Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebovala bych pomoc. Dělala jsem si v pondělí těhu test a byl tam maličko vidět duch( jen ale z určitého pohledu) v pátek jsem ho dělala znovu a už ten duch byl silnější. MS jsem měla mít asi tak před 14 dny. Prsa mě nebolí ani je nemám citlivá, jen si připadám, že mam v břiše balvan a nemám vůbec chuť k jídlu. Můžu být těhu?? Testíky byly mamatest comfort 10.
Prosím poraďte můžu být těhu?
Můžeš i nemůžeš,nejlepš reseni je opravdu navtsivit gynekologa,…tady te bohuzel ani jedna vaginalni vysetreni nabidnout nemuzeme ![]()
Myslela jsem jestli nemá někdo podobné zkušenosti. Nechtěla jsem vainální vyšetření.
Jestli je silnější, tak je to možné - ale to zpoždění je už dost veliké na duchy…
Ledaže by se ti posunula ovulace a otěhotněla bys těsně před MS nebo nějak později…
Asi ještě vydrž, dr. by v tomto případě taky nic moc neviděl, možná bych zkusila ještě Mamatest 25… 10 prý někdy dělá falešné duchy, i když mně se to nestalo.
Při prvním těhu jsem taky neměla žádný příznaky. Jestli chceš mít jistotu, tak si skoč na krev. Ovu nebo celý cyklus může být opravdu posunutý.
Mám hodně nepravidelnou MS tak je i možné že jsme měla ovu později. Nemám žádné zkušenosti s těhu, tak nevím co dělat. Kvůli nepravidelné MS už jsem byla i na IVF ale to se nechytlo teď mam odklad a v září by mě měla čekat další IVF. Docela by mě potěšilo kdyby to vyšlo teď přirozeně a nemusela bych v září na IVF.
Mužeš, ja měla slabounkou čárku až 10 den zpoždění, pak sílila. záleží na ovulaci, už bych se klidně objednala k Dr ![]()
ahoj, já měla ducha až 10 dní po vynechané MS na tomto testu, navštiv gynekologa, nebo si zajdi jako samoplátce na krev a budeš chytřejší. Držím palce ![]()
ahoj
nevite nahodou jestli je mozne abych na testu mela slaboulilinkou carecku a pri podsviceni byla krasne videt(svetla stejne silna)
a znamenala tehu?
mam 4 dny do ms delano z ranni a ta slaba byla videt normalne asi po 5 min.
osobně jsem měla před MS ducha na testu a pak dostala normálně MS, nemá smysl před MS testovat. Možné je všechno ![]()
wochy79 píše:
ahoj
nevite nahodou jestli je mozne abych na testu mela slaboulilinkou carecku a pri podsviceni byla krasne videt(svetla stejne silna)a znamenala tehu?
mam 4 dny do ms delano z ranni a ta slaba byla videt normalne asi po 5 min.
Tak podsvicovat jsem to nikdy nezkoušela, ale testla bych za pár dní… Což asi slyšet nechceš ![]()
no ne, slyset, spis jsem nedockava cekam na druhe uz 7 let a tak uz to tolik nehrotim ale byla bych rada , prave ze ja je prosvicuju kazdy mesic a tohle mi zadnej neudelal jeste
wochy- já taky podsvěcovala a až jsem měla při podsvícení čárku tak jsem se radovala. Čárka trošinku zesílila ale bohužel to nedopadlo dobře. Za pár dní přišla MS. Ale každá jsme jiná klidně těhu byt můžeš. Držím pěsti.
Jo a to se mě opakovalo 5 krát. Na pošesté se povedlo těhu se udrželo, mám doma 22 měsíční holčičku a teď čekám třetí mimi. Za dva měsíce rodím.
elisabeth to je uzasny ze se vam to nakonec i povedlo to moc gratuluju
ja uz se na druhe tesim, mam uz 13 letou holku ale bojim se ze se nedockam:(