Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, můžete mi některá z vás pomoci, hodlám koupit jeden z těchto kočárků, v podstatě jsou totožné, jen mistral s má přehazovací rukojeť, chci se zeptat, zda jej některá z vás vlastní nebo je viděla na vlastní oči a jak se s kočárkem jezdí, když jsou vepředu ty velká kola a malá otočná vzadu, v obchodech je mají jen na objednávku, jsem z Brna a někam dojíždět se mi nechce, a jak jsou tyto kočárky odpružené, je mi jasné, že nejsou houpací, ale píší, že jsou odpruřené i ta malá kolečka vepředu, tak by mě zajímalo, jak moc,díky za rady
Máte zkušenost s Teutonia Mistral S?
Přidejte zkušenost s Teutonia Mistral SAhoj, v podstate se rozhoduju stejne jako ty. Mistral S jsem videla, odpruzeny je bezvadne, dostatecne i pro novorozence. Ja ho chtela koupit s korbickou (ne fashion, ta je mala, ale s tou ovalnou), ale nakonec mi vadilo, ze nema polohovaci zada a ja chci mimi odvozit v zime v hlubokem a ke konci ho prizvedavat, aby se nenudil.. Tudiz chci Teutonii az jako sportak. Fun system se mi libi vic, je skladnejsi, lehci a ma vetsi nakupni kosik, takze asi vyhraje. Odpruzeni maji podle pani Pichlove (dovozce z Renky v Liberci) stejne. Jen mi obecne vadi, ze sedacka nema ty bocnice - starsi syn se rad opiral do strany. Tak jeste nevim. Ale na lepsi kocar jsem zatim nenarazila. Uz maji novou kolekci:
http://www.teutonia.de/…nia_2008.pdf
Na Fun system jsem pred casem zalozila diskuzi. Najdes ji niz.
Jeste neco, ta mala kolecka zas tak mala nejsou, podle me projede Fun system mestskym snehem v pohode. Jen chybi ta prehazovacka kvuli vetru, ale kousek se da kocar v nouzi vezt pozadu.. ![]()
Když přehodíte rukojeť a budou otáčecí kola vzadu, je kočár velmi špatně řiditelný - a to jakýkoli, bez ohledu na značku.
Jinak Teutonii má kamarádka - ale má dva podvozky - na zimu a do terénu s klasickými čtyřmi koly, s otočnými do města.
L.
No, ja jsem to rizeni s prehozenou rukojeti a otocnymi kolecky u nohou zkousela v obchode a slo to prekvapive dobre. Myslim, ze je to u tohoto kocaru dobre vyuzitelne jako nouzovka, kdyz zacne treba strasne foukat a to se chvili takhle da jet.
Jak by si to poradilo s terenem, to je jina otazka ![]()
Díky za poznatky, ale sedačka se dá otočit u obou verzí po i proti směru jízdy ne, Mně šlo o tu výhodu jízdy, jestli by to k něčemu bylo
Jasne, sedacka se da otacet u obou kocaru. Ta nova Lambda bude asi jako Fun system, jen ma zahnuty trubky.
Ahoj, mohla bych se zeptat, jak se vám vejde prcek do sporťáčku - máme Mistral S? Teď jsme na něj přecházeli a přijde mi, že je celkem malý, ale nemůžu porovnat s konkurencí - a takz máme trošku větší mimčo 6a1/2 měsíce a 8,5kg a 70cm