Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ,můžu se přidat?
Já se chci testovat v sobotu a nebo neděli bude to 23DC a 12DPO.Tak doufám že mi to vyjde:-)
Ahojky, tak já to měla dostat v neděli…Testuju od soboty každý den a ms nikde a testy bílo…Jsem dnes 13 DPO…Těm co se zadařilo gratuluju a těm co ne, tak držím palce pro další měsíc snažení! Já se ozvu jak to u mě vypadá, jen jsme teď na dovolené a nemám moc přístupu k internetu…tak zatím papa
wvanilka píše:
Vyšlo nám todneska po ránu se tam objevili // Jupí
gratuluji
Já se teprve testovat budu.Po kolikátém dni se to objevilo?
wvanilka píše:
Gratulujeme
Hpdne zdravicka!!! ![]()
roni1980 píše:wvanilka píše:gratuluji
MS jsem měla dostat ve čtvrtek 14. července a objevilo se to teprve v úterý 19. Sice slabě, ale vidět to bylo. A teď jsem zkoušela další testík, jestli už to bude vidět víc, ale stále je to slabá, okem viditelná, čárečka…
Báro, děkuju za gratulaci, ale po úterku je čárka stejná - nijak moc nezáří jako ta druhá kontrolní. A můj gyndr má teď dovču. Ach jo… ![]()
wvanilka píše:roni1980 píše:MS jsem měla dostat ve čtvrtek 14. července a objevilo se to teprve v úterý 19. Sice slabě, ale vidět to bylo. A teď jsem zkoušela další testík, jestli už to bude vidět víc, ale stále je to slabá, okem viditelná, čárečka…wvanilka píše:gratuluji
Tak to já je mám dostat až někdy kolem 27.7 ale v sobotu to bude 13DPO a zatím nic,zkoušela jsem testík dnes protože jsem to nevydržela a nic.Tak ještě uvidím co bude dál.
Ahoj! Tak se hlásím z dovolené - ve středu jsem ráno na testíku zahlídla druhou čárku, ale odpoledne se dostavila MS
takže to byla si vada testu a nic z toho není, MS byla úplně normální, dnes končím a začíná další měsíc snažení ![]()
roni1980 píše:wvanilka píše:Tak to já je mám dostat až někdy kolem 27.7 ale v sobotu to bude 13DPO a zatím nic,zkoušela jsem testík dnes protože jsem to nevydržela a nic.Tak ještě uvidím co bude dál.roni1980 píše:MS jsem měla dostat ve čtvrtek 14. července a objevilo se to teprve v úterý 19. Sice slabě, ale vidět to bylo. A teď jsem zkoušela další testík, jestli už to bude vidět víc, ale stále je to slabá, okem viditelná, čárečka…wvanilka píše:gratuluji
Já se začala testovat až potom, co mi nepřišla MS, protože když jsem čekala Terku, tak to jsem dělala přesně jako ty - nevydržela a testovala se obden, ale čárky se stejně ukázali až pár dní po dni, kdy mi měla začít MS. Tak vydrž a pak dej vědět, jak si dopadla ![]()
wvanilka píše:roni1980 píše:Já se začala testovat až potom, co mi nepřišla MS, protože když jsem čekala Terku, tak to jsem dělala přesně jako ty - nevydržela a testovala se obden, ale čárky se stejně ukázali až pár dní po dni, kdy mi měla začít MS. Tak vydrž a pak dej vědět, jak si dopadlawvanilka píše:Tak to já je mám dostat až někdy kolem 27.7 ale v sobotu to bude 13DPO a zatím nic,zkoušela jsem testík dnes protože jsem to nevydržela a nic.Tak ještě uvidím co bude dál.roni1980 píše:MS jsem měla dostat ve čtvrtek 14. července a objevilo se to teprve v úterý 19. Sice slabě, ale vidět to bylo. A teď jsem zkoušela další testík, jestli už to bude vidět víc, ale stále je to slabá, okem viditelná, čárečka…wvanilka píše:gratuluji
Určitě dám vědět.Ještě mám nějaký den co si počkám a pak budu vědět víc ![]()
roni1980 píše:
A kdy jdeš k doktorovi?Ještě má dovču?
Stále ještě má dovču - no ještě tento týden si hold musím počkat, ale pro mně jsou to nervy. Testy mi vyšli, ale klidná budu, až to řekne doktor, že je vše OK. ![]()
wvanilka píše:roni1980 píše:Stále ještě má dovču - no ještě tento týden si hold musím počkat, ale pro mně jsou to nervy. Testy mi vyšli, ale klidná budu, až to řekne doktor, že je vše OK.
A kdy jdeš k doktorovi?Ještě má dovču?
Tak to ti věřím a držím palečky.Já zatím stále čekám co bude ![]()