Vyrábíme pro děti
- Fotoalbum (14)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jestli můžu pár dceřiných výrobků. Je to mladá holčina tak na to prosím na to berte zřetel
vyrobila mi set do kuchyně. Ze starých šál vyrobila tašky na plyšáky s uchem. Malá je má zavěšené na háku. Polštářky nemůżu vyfotit malá na nich teď spí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi Tak jasně, každý si musí najít to své. Taky si u toho šití jaksi odpočinu… ale poslední dobou nějak není čas ani nálada… tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šiju a háčkuju hračky. A ještě háčkuju čepičky. Naposledy jsem šila plyšového My Little Pony, což byl docela záhul. Ráda bych se pustila i do obloečení, a le mám jen základní stroj, chtělo by to overlock.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaac já bych zas chtěla umět šít hračky. Nemám na to trpělivost a teď si mladší vybral na spaní hračku, co už neseženu, tak by se to šiklo ![]()
- Citovat
- Upravit
Na dětech je super, že i když je to trochu křivě, je to od maminky.. Začínala jsem na ponožkových zajících a kočkách. Dnes dělám valdorfské panenky a jsou super. A teď ten poník, ale při vyšívání očí jsem si docela zrasovala ruku. A nejlepší bylo šít podle návrhu dcery. Byla to nějaká jednooká příšerka, ale povedla se mi fakt přesně (křivě), jak byla nakreslená.
Kéž bych tenkrát nešetřila na tom stroji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já začala kreslením, pak háčkováním čepiček a hraček, pak šitím hraček, maňásků a teď oblečením. Mám jen rovnosteh, overlock nemám, ale i tak si vystačím
. Děti mám čtyři, takže tvořím něco pořád, včetně dortů k narozkám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jste šikulky. Já se zasekla u princeznovských šatiček, vílých kostýmů a křídel - toho u nás není nikdy dost. No jo, holt mám doma holky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obdivuji všechny, co dokáží něco tvořit. ![]()
Máte moc krásné výtvory a u začátečníků obdivuji jejich nápaditost a touhu se realizovat.
Sama jsem amatér a snažím se šít, vyšívat a baví mě kombinování těchto technik.
Doma jsme byly vedeny k ručním pracem a maminka nás oblékala komplet. Je samouk a šila i saka, kabáty a sestře svatební šaty a to vše na starém šlapacím Lučniku a později na Veritasce.
Dnes svou vášeň převedla na keramiku a korálkování a jde mi příkladem.
Já osobně si beru hodně inspirace na Pinterestu a Fleru a sleduju některé blogerky. I zahraniční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, já pro svoje kluky i s nima taky vyrábím - spíš klučičí věci, například papírové loutky/autíčka. Píšu blog (začátečnice) http://diyprojekty.blogspot.cz/…linkami.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 tak jsem začínala, dostala jsem overlock a přešívala staré oblečení. Teď si přeju coverlock, tak doufám, že se „Ježíšek“ překoná a dostanu ho.
A přiznávám, že druhý místo toho, aby dědil, tak má nové věci. Je to blbý, ale mně to pomáhá si zachovávat zdravý rozum.
No a první půjde do školky, tak teď šiju trika a tepláky
Na fotce je teplákovka z mojí staré mikiny.