Testování v sobotu 16. 7. 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lennulle23
26.7.11 14:08

Ahoj devcatka…jen sem chtela rict,ze ikdyz dostanete MS tak nezoufejte,protoze MS muzete dostavat az do 3tiho mesice ne-li dyl…takze pokud se objevily 2 carky …tak bych si po MS udelala test…drzim pesticky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
99
28.7.11 10:07

Ahoj Roni, jak to s tebou vypadá - už se ti objevili čárečky? Držím palce, ať se Vám to povede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.7.11 13:51
wvanilka píše:
Ahoj Roni, jak to s tebou vypadá - už se ti objevili čárečky? Držím palce, ať se Vám to povede :mavam:

ahoj wvanilko dnes jsem v noci dostala ms.Takže možná příšzí měsíc:-).A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
28.7.11 17:49

To je mi líto, roni, snad příští měsíc. No a se mnou je to na prd. Stále čekám, až bude mít dr. po dovče a přitom čekání stále přemýšlím, jestli je mimi tam kde má být, proč mně všude píchá a hlavně aby bylo všechno v pořádku. :think: Tak i když se snažím radovat, tak mám pořád starosti a moc si to neužívám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.7.11 15:15
wvanilka píše:
To je mi líto, roni, snad příští měsíc. No a se mnou je to na prd. Stále čekám, až bude mít dr. po dovče a přitom čekání stále přemýšlím, jestli je mimi tam kde má být, proč mně všude píchá a hlavně aby bylo všechno v pořádku. :think: Tak i když se snažím radovat, tak mám pořád starosti a moc si to neužívám :nevim:

Neboj ,každá dovolená jednou končí a věřím že bude vše v pořádku.Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital