Tetování na krk

VanessaF
28.7.15 19:35

Tetování na krk

Chci se nechat tetovat na krk. A takový symbol jako na fotu i na to místo. Jaká je bolest? Máte tam také někdo nějaké tetování? Vím, že každý má nastavený práh bolesti jinak. Já osobně se bolesti vůbec nebojím, jen toho že tam u toho omdlím a nebo se mi nebude líbit výsledek. A mám dva „druhy“ toho symbolu. Na výšku a na ležato. Mě se osobně líbí oba dva a nemohu se rozhodnout :D Jaký se líbí víc vám? Každý mi říká něco jiného. Vím, musím se rozhodnout sama, ale prostě líbí se mi obě :mavam: Díky díky

Příspěvek upraven 28.07.15 v 19:41

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
28.7.15 19:38
@VanessaF píše:
Chci se nechat tetovat na krk. A takový symbol jako na fotu i na to místo. Jaká je bolest? Máte tam také někdo nějaké tetování? Vím, že každý má nastavený práh bolesti jinak. Já osobně se bolesti vůbec nebojím, jen toho že tam u toho omdlím a nebo se mi nebude líbit výsledek. A mám dva „druhy“ toho symbolu. Na výšku a na ležato. Mě se osobně líbí oba dva a nemohu se rozhodnout :D Jaký se líbí víc vám? Každý mi říká něco jiného. Vím, musím se rozhodnout sama, ale prostě líbí se mi obě :mavam: Díky díky

doporučuji horizontálně nápis *****.Obecně kérku na krku u ženské považuji za vulgární.

edit admin:nevhodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
28.7.15 19:45
@Burj Chalifa píše:
doporučuji horizontálně nápis „zde odříznout!“.Obecně kérku na krku u ženské považuji za vulgární.

Váš názor. Má otázka, ale byla úplně na něco jiného

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.7.15 19:48

Vizuálně se mi líbí ten druhý obrázek. Ten symbol něco znamená? Máš doma epilátor? Zatím všichni, co mají tetování pod mým epilátorem řvaly jak potrefený :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7631
28.7.15 19:49
@Burj Chalifa píše:
doporučuji horizontálně nápis „zde odříznout!“.Obecně kérku na krku u ženské považuji za vulgární.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
28.7.15 19:49

Ten druhý, pokud už to musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
28.7.15 19:52

Mám vzadu na krku něco podobného, na výšku cca 5cm. Je to jedno z mých nej, je na strategickém místě ( pokud ho nechci ukázat, mám vlasy do pasu ;) ). Vypadá i po zhruba deseti letech dobře ( na tomhle místě nikdy nebudou vrásky ) a jsou jiná místa, kde to bolelo víc. Pokud se rozhodneš do toho jít, tak držím palce, určitě nebudeš litovat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.15 20:03

Za me taky dvojka :palec: a myslim ze je to krasné ženské..

Příspěvek upraven 28.07.15 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
28.7.15 20:04
Ano
@RadkaCh píše:
Vizuálně se mi líbí ten druhý obrázek. Ten symbol něco znamená? Máš doma epilátor? Zatím všichni, co mají tetování pod mým epilátorem řvaly jak potrefený :mrgreen:

Ano, je to symbol Om a má skvělý význam :) Jsem částěčně rozhodnutá pro ten první (na výšku(, ale nějaké procento ještě váhá :D

• Citovat
  • Upravit
VanessaF
28.7.15 20:04
@Shreya píše:
Mám vzadu na krku něco podobného, na výšku cca 5cm. Je to jedno z mých nej, je na strategickém místě ( pokud ho nechci ukázat, mám vlasy do pasu ;) ). Vypadá i po zhruba deseti letech dobře ( na tomhle místě nikdy nebudou vrásky ) a jsou jiná místa, kde to bolelo víc. Pokud se rozhodneš do toho jít, tak držím palce, určitě nebudeš litovat ;).

Nedala by si sem prosím foto? Jinak moc děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
1980
28.7.15 20:08
@VanessaF píše:
Nedala by si sem prosím foto? Jinak moc děkuji ;)

Sem určitě ne, ale SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.7.15 20:09
@VanessaF píše:
AnoAno, je to symbol Om a má skvělý význam :) Jsem částěčně rozhodnutá pro ten první (na výšku(, ale nějaké procento ještě váhá :D

A to oba ty symboly znamenají to samé? Vždyť jsou v nich rozdíly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
519
28.7.15 20:11

@Burj Chalifa zde odříznout? Nenosíš ty místo šatů pytel na odpadky? Protože tyhle lidi řezání krků schvalují… :lol: jinak zakladatelko, vzadu na krku to zadna bolest neni, jestli rada trpis, dej si to zboku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.7.15 20:11

@VanessaF taky mám jednu kérku na krku, nebolelo mě to, na zádech to bylo horší a taky mi to připadá velmi ženské, rafinované a sexy. Odhalený krk je u žen prostě svůdný :palec:

• Citovat
  • Upravit
VanessaF
28.7.15 20:14
@Shreya píše:
Sem určitě ne, ale SZ ;)

To bys byla moc hodná, děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie