Testy - Vlastivěda, Přírodověda - 4., 5. ročník

Anonymní
16.10.18 20:55

Testy - Vlastivěda, Přírodověda - 4., 5. ročník

Dobrý den.
tento rok začínám učit, jsem netřídní učitel a učím Angličtinu, Vlastivědu a Přírodovědu ve 4. a 5. třídách. Bohužel nemám žádné testy do Vl a Pří, a tak bych Vás chtěl poprosit, kdo má nějaké testy, aby mi je zaslal na e-mail: ***. Nejlépší by bylo, kdyby byly testy k učebnicím od Nakl. Alter.

Děkuji.

• edit admin - odstraněna kontaktní adresa
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
a12
61088
16.10.18 21:07

Jezis omyl, pardon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.18 21:13

Anonym kvůli povolání.
Taky učím, cizí jazyk a občanku na gymplu. Taky jsem nepřišla k hotovému a všechny testy si dělala sama. Dokonce na několikrát, protože jsem časem poupravila množství a oblasti informací, které jsem studentům předkládala (a stále předkládám). Do prvního roku učení jsem dostala 5 tříd - ve 4 cizí jazyk, v 5 občanku. Za první rok své kariéry jsem připravila neuvěřitelných 171 variant testů. V jednom roce. Padala jsem na hubu, ale dala jsem to. Věřím, že 3 předměty ve 2 ročnících zvládneš taky sám. Snad víš, co je učíš a co chceš, aby uměli, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin