Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, možná tam něco je, ale těžko říct… a tobě se objevil tenhle super duch až po zaschnutí, nebo aspoň v termínu? Já si myslím, že bude lepší za dva až tři dny testovat znova
… tahkle ti to moc neřekne ![]()
Jankaxx píše:
Ahoj, možná tam něco je, ale těžko říct… a tobě se objevil tenhle super duch až po zaschnutí, nebo aspoň v termínu? Já si myslím, že bude lepší za dva až tři dny testovat znova… tahkle ti to moc neřekne
Já ducha vidím… ![]()
Tak možná mám špatný rozlišení, ať koukám jak koukám, vidím prdek..taky bych zkusila za dva tři dny další..
něco vidím ale je to tenčí než to má být. zkusila bych za par dni znovu. kolikaty den cyklu jsi? ![]()
taky vidím, tyhle miničárky moc fotit nejdou
jestli se to bude zvýrazňovat, tak je jasno ![]()
Velice slabý, ale myslím, že tm je. Ve skutečnosti jde určitě vidět líp
29 DC, čárka se objevila až po zaschnutí, ale na druhém nepoužitém testu je taky její náznak.
Aby bylo jasno, nejsem snažilka
Raději bych byla, kdyby tam ta čárka nebyla ![]()
tak ja carku vidim,zkus za 2dny znova..ja to mela stejne a ted sem v 19tydnu
Pokud není čárka aspoň trošičku dorůžova a vylezla jen taková bílá na povrch a jen po zaschnutí, tak by měl být test negativní.
já taky něco vidím
na těch prvních testech jsem taky duchařila že to bylo špatně vidět, mrkni klidně do fotogalerie a těhu to bylo, tak moc přeju aby sílila. Za dva dny test znovu bude ideální, ale klidně bude vidět rozdíl i zítra, však se podívej u mě…taky byl vidět rozdíl den po dni ![]()
Prosím, koukněte na fotky, vidíte čárku jako já? je ale po zaschnutí šedá. Chtěla jsem koupit mamatest, ale neměli ho. Citlivost 10.