Prodělaný covid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.12.21 21:48

Prodělaný covid

Dobrý den, když mám čerstvě prodělaný covid, že jsem dnes v 16. dni po koronaviru a jsem negativní a mám mezi sebou v rodině 2 pozitivní (1 lehčí průběh a 1 střední průběh) tak můžu to dostat od nich hned taky nebo nebo mám nějakou dobu po kterou mám už nějaké protilátky v těle aktivní, popřípadě jak dlouho bych měl být imunní proti tomu, měl jsem lehčí příznaky když jsem to měl. Vřele děkuji za odpověď, kdo víte, hodně mně to zajímá ☺️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76301
19.12.21 21:51

Po prodělaném covidu jsi imunní - jak dlouho - možná půl roku, možná víc - přesně ti to nikdo neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 21:54

@stinga A jsem imunní i když jsem měl lehčí příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
19.12.21 22:01

@NightBoyCZ no musíš věřit. Třeba moje děti neměly příznaky žádné, potom byly v kontaktu s pozitivním několikrát a nenakazili se. Od covidu jsme 9 měsíců ( dospělí jsme i očkovaní, děti ne). Nikdo neví, jaké množství protilátek a jaká doba po nemoci je ještě dostatečně účinná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101545
19.12.21 22:01

@stinga Nebo taky méně, ten pulrok je nejaka statistika.

@NightBoyCZ Nicméně po nejakych 14 dnech s imunitou pocitat muzes určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65049
19.12.21 22:03

Tezko rict, co s tim udela omikron, az se tu rozjede. Je mu pry jedno, jestli jsi prodelal nebo jsi ockovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.12.21 22:04

@NightBoyCZ jedná-li se o stejnou mutaci, neměl bys to chytit hned zpět. Nicméně syn kolegy chytil druhý COVID tři týdny po ukončení neschopnosti s prvním. Ale přikláním se k tomu, že poprvé měl jen falešně pozitivní PCR test…neměl příznaky. Nemocný je až teď podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76301
19.12.21 22:06
@NightBoyCZ píše:
@stinga A jsem imunní i když jsem měl lehčí příznaky?

nechej si udělat testy na protilátky v laboratoři - platí se od 400 - 600 jak kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
19.12.21 23:02

14 dní od nemoci mít protilátky budeš. Časem pak budou klesat. Přičemž podle studie je po 6 měsících po protilátkách minimálně statisticky.
Reálně můžeš mít protilátky další rok, nebo taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 23:10

Sestra měla covid znovu po třech měsících

• Citovat
  • Upravit
6654
20.12.21 08:45
@stinga píše:
nechej si udělat testy na protilátky v laboratoři - platí se od 400 - 600 jak kde

Myslim, ze hladina protilatek o tom nijak nevypovida. Ja jsem rok po covidu, hladina protilatek uz nizka a i pres nekolik rizikovych kontaktu s nakazenymi v posledni dobe jsem to stale znovu nechytla. Poprve mi stacilo se s nakazenym chvili potkat v uzavrenem prostoru a bylo vymalovano a ted uz nic, telo si to ocividne stale pamatuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí