Testy C19 a prarodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76421
23.12.21 19:26
@ugluk píše:
Takže v pondělí byly děti sestry A ve škole (kde se musely testovat, ne?). Ve středu u babičky. V pátek pojede sestra B k babičce a bojí se, že v pondělí negativní děti sestry A ve středu nakazily babičku a ta už je v pátek, po dvou dnech od kontaktu, infekční natolik, že sestru B nakazí. Všichni bezpříznakoví (neb příznakové děti sestry A by nešly na návštěvu a příznaková babička by si návštěvu nezvala). Lehce mi to hraničí s paranoiou.

je to paranoia, a truc za to, že prarodiče nechtějí hlídat školkové dítě,
zakladatelko - když to všichni tak hystericky hrotíte, tak se nenavštěvujte vůbec, popřejte si přes kameru a oběd si uvařte každý doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.12.21 19:28
@Anonymní píše:
Ve škole jsem byla naposledy 15.12. a na test jsem šla 17.12. před návštěvou prarodičů se samozřejmě otestujeme, jako vždy. A jde mi o to, že prarodiče to můžou chytit od druhých vnoučat, které byli ve škole včera bez testů a testovat se před návštěvou nebudou. Prarodiče mě před měsícem vyhodili od nich z bytu, kvůli tomu, že učím a jsem potenciálně nakažlivá…

Takže jim to chceš vratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 19:32
@Lama Lama píše:
Takže jim to chceš vratit

Hele a víš že z jistého úhlu pohledu ano. Když já testovana, očkovaná a ve škole učící v respiratoru jsem nevhodná abych přišla na 5 minut… Tak snad oni budou také tak shovívaví a rádi se otestují, když teď se bojím já.

• Citovat
  • Upravit
81479
23.12.21 19:37
@Anonymní píše:
Hele a víš že z jistého úhlu pohledu ano. Když já testovana, očkovaná a ve škole učící v respiratoru jsem nevhodná abych přišla na 5 minut… Tak snad oni budou také tak shovívaví a rádi se otestují, když teď se bojím já.

Tak alespon že si to přiznáš. :kytka: Přijdou mi to zbytečné žabomyší války

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.12.21 17:42
@Anonymní píše:
Hele a víš že z jistého úhlu pohledu ano. Když já testovana, očkovaná a ve škole učící v respiratoru jsem nevhodná abych přišla na 5 minut… Tak snad oni budou také tak shovívaví a rádi se otestují, když teď se bojím já.

Vy jste paranoidní rodina. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+