvě čárky
prosím anonym, kvůli známým. Děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Otázka je jasná, vidíte ducha nebo mám halucinace? Jsem 11 DPO. Předem všem děkuji za názor.
Příspěvek upraven 15.01.22 v 17:01
Dobrá rada testuj později…
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Otázka je jasná, vidíte ducha nebo mám halucinace? Jsem 11 DPO. Předem všem děkuji za názor.
Neco tam urcite je, ale az cas ukaze jestli to byla ryska nebo duch, kazdopadne drzim palce ![]()
Halušky… tohle se vykouká na každým testu. Když sem hodím test své sedmileté dcery, tak ti tam polovina diskutujících toho ducha taky vykouká…
Ahoj holky.
Otázka je jasná, vidíte ducha nebo mám halucinace? Jsem 11 DPO. Předem všem děkuji za názor.