Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V Rosmannovi mají méďu-usínáčka Babydream, naše malá ho miluje a cenově se stopro vlezeš.
@ugluk jj,ta usita mi taky prijde dobra.Jdu na branu k detem.
@Škurana - můžu se zeptat o jaký KU jde? Jinak Tesco má i textilní hračky pod svou značkou ( u věcí pro miminka) ![]()
@Škurana - chodím s malou na rehabku do KU Domeček v Ostravě a taky tam mají akci. http://www.ddpd3.cz/?… Sice už je vše koupeno, ale přemýšlím, že těm dětem vezmu alespoň pár maličkostí..Třeba pár chrastítek
Jedu tam ještě před Vánoci a rehabilitační sestřička je moc milá
A když mi zbylo asi 200 ks plínek, které už dceři byly malé, byli za ně moc rádi ![]()
@Králičice ahaaa.Tak u nas se to trha na akci Strom splnenych prani, na stromecku visi obalky a kazdy si muze utrhnout a koupit darek diteti.Jsou tam prani od deti z kojenaku, z detskych domovu a z azylaku. Kazda obalka ma na sobe napsanou cenu, takze vis, kolik bude darek stat. Jelikoz mam sama tri deti, tak si nemuzu dovolit utrhnout obalku s cenou za 1500kc. Takze vzdycky trhame dve s celkovou cenou max do 600kc.
Tak mam objednano z brany k detem, i kdyz to, co jsem chtela bylo vyprodane. Presto tam jedna hracka byla a prijde do patku. Dekuji ![]()
@Škurana Nemáš zač. Já mám tenhle obchod ráda. Mají tam pěkné věci.