Vyrábíme pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
21.7.15 13:13

@Aries6 tak jsem začínala, dostala jsem overlock a přešívala staré oblečení. Teď si přeju coverlock, tak doufám, že se „Ježíšek“ překoná a dostanu ho.
A přiznávám, že druhý místo toho, aby dědil, tak má nové věci. Je to blbý, ale mně to pomáhá si zachovávat zdravý rozum.
No a první půjde do školky, tak teď šiju trika a tepláky :mrgreen:
Na fotce je teplákovka z mojí staré mikiny.

• Citovat
  • Upravit
148548
21.7.15 13:21

Jestli můžu pár dceřiných výrobků. Je to mladá holčina tak na to prosím na to berte zřetel :mrgreen: vyrobila mi set do kuchyně. Ze starých šál vyrobila tašky na plyšáky s uchem. Malá je má zavěšené na háku. Polštářky nemůżu vyfotit malá na nich teď spí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
21.7.15 13:27

@Billi Tak jasně, každý si musí najít to své. Taky si u toho šití jaksi odpočinu… ale poslední dobou nějak není čas ani nálada… tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.7.15 13:32

Šiju a háčkuju hračky. A ještě háčkuju čepičky. Naposledy jsem šila plyšového My Little Pony, což byl docela záhul. Ráda bych se pustila i do obloečení, a le mám jen základní stroj, chtělo by to overlock.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.7.15 13:34

@Kaac já bych zas chtěla umět šít hračky. Nemám na to trpělivost a teď si mladší vybral na spaní hračku, co už neseženu, tak by se to šiklo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
736
21.7.15 13:38

Na dětech je super, že i když je to trochu křivě, je to od maminky.. Začínala jsem na ponožkových zajících a kočkách. Dnes dělám valdorfské panenky a jsou super. A teď ten poník, ale při vyšívání očí jsem si docela zrasovala ruku. A nejlepší bylo šít podle návrhu dcery. Byla to nějaká jednooká příšerka, ale povedla se mi fakt přesně (křivě), jak byla nakreslená.
Kéž bych tenkrát nešetřila na tom stroji. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
21.7.15 13:41

Ahoj, tak já začala kreslením, pak háčkováním čepiček a hraček, pak šitím hraček, maňásků a teď oblečením. Mám jen rovnosteh, overlock nemám, ale i tak si vystačím :). Děti mám čtyři, takže tvořím něco pořád, včetně dortů k narozkám :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.7.15 13:44

@petipacka krásné. Ty mikinky nemají chybu :palec:

• Citovat
  • Upravit
148548
21.7.15 13:59

@petipacka nádherné věci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
21.7.15 14:36

@Billi tak to je super, moc hezké jsi šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
21.7.15 14:38

@petipacka krása a k tomu 4 děti:) ty hračky jsou užasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
21.7.15 14:42

moje

Zatím jsem jen začátečník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
21.7.15 14:47

Holky, jste šikulky. Já se zasekla u princeznovských šatiček, vílých kostýmů a křídel - toho u nás není nikdy dost. No jo, holt mám doma holky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
21.7.15 15:09

Obdivuji všechny, co dokáží něco tvořit. :palec:
Máte moc krásné výtvory a u začátečníků obdivuji jejich nápaditost a touhu se realizovat.
Sama jsem amatér a snažím se šít, vyšívat a baví mě kombinování těchto technik.
Doma jsme byly vedeny k ručním pracem a maminka nás oblékala komplet. Je samouk a šila i saka, kabáty a sestře svatební šaty a to vše na starém šlapacím Lučniku a později na Veritasce.
Dnes svou vášeň převedla na keramiku a korálkování a jde mi příkladem.
Já osobně si beru hodně inspirace na Pinterestu a Fleru a sleduju některé blogerky. I zahraniční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
2.8.15 17:54

Ahoj holky, já pro svoje kluky i s nima taky vyrábím - spíš klučičí věci, například papírové loutky/autíčka. Píšu blog (začátečnice) http://diyprojekty.blogspot.cz/…linkami.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat