Testy stejně slabé jako před menstruací

Anonymní
29.1.15 07:49

testy stejně slabé jako před menstruací

Ahoj holky už si nevím rady tak bych se chtěla zeptat na Vaše skušenosti. O miminko se snažíme už asi 6let, mám za sebou jedno neúspěšné ivf a 2biochemické tehu a tak toto mě prekvapilo.14.12 jsem měla menstruci, ovulaci moc nehlídám ale podle teploty byla asi 30.12,potom jsem si dělala test 12.1 test a vyšel duch postupně zesiloval a pak zůstal ve stejné intenzitě až do dnes ale mezi tím jsem ještě dostala 19.1 klasickou menstruci která trvala 4dny už nevím co to znamená, ale myslím si že kdyby to bylo další biochemické tak už by na testu nemělo být nic ne? doktor mě řekl že testy jsou zřejmně falešně pozitivní že nemám chodit přidávám fotku dnešního testu, když ho dělám odpoledne tak je silnější děkuji za všechny odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
29.1.15 08:00

Zdá se mi divné, že by všechny byly falešně pozitivní, očividně je každý jiný. Ale je to zvláštní, kdyby jsi otěhotněla na konci prosince, tak už by jsi měla mít dálnice jako hrom, pokud zase pak byla MS, tak už bych žádné čárky nečekala…na tvém místě bych si asi zašla na krev, ať zjistí zda je v krvi HCG. Popř. mě napadlo, nemáš cystu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 08:11

No to je právě to na cystu netrpím a cysta drží menstruaci a tu sem dostala tak nevím ale možné to je ale že by z kraje ji při cystě silil? o :think: na tu krev se zřejmně tento týden vyprávím abych věděla alespoň trochu co se děje nebo ta nejistota je hrozná, bála jsem se ji mimoděložního ale to taky vyloučil že už bych měla dávno bolesti

• Citovat
  • Upravit
15425
29.1.15 08:25

Já na falešně pozitivní testy moc nevěřím,. Podle mě nějaké hcg v krvi bude, určitě bych došla na odběry. A to mimoděložní vyloučil kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
29.1.15 08:29

Hele ja byla takhle těhotna vloni. Čárky které nesilili. Bylo mi jasný že je to v háji. Šla jsem jako samoplátce na krev a hcg bylo 60. Za dva dny 90. Lezlo to na horu cca po 30. Což je málo. Asi po 5 ti dnech jsem to dostala odkrvacela jsem a jake bylo překvapení na testu pořád //. Takže znovu l dr. Znovu krev. A hcg už 180. Takže závěr že ke to Mimoděložní. Následovala hospitalizace
Každý den odběry pořád to mělo tendenci růst. Po týdnu laparoskopie. Mimoděložní se nepotvrdilo byla mi udelana kyretaz a až po ni mi hcg začalo klesat. Od začátku to tedy bylo v děloze ale špatně se to vyvíjelo nejspíš pocinajici ZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.1.15 08:31

Mimoděložní vyloučil po telefonu před 3 dny prý když jsem měla menstruci tak byla jen opožděná a prý když bejsou bolesti tak je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
29.1.15 08:35

Já taky měla MS, pak test ale jen jeden a slabé čárky po limitu a z krve ve 4tt hcg jen 280 cca a klukům je 6,5 měsíce :nevim:
těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.15 08:37

Holky zajdu na krev a budu mít aspoň snad trochu jasno :cert: už jsem skoušela ji ovulační test a ten je uplně pozitivní tak už mě to fakt hlava nebere

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.15 08:49

Děkuji vám za Vaše odpovědi a určitě dám vědět jak jsem dopadla

• Citovat
  • Upravit
9090
29.1.15 14:49

Docela teda valím oči, že nějaký doktor určuje diagnózu po telefonu a nemá strach s jistotou jen tak říct, že nejde o mimoděložní, to je celkem hazard. Určitě na tu krev zajdi, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.1.15 15:04

Ahoj holky tak jsem byla na krvi a hodnota je 54,4 což je nic na tak dlouhou dobu, tak bych to zřejmně přisuzovala tomu že tam bude ta cysta :cert: teď jen jestli je to cysta tak čekat až zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
29.1.15 15:50

Každopádně by bylo dobré udělat ultrazvuk a ne určovat diagnozu po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí