Vyrábíme pro děti

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8020
21.7.15 12:23

Vyrábíme pro děti

Ahoj, je tady mezi vámi někdo kdo vyrábí např. hračky oděvy pro své děti?
Ráda bych si tu předávala inspirace pomáhala.
Zatím dělám pro malou jen držáky na dudlíky, hrazdičku má hotovou teď se chystím na kolotoč nad postýlku.
Co vy? Pošlete své výtvory.
Jakou barvu mohu použít pro miminko na textil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
21.7.15 12:30

@luciekal šiju pro kluky oblečení ve velkém. Jinak jsem dělala fusaky, povlečení, mantinel, hacku, zavinovačky…

• Citovat
  • Upravit
8020
21.7.15 12:34

@Billi šikulka :) i fusaky jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
21.7.15 12:43

Holky obdivuju všechny, které jste tak šikovné a trpělivé. Já jsem třeba kreativní, ale často u věcí nevydržím - viz. vyšívání. Naučím se nějakou novou techniku výšivky, a když vidím, že už mi to jde, přestane mě to bavit.. :-D

• Citovat
  • Upravit
Billi
21.7.15 12:46

@luciekal zatím 2, jeden slabý a pak silný zimní nepromokavý. Doufám, že víc nebude potřeba, nebavilo mě to.

• Citovat
  • Upravit
8020
21.7.15 12:48

@Billi odkud nakupuješ látky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.7.15 12:54

@luciekal z internetu, ale rovnou říkám, že se to nevyplatí. Jsou to hrozné pálky. Malá ukázka.

@verulicek proto mě baví šití, není to pořád stejné a je to rychlý. Teď usnul kluk a než se probudí, tak zvládnu nastříhat a ušít celé pyžamo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5283
21.7.15 12:54

Já budu letos pro všechny své kamarádky vyrábět jablečné přesnídávky :) i když vyrábět a vařit asi není to samé co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
21.7.15 12:57
@Billi píše:
@luciekal z internetu, ale rovnou říkám, že se to nevyplatí. Jsou to hrozné pálky. Malá ukázka.@verulicek proto mě baví šití, není to pořád stejné a je to rychlý. Teď usnul kluk a než se probudí, tak zvládnu nastříhat a ušít celé pyžamo :mrgreen:

jééé to s těma nosorožcema je ale úžasnéé :-) já mám mamku švadlenu a vždycky mi říkala, že mi přerazí ruce kdybych chtěla šít (hodně si u toho zničila záda, byla „nucena“ na tu školu jít ač nechtěla…atd takže ve mě vypěstovala jaksi nezájem o tuto činnost, zpětně je mi to trochu líto, nicméně teď mám zájmy jiné a na učení se šít už mi ani čas nezbývá..ani nemám stroj) Fakt krásné věci!!!

• Citovat
  • Upravit
Billi
21.7.15 13:01

@verulicek děkuju. Mně to strašně moc baví. Akorát mě „mrzí“, že mám 2 kluky, tak to je takové monotónní. Občas šiju pro neteř a to si užívám. Chtěla jsem být švadlena asi tak od 8 let a máma mi to zakázala, že to je dětský výmysl a přejde mě to. Nepřešlo. Tak se realizuju aspoň teď a takto.

• Citovat
  • Upravit
verulicek
21.7.15 13:03

@Billi kdyby mi přišlo dítě, že chce dělat švadlenu, masérku, nebo vyrábět keramiku - vše bude u nás dovoleno. S manželem jsme ani jeden nesměli dělat, co jsme si přáli a našim dětem to „štěstí“ chceme dopřát :lol:

• Citovat
  • Upravit
148163
21.7.15 13:04

Já na to nejsem ale dcera když má čas tak šije vnučce povlečení, polštářky. Třeba ze starých šál ušila suprový taštičky na plyšáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.7.15 13:06

@verulicek já si nestěžuju, nakonec mě dokopali do práce, co mě taky baví a šít si můžu doma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25083
21.7.15 13:06

@Billi Tak to je paráda. Já si nechala koupit svůj vysněný overlock a přešívám třeba ze starších triček tepláčky a tak. Ale ty teda jedeš ve velkým :D Jak píšeš, jsou to pálky, já navíc hrozně oblečení dědím od maminek ze vsi, tak ani nemám, co bych šila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148163
21.7.15 13:08
@verulicek píše:
@Billi kdyby mi přišlo dítě, žetak,aspoň do.ace dělat švadlenu, masérku, nebo vyrábět keramiku - vše bude u nás dovoleno. S manželem jsme ani jeden nesměli dělat, co jsme si přáli a našim dětem to „štěstí“ chceme dopřát :lol:

Já chtěla být cukrářkou. Máma mě dala na kuchařku že to prý je lepši. Mrzí mě to dodnes. Hodně peču a tak aspoň doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat