RapiClear čárka po zaschnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
12.7.11 21:25
loka píše:
já taky něco vidím :palec: na těch prvních testech jsem taky duchařila že to bylo špatně vidět, mrkni klidně do fotogalerie a těhu to bylo, tak moc přeju aby sílila. Za dva dny test znovu bude ideální, ale klidně bude vidět rozdíl i zítra, však se podívej u mě…taky byl vidět rozdíl den po dni :dance:

právě zakladatelka psala, že by radši kdyby těhotná nebyla..
přeju ať to dopadne, jak si přeješ, každopádně někomu se takovéhle čárky ukazují a není to těhotenství, já měla test vždycky sněhobílý, až v těhotenství se tam něco ukázalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
12.7.11 21:44
Saroya píše:
loka píše:
já taky něco vidím :palec: na těch prvních testech jsem taky duchařila že to bylo špatně vidět, mrkni klidně do fotogalerie a těhu to bylo, tak moc přeju aby sílila. Za dva dny test znovu bude ideální, ale klidně bude vidět rozdíl i zítra, však se podívej u mě…taky byl vidět rozdíl den po dni :dance:
přeju ať to dopadne, jak si přeješ, každopádně někomu se takovéhle čárky ukazují a není to těhotenství, já měla test vždycky sněhobílý, až v těhotenství se tam něco ukázalo

já čtu většinou jen dotaz, málokdy co píšou ostatní, takže když je to připojeno někde v textu tak to není dobře vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.7.11 22:00
loka píše:
Saroya píše:
loka píše:
já čtu většinou jen dotaz, málokdy co píšou ostatní, takže když je to připojeno někde v textu tak to není dobře vidět

jj jasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.7.11 17:42

Já ho tam vidím.
A jakpak zakladatelka dopadla?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.11 19:08

Naštěstí tam ta čárka nebyla :)

• Citovat
  • Upravit
13770
18.7.11 19:44

Tak je dobře, že to dopadlo podle Tvých představ :wink:
Ale co já bych za // dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.11 20:11

A ty se snažíš o první mimčo? jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
13770
19.7.11 09:22

Teprve první měsíc, a už mě teď z toho hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.11 09:47

To nesmí, psychika je přece důležitá a nejlepší je tomu nechat volnej průběh. Já jsem vysadila prášky, ani jsme se nesnažili a za 3 měs. jsem už měla // :) Moc držím palečky!

• Citovat
  • Upravit
13770
19.7.11 10:27

Děkuji :-) Ono je těžký a to nemyslet, když pořád musím chodit na to emimino :mrgreen: asi to omezím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
19.7.11 14:44
panenka87 píše:

neboj to bude ustupovat :palec: pokud ti to nevyjde, tak se s tím budeš asi smiřovat pomalu ale jistě… hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.7.11 15:59
veru1234 píše:
panenka87 píše:
neboj to bude ustupovat :palec: pokud ti to nevyjde, tak se s tím budeš asi smiřovat pomalu ale jistě… hodně štěstíčka :kytka:

Asi máš pravdu :-) ten první měsíc je asi nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital