Testy C19 a prarodiče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.12.21 17:09

Testy C19 a prarodiče

Ahoj, jak byste se zachovali v tomto případě. Máme tříletou dceru, kterou jsme stáhli ze školky kvůli covidu. Měli jsme domluveno s prarodiči, že nám ji budou jednou týdně hlídat, ale protože já pracuji ve škole, tak nám nakonec řekli že hlídat nebudou, i když jsme se vždy před kontaktem s nimiž testovali. Teď nás pozvali na vánoční oběd. Dva dny před námi k nim půjde dcera se školními dětmi. Já mám jít hned po novém roce na 3. dávku a opravdu nerada bych to takhle před očkováním chytla. Přemýšlím tedy, že bych prarodičům navrhla, aby se po kontaktu s vnoučaty a před naší návštěvou otestovali. Jenže už vidím, jak mě začnou říkat, jak dělám jen problémy… Přijde vám fér se před kontaktem s někým otestovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
23.12.21 17:15

Neni to cele nejake vyhrocene? Ty jsi ockavana, oni ne? Ta sance, ze to oni chytnou od vnoucat a ty pak od nich je 00 prd, to spis chytis rymu..a v nejhorsim budes pozitivni pred treti davkou..no..tak uz pak na ni nebudes muset :nevim:…opatrnost je ok, ja bych nikdy nejela ke svy prarodicum (oba uz skoro 90) kdybych si pred tim neudelala test, ale nikdy by me nenapadlo to chtit po nich, byt k nim jezdi ruzni pribuzni neustale s vnoucaty, pravnoucaty apod…to uz je snad naka uzkost ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 17:21

@Melodie91 Jsou očkování 3. dávkou. Děti se před návštěvou u nich netestuji, tudíž neví jestli jsou + nebo ne. My se samozřejmě otestujeme. Nevím proč by nemohli oni, když také chodí všude možně.

• Citovat
  • Upravit
5283
23.12.21 17:30

Ja bych je nenutila se testovat. Stejně ty domácí testy jsou na 2 věci. Ale ja jsem v tomhle takový sveraz. Ja jsem se doma ještě ani jednou netestovala. Nějak nevidím důvod :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
23.12.21 17:31

A ty chces aby sli na PCR nebo samotest? Pokud samotest tak to je stejne 50 na 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
23.12.21 17:32
@Anonymní píše:
@Melodie91 Jsou očkování 3. dávkou. Děti se před návštěvou u nich netestuji, tudíž neví jestli jsou + nebo ne. My se samozřejmě otestujeme. Nevím proč by nemohli oni, když také chodí všude možně.

Me prijde divne v uzkem kruhu rodinem neco takhle hrotit…vsichni ockovani a stejne vydeseni…my se mame v rodine radi normalne navzajem..kdyz ma nekdo priznaky nejake nemoci, tak se nenavstevujem, ale kdyz jsme zdravi, tak proste normalne..snad jeste existuje normalni zivot a vztahy…v zivote by me nenapadlo navstevu kohokoli podminovat nejakym testem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65006
23.12.21 17:35

Nepsala jsi tu už? Že tě nechtějí pustit k nim, když chodíš do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 17:37

@vokishka ano to je já.

• Citovat
  • Upravit
65006
23.12.21 17:42

Uplně jsem nepochopila, to se mají otestovat po kontaktu s tvými dětmi? Jestli to od nich nechytili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.12.21 17:45
@vokishka píše:
Uplně jsem nepochopila, to se mají otestovat po kontaktu s tvými dětmi? Jestli to od nich nechytili?

Aby zakladatelka nedostala Covid od prarodičů. A také děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65006
23.12.21 17:49
@topazio píše:
Aby zakladatelka nedostala Covid od prarodičů. A také děti.

tohle mi zní jinak
Dva dny před námi k nim půjde dcera se školními dětmi. Já mám jít hned po novém roce na 3. dávku a opravdu nerada bych to takhle před očkováním chytla. Přemýšlím tedy, že bych prarodičům navrhla, aby se po kontaktu s vnoučaty a před naší návštěvou otestovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.12.21 17:50

Pochopila bych to, kdyby jsi seděla doma a nikam nechodila. Ale ty chodíš do práce, denně se stýkáš se spoustou lidí a po rodičích chceš testování, aby ses nenakazila…. 8o. Promiň, ale nejsi ty tak trochu blbá?

• Citovat
  • Upravit
56505
23.12.21 17:50
@vokishka píše:
tohle mi zní jinak
Dva dny před námi k nim půjde dcera se školními dětmi. Já mám jít hned po novém roce na 3. dávku a opravdu nerada bych to takhle před očkováním chytla. Přemýšlím tedy, že bych prarodičům navrhla, aby se po kontaktu s vnoučaty a před naší návštěvou otestovali.

Podle mě se bojí Covidu, aby ho nedostala, protože by musela odložit třetí dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65006
23.12.21 17:52
@topazio píše:
Podle mě se bojí Covidu, aby ho nedostala, protože by musela odložit třetí dávku.

to jo, ale píše to divně a je otázka, co fakt chce, ve kterou chvíli ten test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.12.21 17:54

To je teda slušnej úlet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie