Testování v sobotu 16. 7. 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
19.7.11 12:51

Vyšlo nám to :dance: dneska po ránu se tam objevili // Jupí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.7.11 12:55

Ahoj holky ,můžu se přidat?
Já se chci testovat v sobotu a nebo neděli bude to 23DC a 12DPO.Tak doufám že mi to vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.7.11 13:32

Ahojky, tak já to měla dostat v neděli…Testuju od soboty každý den a ms nikde a testy bílo…Jsem dnes 13 DPO…Těm co se zadařilo gratuluju a těm co ne, tak držím palce pro další měsíc snažení! Já se ozvu jak to u mě vypadá, jen jsme teď na dovolené a nemám moc přístupu k internetu…tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.7.11 13:51
wvanilka píše:
Vyšlo nám to :dance: dneska po ránu se tam objevili // Jupí :palec:

gratuluji :kytka: Já se teprve testovat budu.Po kolikátém dni se to objevilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
20.7.11 09:21

tak já stále nic v pátek jdu mudr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.7.11 20:50
wvanilka píše:

Gratulujeme :-) Hpdne zdravicka!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.7.11 20:57
roni1980 píše:
wvanilka píše:

MS jsem měla dostat ve čtvrtek 14. července a objevilo se to teprve v úterý 19. Sice slabě, ale vidět to bylo. A teď jsem zkoušela další testík, jestli už to bude vidět víc, ale stále je to slabá, okem viditelná, čárečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.7.11 20:58

Báro, děkuju za gratulaci, ale po úterku je čárka stejná - nijak moc nezáří jako ta druhá kontrolní. A můj gyndr má teď dovču. Ach jo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.7.11 15:21
wvanilka píše:
roni1980 píše:
wvanilka píše:
MS jsem měla dostat ve čtvrtek 14. července a objevilo se to teprve v úterý 19. Sice slabě, ale vidět to bylo. A teď jsem zkoušela další testík, jestli už to bude vidět víc, ale stále je to slabá, okem viditelná, čárečka…

Tak to já je mám dostat až někdy kolem 27.7 ale v sobotu to bude 13DPO a zatím nic,zkoušela jsem testík dnes protože jsem to nevydržela a nic.Tak ještě uvidím co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.7.11 16:29

Ahoj! Tak se hlásím z dovolené - ve středu jsem ráno na testíku zahlídla druhou čárku, ale odpoledne se dostavila MS :-( takže to byla si vada testu a nic z toho není, MS byla úplně normální, dnes končím a začíná další měsíc snažení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.7.11 21:19
roni1980 píše:
wvanilka píše:
roni1980 píše:
wvanilka píše:
Tak to já je mám dostat až někdy kolem 27.7 ale v sobotu to bude 13DPO a zatím nic,zkoušela jsem testík dnes protože jsem to nevydržela a nic.Tak ještě uvidím co bude dál.

Já se začala testovat až potom, co mi nepřišla MS, protože když jsem čekala Terku, tak to jsem dělala přesně jako ty - nevydržela a testovala se obden, ale čárky se stejně ukázali až pár dní po dni, kdy mi měla začít MS. Tak vydrž a pak dej vědět, jak si dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.7.11 08:52
wvanilka píše:
roni1980 píše:
wvanilka píše:
roni1980 píše:
wvanilka píše:
Tak to já je mám dostat až někdy kolem 27.7 ale v sobotu to bude 13DPO a zatím nic,zkoušela jsem testík dnes protože jsem to nevydržela a nic.Tak ještě uvidím co bude dál.
Já se začala testovat až potom, co mi nepřišla MS, protože když jsem čekala Terku, tak to jsem dělala přesně jako ty - nevydržela a testovala se obden, ale čárky se stejně ukázali až pár dní po dni, kdy mi měla začít MS. Tak vydrž a pak dej vědět, jak si dopadla :wink:

Určitě dám vědět.Ještě mám nějaký den co si počkám a pak budu vědět víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.7.11 09:00

A kdy jdeš k doktorovi?Ještě má dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
25.7.11 21:38
roni1980 píše:

Stále ještě má dovču - no ještě tento týden si hold musím počkat, ale pro mně jsou to nervy. Testy mi vyšli, ale klidná budu, až to řekne doktor, že je vše OK. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.7.11 08:33
wvanilka píše:
roni1980 píše:
Stále ještě má dovču - no ještě tento týden si hold musím počkat, ale pro mně jsou to nervy. Testy mi vyšli, ale klidná budu, až to řekne doktor, že je vše OK. :roll:

Tak to ti věřím a držím palečky.Já zatím stále čekám co bude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital