3. Dávka očkování Covid

1428
23.12.21 13:12

3. Dávka očkování Covid

Pěkný den, najde se tu někdo, kdo už má po 3. Dávce očkování proti covidu? Jde o to, že jsem po 2. Dávce Pfuzeru s bouřlivou reakci 5 dni ležela v horečkách téměř neschopná vstát z postele a už to bude půl roku od 2. Dávky a čeká mě 3. Mám teda hrůzu z toho, že mě zase čeká to co po 2. Dávce a🤮 proto zjišťují, zda se najde někdo, kdo měl potíže po 2. Dávce a byl už na 3. Jak to proběhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3600
23.12.21 13:19

Ja mam treti od vcera a pohoda, ale ja nemela rwakci ani na ty predchozi. Moje mamka jo, 4 dny horecka, a po te trwti nic, jen bolest ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
23.12.21 13:23
@Arboretka píše:
Ja mam treti od vcera a pohoda, ale ja nemela rwakci ani na ty predchozi. Moje mamka jo, 4 dny horecka, a po te trwti nic, jen bolest ruky.

@Arboretka opravdu? Já jsem měla takové zimnice a horečky 39, bolest celého těla, pak i hlavy, oči…hrůza..to jsem ještě nikdy nezažila. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
23.12.21 13:32

Mně teď dost proočkovací doktor říkal - když jste dala dvě, třetí dáte taky. Což mě moc nepotěšilo, po druhé jsem měla týdenní třeštění hlavy a hlavně mi to v některých ohledech tělo rozhodilo dlouhodobě. Takže já se přiznávám, že na třetí zatím nejdu, v kombinaci prodělanej covid, dvě dávky a vysoké protilátky si holt vybírám doporučení jiného lékaře, který mi doporučil odklad s tím, že tím předejdu možnám velkým nežádoucím účinkům. Docela by se mi líbilo, kdyby si ti dva spolu mohli popovídat :lol: Neb ten první tvrdí, že potřetí to horší než podruhý nebývá. A asi velmi realisticky, že nakonec si to stejná dám bodnout, pokud nechci se všema těma restrikcema jenom sedět doma na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
23.12.21 13:34
@zuzuza píše:
Pěkný den, najde se tu někdo, kdo už má po 3. Dávce očkování proti covidu? Jde o to, že jsem po 2. Dávce Pfuzeru s bouřlivou reakci 5 dni ležela v horečkách téměř neschopná vstát z postele a už to bude půl roku od 2. Dávky a čeká mě 3. Mám teda hrůzu z toho, že mě zase čeká to co po 2. Dávce a🤮 proto zjišťují, zda se najde někdo, kdo měl potíže po 2. Dávce a byl už na 3. Jak to proběhlo?

Já byla po 2. dávce 2 dny ko, zimnice, neschopnost být vzhůru. Po 3. dávce bez reakce.

Příspěvek upraven 23.12.21 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
23.12.21 13:36

Ještě zvažují počkat na Novavax, to mě doporučil můj obvodak, že by nemusela být taková reakce jak u mRNA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
23.12.21 13:38

Nechala jsem si i protilátky, ale nejsem z toho moudra vůbec teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.12.21 13:40

Byla jsem na třetí předevčírem a smetlo mě to stejně, jako podruhé (po první dávce jsem neměla vůbec nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
23.12.21 13:51
@zuzuza píše:

Ta třetí je poloviční dávka, není to taková bomba jako ty první dvě. Já jsem měla taky po druhé reakci, teplota a bolela mě celá JÁ :D tak držím palce ať jsi bez reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
23.12.21 13:54

@zuzuza Měla jsem to samý po prvních dvou dávek, na třetí půjdu opravdu s respektem, takhle blbě mi snad nikdy nebylo. Taky mě to zajímá, tak mi kdyžtak napiš, já bych měla jít začátkem února :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
23.12.21 13:55

@unuděná já po první také a po druhé, tu jsem dostala dopoledne a už večer zimnice😱a jako na 5 dni zase vyřazena z provozu, doma dvě děti školou povinné, no ale covid dostat taky nechci, toho se taky bojim, to je situace ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.12.21 13:57
@zuzuza píše:

Druhou dávku jsem absolvovala a šla na noční. Odkroutila dvanáctku. Na třetí jsem objednána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.12.21 13:59

@zuzuza No já po té druhé první den v pohodě, v noci trochu tlačila ruka a druhý den KO, úplně jsem lehla a myslela jsem, že je po mě :P Naštěstí během dvou dnů dobrý. No a včera, po té třetí dávce, opět to samé - horečka, strašná zimnice půl dne, pak bolest hlavy, únava, nateklé podpaždí. Dneska už trochu lepší. Ale nadávám si, že jsem si takhle zkazila ten předvánoční čas. Snad budu zítra úplně OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
23.12.21 14:05
@ugluk píše:
Mně teď dost proočkovací doktor říkal - když jste dala dvě, třetí dáte taky. Což mě moc nepotěšilo, po druhé jsem měla týdenní třeštění hlavy a hlavně mi to v některých ohledech tělo rozhodilo dlouhodobě. Takže já se přiznávám, že na třetí zatím nejdu, v kombinaci prodělanej covid, dvě dávky a vysoké protilátky si holt vybírám doporučení jiného lékaře, který mi doporučil odklad s tím, že tím předejdu možnám velkým nežádoucím účinkům. Docela by se mi líbilo, kdyby si ti dva spolu mohli popovídat :lol: Neb ten první tvrdí, že potřetí to horší než podruhý nebývá. A asi velmi realisticky, že nakonec si to stejná dám bodnout, pokud nechci se všema těma restrikcema jenom sedět doma na zadku.
@unuděná píše:
Byla jsem na třetí předevčírem a smetlo mě to stejně, jako podruhé (po první dávce jsem neměla vůbec nic).

Tak to jsi dostala placebo poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
23.12.21 14:09
@unuděná píše:
@zuzuza No já po té druhé první den v pohodě, v noci trochu tlačila ruka a druhý den KO, úplně jsem lehla a myslela jsem, že je po mě :P Naštěstí během dvou dnů dobrý. No a včera, po té třetí dávce, opět to samé - horečka, strašná zimnice půl dne, pak bolest hlavy, únava, nateklé podpaždí. Dneska už trochu lepší. Ale nadávám si, že jsem si takhle zkazila ten předvánoční čas. Snad budu zítra úplně OK :)

Lidi proč na to chodíte, když to není povinný a je to experimentální studie? Vy se nebojíte o své zdraví? Já nechápu, když se ví, co to je za sračku, že na to někdo jde jen proto, aby mohl třeba na hory? Kam jste dali mozek? Vy nesledujete jiný info než mainstraem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí