Tetování rada - Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
11.5.17 08:44

Tetování rada Olomouc

Zdravím Vás, chtěla bych první tetování. Máte někdo zkušenost s dobrým salonem v Olomouci. Byl jste někdo u pani Dariny Zedkové našla jsem tip a ted nevím jak se rozhodnout. Je lepší chlap či je ok i žena.. Většinou tetují teda chlápci ale ženské taky nemusí být špatné? Nějaké rady tipy díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1080
11.5.17 09:01

Já tedy nemám zkušenost s tatéry v Olomouci, ale mám tetování od tatérky i od tatéra a musím říct, že žena mi vyhovuje víc. Tak nějak dokáže lépe pochopit, co chci. Ale já nemám žádné hororové výjevy. Spíš florální a na to mi přijdou ženy lepší. Taky mě to od chlapa víc bolelo. Přijde mi, že víc tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
11.5.17 09:13

Je to jedno jestli chlap nebo ženská :nevim: každý má svůj styl. Můj muž je tatér a co si povídám občas se zákazníky, tak je to prostě o rukách :mrgreen: jak gynekolog :lol: taky je každý jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.17 09:18
@Manuelan píše:
Je to jedno jestli chlap nebo ženská :nevim: každý má svůj styl. Můj muž je tatér a co si povídám občas se zákazníky, tak je to prostě o rukách :mrgreen: jak gynekolog :lol: taky je každý jiný.

OK OK asi ano.. Spíš mi jde o doporučení na salon v Olomouci.. Právě že mám spíš ted dva typy na ženy.. a nějak mě to k nim láká na tetování víc.. :-)
Ale většinou ted tetování až tak za 5měsícu a jedna mi právě nabídla tetování hned ted víkend. Jako super mohla bych to mít hned ale zas mě zaskočilo že muže hned. Nejde mi o obrázek ale jen text.. tak snad by nemusel být problém…s kvalitou? Na stránkách má hezké tetování tak mám dilema.. Počkat do října nebo na to hupsnout hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
11.5.17 09:40

http://www.mickeytattoo.cz Já jsem spokojená s tímto…nevím jak je to s čekací lhůtou, ale asi si počkáš taky. Já bych měla strach, když může tatér hned, vzbuzuje to pocit, že nemá klientelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.17 10:26
@Manuelan píše:
Je to jedno jestli chlap nebo ženská :nevim: každý má svůj styl. Můj muž je tatér a co si povídám občas se zákazníky, tak je to prostě o rukách :mrgreen: jak gynekolog :lol: taky je každý jiný.
:-) jj OK ono mi šlo spíš o místo v Olomouci.. žena či muž byl už pod dotaz.. :-) Gynekologa mám teda muže :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.17 10:30
@LenaNell píše:
http://www.mickeytattoo.cz Já jsem spokojená s tímto…nevím jak je to s čekací lhůtou, ale asi si počkáš taky. Já bych měla strach, když může tatér hned, vzbuzuje to pocit, že nemá klientelu…

Právě právě.. ikdyž jsem někde na netu našla doporučení na tuto paní, ale nabízený termín hned za dva dny mě zaskočil. Bylo by to hezké mít to hned.. říkám nejde mi o obrázek ale o krátký text.. ale jsem v rozpacích to ano. Bude to mé první tetování tak aby mě to neodradilo k dalším.. či abych pak nemusela tim dalším překrývat toto první.. Uvidíme Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
11.5.17 13:32

@Yussa chápu tvé obavy :mrgreen: já nemám ani jedno :mrgreen: pořád se nemůžu rozhodnout. :mrgreen: a stačí jen říct a měla bych ho hned. Myslím si, že na nápisu nejde nic moc pokazit… i když Honza by řek, že se dá zprasit všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.5.17 14:13

@Manuelan

JJ taky ještě nemám tu předlohu co si chci nechat tak na to čekám. O tetování dumám dlouho ale až tento rok mě napadlo co a jak.. a že by mi to nemuselo vadit ani za několiko let.. Jej ty máš doma tatéra a tetování nemáš. Tak to bych se asi rozhodla už dřív kdybych měla umělce hned doma :-) Ještě jsem chtěla i přes léto co mi nadhodili termín na červenec, srpen. Ale dívám se že tetování asi lepší po létě.. Tak zkusím konec srpna září po dovči hlavně.. Ikdyž jasné jsem rozhodnutá ted hned tak nejlepe to udělat hned. Ale asi když si to nerozmyslím za 2-3měsíce tak jsem si asi jistá at nelituji co to na te ruce mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat