teutonia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
20.5.07 21:41

Ahojky,
já mám u teutonie spirit vložnou tašku. Vzhledem k tomu ,že bydlíme v domě bez výtahu je to pro mě to nejlepší řešení. Nosí se bez problémů, je hodně dlouhá (malá měla v 5 měsících 65 cm a 15 cm v tašce ještě rezervu), v pohodě jsme celou zimu v ní měli fusak). Rozhodně pokud jde přenášet i korbička (systém uchytu bude stejný jako u sportovní sedačky) bude daleko těžší než taška + váha mimina (které v půl roce může mít i 9 kilo). Navíc z tašky se dá vyjmout pevná deska a kovová výztuha a další zimu z ní udělat něco mezi fusakem a nánožníkem.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.5.07 11:58

U Spiritu to jde taky? to mě ani nenapadlo. ale proč ne, vlastně. je to vlastně sporťák a v něm taška, že? boudička zůstává pořád stejná.
Taky bydlíme ve 3. patře bez výtahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.6.07 21:46

Holky, nevíte náhodou o nějaké prodejně v Praze co má Teutonie? Sháním Mistral S, objednám si ho rovnou v Německu, ale potřebovala bych si ho ošahat. Anebo jestli ho už některá máte, a mohla bych kouknout, byla bych moooooc vděčná

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.6.07 15:11

Ahojky, my to udělali úplně stejně. Kočárek jsem okoukla v Praze v dětském ráji www.detskyraj.cza pak jsme ho objednali v Německu. Jen ty dodací lhůty jsou opravdu dost dlouhé :( .

• Citovat
  • Upravit
3
12.7.07 10:50

Teutonia

Ahoj holky a majitelky Spirit S3. Včera nám dorazil kočárek, je super, ale vrže jedna strana, jakoby uvnitř trubek. Četla jsem tady, že s tím už někdo problém měl. Prosím o jakékoliv info co jste s tím dělali, zda se to dá nějak napravit aniž bych musela kočárek reklamovat. Mímo má termín teď v neděli, takže kočárek fakt nechci nikam dávat :( .
Díky moc za jakékoli odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.7.07 14:23

Ahoj holky jsem z Liberce, mimi se ma narodit v říjnu a váhám mezi Teutonii Spirit S3 a Peg-perregem GT3, máte nekdo zkusenost? a jak v zime ve snehu?Co potahy, váha skladnost, no vubec nevim. poradte, diky :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.11.07 01:12

Odpovídám na otázky, mám praktický Primus a krásnou fashion korbu. Super kombinace. Korba je lehoučká, stejně jako vložná taška,dá se krásně přenášet a na kočárek se jen na:,–(í a zasune a je to. Vnitřní rozměr je větší než u vložné tašky, proto jsem se pro ni rozhodla. Jezdím s koćárkem hlavně po městě a mám nafukovací kola a nemůžu si stěžovat. Ještě mě nenapadlo,že bych si měla pořídit speciální podvozek do města. Kočárek krásně sedí na zemi, má vynikající rukojeť, takźe se s ním výborně manipuluje i mezi regály, i když to je 4kolka.Možná jde ale o zvyk, nikdy jsem jiné kočárky moc nevozila,takže mi nemá co chybět. Navíc babičky se nebojí mimíse vozit, trojkolce starší generace moc nevěří. Jinak pozor, vyrábí se sice jen jedna velikost korby, ale montují se na ni různě velké kovové úchytky lišící se třeba půl centimetrem-podle typu podvozku, takźe ta samá korba vám spíš na několik podvozků pasovat nebude.

• Citovat
  • Upravit
3
11.11.07 20:39

Ahoj holky, potřebuji pomoc a radu :wink: . Máme Spirit S3 a kortičku Fashion. Bohužel se mi už nyní náš 3 měsíční nabalený prcek tak tak vejde a proto bádám a přemýšlím co udělat. Přeci jen bude ještě větší zima :) .
Asi ho budu muset dát do sporťáku, ale jak to udělat. Koupit vložnou tašku?? :? Nebo koupit jen fusak?? :? A bude stačit jen fusak pro takového prcka?
Prosím o radu. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.11.07 10:20

Ahoj maminy, taky mám Spirit S3..maximální spokojenost. Jak se tady pořád ptáte kde jsou kočárky k shlédnutí v kamenných prodejnách tak tady posílám odkaz kde je najdete: http://www.kocarky-teutonia.cz/obchodnici.php?…

Já sama jsem ho kupovala také v Liberci v Babyrenka a byla jsem tam hodně spokojená. Klasické představení kočárků naleznete na adrese www.teutoniacz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.11.07 12:33

Ahoj maminy, taky mám Spirit S3..maximální spokojenost. Jak se tady pořád ptáte kde jsou kočárky k shlédnutí v kamenných prodejnách tak tady posílám odkaz kde je najdete: http://www.kocarky-teutonia.cz/obchodnici.php?…

Já sama jsem ho kupovala také v Liberci v Babyrenka a byla jsem tam hodně spokojená. Klasické představení kočárků naleznete na adrese www.teutoniacz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.07 00:47

Klariku, sportovni nastavba (aspon ta klasicka nekolikabarevna) se da pomoci prodluzovaciho nastavce prodlouzit na 95 cm. Vznikne korbicka, ktera je o neco nizsi nez klasicka, da se prikryt takovym nanoznikem v barve nastavby - ten samy se pouziva napr. i na hlubokou korbicku slozenou ze strisky a vlozne tasky nebo vlozneho kosiku (Gestelltasche, Tragetasche).Mrkni se na katalog. www.teutonia.de
A dovnitr pak muzes dat dite do fusaku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.11.07 00:51

Jeste Klariku, vloznou tasku neradim, je jeste mensi nez ta Fashion. Chodila jsem po kramech a merila, hledala jsem tu nejvetsi zevnitr a tou je prave ta Fashion. Ja budu jezdit letosni zimu s tim prodluzovakem, proto jsem prave zvolila teutonii, abych nemusela skladovat vicero kocaru.

• Citovat
  • Upravit
7159
13.11.07 08:34

Obchod Babyrenka v Liberci je vlastně výhradní dodavatel kočárků Teutonia do čech, tam je i servis, a jinak s těmi cenami, nevím jestli má smyls kočár objednávat z německa,,. když u nás je maloobchodka na Spirit S3 15000 a v německu stojí 470Eur( asi 13000) a když se k tomu připočítá doprava a následné problémy třeba s reklamací. Jinak v čechách je doporučená cena pro kamenné i internetové obchody stejná, a navíc kamenné krámy mají od dodavatele 3 roky záruku, kdežto internetové jen 2 roky. Jediná hrůza u Teutonie jsou čekací lhůty, oni všechny kočáry dělají na zakázkui, nic nemají skladem, a tak se čeká min. 4 týdny, teď okolo vánoc dokonce 8 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.11.07 15:12

V Nemecku je to bohuzel spise 10-12 tydnu, ale prodej mi pripada vic ferovejsi. Ale to se netyka jen kocarku, nybrz vsech spotrebnich veci, hlavne tech detskych a obleceni pro zeny.
V Nemecku se prodavaji kocarky od listopadu, nekdy i drive se slevou, protoze po veletrhu nekde v zari hodnota kocarku zacne klesat. (Teutonie se bohuzel ale moc nezlevnuji, jednak jdou asi na odbyt

http://forum.gofeminin.de/…eutonia.html

a podle me take proto,ze se delaji na zakazku - viz ty dlouhe cekaci lhuty, takze jim toho moc nezbyde a zlevnuji jen takove ty tzv. show modely). Najizdi na nove kolekce, ktere se lisi casto i odstinem jedne barvy. Obchody se jich musi pomalu zbavovat za nizsi cenu. Navic ke konci roku se uz prestavaji vyrabet a vy si nemuzete vybirat z cele skaly barev a stylu. Tato moznost vyberu samozrejme zvysuje puvodni cenu kocarku, cim vetsi vyber, tim vetsi naklady a cena, a pokud zustane jen par kusu a vyber je omezeny, tak by mela jit cena dolu. V zahranici to tak byva, jenze my si nechame v Cechach hodne libit, protoze nejsme tak rozmazleni, a trh toho vyuziva. Mimochodem nikde neni zbozi pro deti a vubec obleceni tak drahe jako v CR. Koruna uz nekolik let zvolna, ale jiste, posiluje vuci euru a dolaru, takze logicky by mely byt dovozove veci levnejsi a levnejsi.
Doufejme jen, ze spotrebni zbozi, ktere se v zahranici neproda ani se slevou, tam nejde zpet do velkoskladu a nedorazi nakonec do Cech a zde neni nabizeno maminkam s malym ceskym prijmem za puvodni cenu! Nejspis to tak neni, ale nemate take nekdy takovy pocit?
Presto se kvuli reklamacim take spis priklanim ke koupi kocarku v CR, je to totiz docela prusvih, kdyz nemate miminko najednou do ceho dat a spravedlnost si poletuje kdesi nad Berlinem.

• Citovat
  • Upravit
7159
13.11.07 15:36

Jenomže v čechách si nemůžeš koupit Teutonii se slevou ve staré kolekci protože ve skladu není ani jeden kočár, a zatím se berou objednávky na novou kolekci 2008 a nejbližší tertmín dodání je polovina ledna.
Holt bohatí němci přece nebudou dělat na svátky- v tu chvíli si říkám zlatí číňani a poláci , ti dělají na sklad( nemyslím kvalitu jejich zboží, ale pracovitost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí