Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
loka píše:
já taky něco vidímna těch prvních testech jsem taky duchařila že to bylo špatně vidět, mrkni klidně do fotogalerie a těhu to bylo, tak moc přeju aby sílila. Za dva dny test znovu bude ideální, ale klidně bude vidět rozdíl i zítra, však se podívej u mě…taky byl vidět rozdíl den po dni
právě zakladatelka psala, že by radši kdyby těhotná nebyla..
přeju ať to dopadne, jak si přeješ, každopádně někomu se takovéhle čárky ukazují a není to těhotenství, já měla test vždycky sněhobílý, až v těhotenství se tam něco ukázalo
Saroya píše:loka píše:právě zakladatelka psala, že by radši kdyby těhotná nebyla..
já taky něco vidímna těch prvních testech jsem taky duchařila že to bylo špatně vidět, mrkni klidně do fotogalerie a těhu to bylo, tak moc přeju aby sílila. Za dva dny test znovu bude ideální, ale klidně bude vidět rozdíl i zítra, však se podívej u mě…taky byl vidět rozdíl den po dni
přeju ať to dopadne, jak si přeješ, každopádně někomu se takovéhle čárky ukazují a není to těhotenství, já měla test vždycky sněhobílý, až v těhotenství se tam něco ukázalo
já čtu většinou jen dotaz, málokdy co píšou ostatní, takže když je to připojeno někde v textu tak to není dobře vidět
loka píše:Saroya píše:já čtu většinou jen dotaz, málokdy co píšou ostatní, takže když je to připojeno někde v textu tak to není dobře vidětloka píše:právě zakladatelka psala, že by radši kdyby těhotná nebyla..
jj jasný
Tak je dobře, že to dopadlo podle Tvých představ ![]()
Ale co já bych za // dala ![]()
To nesmí, psychika je přece důležitá a nejlepší je tomu nechat volnej průběh. Já jsem vysadila prášky, ani jsme se nesnažili a za 3 měs. jsem už měla //
Moc držím palečky!
Děkuji
Ono je těžký a to nemyslet, když pořád musím chodit na to emimino
asi to omezím ![]()
panenka87 píše:
Teprve první měsíc, a už mě teď z toho hrabe
neboj to bude ustupovat
pokud ti to nevyjde, tak se s tím budeš asi smiřovat pomalu ale jistě… hodně štěstíčka ![]()
veru1234 píše:panenka87 píše:neboj to bude ustupovat
Teprve první měsíc, a už mě teď z toho hrabepokud ti to nevyjde, tak se s tím budeš asi smiřovat pomalu ale jistě… hodně štěstíčka
Asi máš pravdu
ten první měsíc je asi nejhorší