Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Neni to cele nejake vyhrocene? Ty jsi ockavana, oni ne? Ta sance, ze to oni chytnou od vnoucat a ty pak od nich je 00 prd, to spis chytis rymu..a v nejhorsim budes pozitivni pred treti davkou..no..tak uz pak na ni nebudes muset
…opatrnost je ok, ja bych nikdy nejela ke svy prarodicum (oba uz skoro 90) kdybych si pred tim neudelala test, ale nikdy by me nenapadlo to chtit po nich, byt k nim jezdi ruzni pribuzni neustale s vnoucaty, pravnoucaty apod…to uz je snad naka uzkost ne?!
@Melodie91 Jsou očkování 3. dávkou. Děti se před návštěvou u nich netestuji, tudíž neví jestli jsou + nebo ne. My se samozřejmě otestujeme. Nevím proč by nemohli oni, když také chodí všude možně.
Ja bych je nenutila se testovat. Stejně ty domácí testy jsou na 2 věci. Ale ja jsem v tomhle takový sveraz. Ja jsem se doma ještě ani jednou netestovala. Nějak nevidím důvod
.
A ty chces aby sli na PCR nebo samotest? Pokud samotest tak to je stejne 50 na 50.
@Anonymní píše:
@Melodie91 Jsou očkování 3. dávkou. Děti se před návštěvou u nich netestuji, tudíž neví jestli jsou + nebo ne. My se samozřejmě otestujeme. Nevím proč by nemohli oni, když také chodí všude možně.
Me prijde divne v uzkem kruhu rodinem neco takhle hrotit…vsichni ockovani a stejne vydeseni…my se mame v rodine radi normalne navzajem..kdyz ma nekdo priznaky nejake nemoci, tak se nenavstevujem, ale kdyz jsme zdravi, tak proste normalne..snad jeste existuje normalni zivot a vztahy…v zivote by me nenapadlo navstevu kohokoli podminovat nejakym testem…
Nepsala jsi tu už? Že tě nechtějí pustit k nim, když chodíš do školy?
Uplně jsem nepochopila, to se mají otestovat po kontaktu s tvými dětmi? Jestli to od nich nechytili?
@vokishka píše:
Uplně jsem nepochopila, to se mají otestovat po kontaktu s tvými dětmi? Jestli to od nich nechytili?
Aby zakladatelka nedostala Covid od prarodičů. A také děti.
@topazio píše:
Aby zakladatelka nedostala Covid od prarodičů. A také děti.
tohle mi zní jinak
Dva dny před námi k nim půjde dcera se školními dětmi. Já mám jít hned po novém roce na 3. dávku a opravdu nerada bych to takhle před očkováním chytla. Přemýšlím tedy, že bych prarodičům navrhla, aby se po kontaktu s vnoučaty a před naší návštěvou otestovali.
Pochopila bych to, kdyby jsi seděla doma a nikam nechodila. Ale ty chodíš do práce, denně se stýkáš se spoustou lidí a po rodičích chceš testování, aby ses nenakazila….
. Promiň, ale nejsi ty tak trochu blbá?
@vokishka píše:
tohle mi zní jinak
Dva dny před námi k nim půjde dcera se školními dětmi. Já mám jít hned po novém roce na 3. dávku a opravdu nerada bych to takhle před očkováním chytla. Přemýšlím tedy, že bych prarodičům navrhla, aby se po kontaktu s vnoučaty a před naší návštěvou otestovali.
Podle mě se bojí Covidu, aby ho nedostala, protože by musela odložit třetí dávku.
@topazio píše:
Podle mě se bojí Covidu, aby ho nedostala, protože by musela odložit třetí dávku.
to jo, ale píše to divně a je otázka, co fakt chce, ve kterou chvíli ten test.
Ahoj, jak byste se zachovali v tomto případě. Máme tříletou dceru, kterou jsme stáhli ze školky kvůli covidu. Měli jsme domluveno s prarodiči, že nám ji budou jednou týdně hlídat, ale protože já pracuji ve škole, tak nám nakonec řekli že hlídat nebudou, i když jsme se vždy před kontaktem s nimiž testovali. Teď nás pozvali na vánoční oběd. Dva dny před námi k nim půjde dcera se školními dětmi. Já mám jít hned po novém roce na 3. dávku a opravdu nerada bych to takhle před očkováním chytla. Přemýšlím tedy, že bych prarodičům navrhla, aby se po kontaktu s vnoučaty a před naší návštěvou otestovali. Jenže už vidím, jak mě začnou říkat, jak dělám jen problémy… Přijde vám fér se před kontaktem s někým otestovat?