Tetování na krk
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@VanessaF píše:
Chci se nechat tetovat na krk. A takový symbol jako na fotu i na to místo. Jaká je bolest? Máte tam také někdo nějaké tetování? Vím, že každý má nastavený práh bolesti jinak. Já osobně se bolesti vůbec nebojím, jen toho že tam u toho omdlím a nebo se mi nebude líbit výsledek. A mám dva „druhy“ toho symbolu. Na výšku a na ležato. Mě se osobně líbí oba dva a nemohu se rozhodnoutJaký se líbí víc vám? Každý mi říká něco jiného. Vím, musím se rozhodnout sama, ale prostě líbí se mi obě
Díky díky
doporučuji horizontálně nápis *****.Obecně kérku na krku u ženské považuji za vulgární.
edit admin:nevhodné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
doporučuji horizontálně nápis „zde odříznout!“.Obecně kérku na krku u ženské považuji za vulgární.
Váš názor. Má otázka, ale byla úplně na něco jiného
- Citovat
- Upravit
Vizuálně se mi líbí ten druhý obrázek. Ten symbol něco znamená? Máš doma epilátor? Zatím všichni, co mají tetování pod mým epilátorem řvaly jak potrefený ![]()
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa píše:
doporučuji horizontálně nápis „zde odříznout!“.Obecně kérku na krku u ženské považuji za vulgární.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vzadu na krku něco podobného, na výšku cca 5cm. Je to jedno z mých nej, je na strategickém místě ( pokud ho nechci ukázat, mám vlasy do pasu
). Vypadá i po zhruba deseti letech dobře ( na tomhle místě nikdy nebudou vrásky ) a jsou jiná místa, kde to bolelo víc. Pokud se rozhodneš do toho jít, tak držím palce, určitě nebudeš litovat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me taky dvojka
a myslim ze je to krasné ženské..
Příspěvek upraven 28.07.15 v 20:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaCh píše:
Vizuálně se mi líbí ten druhý obrázek. Ten symbol něco znamená? Máš doma epilátor? Zatím všichni, co mají tetování pod mým epilátorem řvaly jak potrefený
Ano, je to symbol Om a má skvělý význam
Jsem částěčně rozhodnutá pro ten první (na výšku(, ale nějaké procento ještě váhá ![]()
- Citovat
- Upravit
@Shreya píše:
Mám vzadu na krku něco podobného, na výšku cca 5cm. Je to jedno z mých nej, je na strategickém místě ( pokud ho nechci ukázat, mám vlasy do pasu). Vypadá i po zhruba deseti letech dobře ( na tomhle místě nikdy nebudou vrásky ) a jsou jiná místa, kde to bolelo víc. Pokud se rozhodneš do toho jít, tak držím palce, určitě nebudeš litovat
.
Nedala by si sem prosím foto? Jinak moc děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@VanessaF píše:
Nedala by si sem prosím foto? Jinak moc děkuji
Sem určitě ne, ale SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanessaF píše:
AnoAno, je to symbol Om a má skvělý významJsem částěčně rozhodnutá pro ten první (na výšku(, ale nějaké procento ještě váhá
A to oba ty symboly znamenají to samé? Vždyť jsou v nich rozdíly ![]()
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa zde odříznout? Nenosíš ty místo šatů pytel na odpadky? Protože tyhle lidi řezání krků schvalují…
jinak zakladatelko, vzadu na krku to zadna bolest neni, jestli rada trpis, dej si to zboku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanessaF taky mám jednu kérku na krku, nebolelo mě to, na zádech to bylo horší a taky mi to připadá velmi ženské, rafinované a sexy. Odhalený krk je u žen prostě svůdný ![]()
- Citovat
- Upravit
Chci se nechat tetovat na krk. A takový symbol jako na fotu i na to místo. Jaká je bolest? Máte tam také někdo nějaké tetování? Vím, že každý má nastavený práh bolesti jinak. Já osobně se bolesti vůbec nebojím, jen toho že tam u toho omdlím a nebo se mi nebude líbit výsledek. A mám dva „druhy“ toho symbolu. Na výšku a na ležato. Mě se osobně líbí oba dva a nemohu se rozhodnout
Jaký se líbí víc vám? Každý mi říká něco jiného. Vím, musím se rozhodnout sama, ale prostě líbí se mi obě
Díky díky
Příspěvek upraven 28.07.15 v 19:41