Vigantol a jeho nežádoucí účinky

31744
8.12.13 23:15

Vigantol a jeho nežádoucí účinky

Ahoj všem.
Narazila jsem na debatu o Vigantolu a tak jsem si vyjela jeho příbalový leták. Když byl synek miminko dávala jsem asi jako každá z nás, v létě jsem nedávala a teď dávám rybí olej. Každopádně doporučuji všem, aby si příbalový leták přečetly. :think:
Jde totiž o to, že mezi NÚ patří plynatost, bolení bříška, zvracení.
A já pořád proč je mezi miminkama tolik dětiček s kolikou, bolením, prdíky :think:

http://pribalove-letaky.cz/vigantol

Nenapadlo některou z Vás, že by užívání vigantolu mělo souvislost s problémy co má Vaše miminko?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
8.12.13 23:19

Já ho spíš dávám do souvislostí s tím, že tak málo dětí má křivici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.12.13 23:21

Vše co bere člověk má nějaké nežádoucí účinky, já sama beru vigantol normálně, občas mi ho předepíše doktor a nic mi nedělal, holka na prdíky netrpěla a brala ho. zato teď beru těhuvitamíny mamavit a bliju po nich a točí se mi hlava a to je blbej vitamín. mkdybych měla řešit vše na čem je napsaný nějaký nežádoucí účinek tak neberu ani léky na štítku bez kterých bych nepřežila protože mi nahrazují vyoperovaný orgán :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
8.12.13 23:21

Vitamín D je snad i jinde ne? :think: Třeba zrovna v rybím oleji. Pamatuji že jako dítě jsem ho dostávala ve škole na lžičce. Jako byl to hnus, přiznávám :lol:
Ale třeba malej ho má rád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.12.13 23:22

To je zajímavé, my dostali vigantol az kolem měsíce a prdiky a kolika ji trápila už předtím :think:

Příspěvek upraven 08.12.13 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895

Malej ho nějakou dobu nebral(já nezkušená maminka a paní doktorka zapoměla předespat…díky bohu že bylo léto :D )malej měl stejně prdíky a bolení…kdybys neměla si psát a dávat dítěti vše co je negativní na letáčku, nemužeš si vzít ani paralen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744

@martulkasloník
no ale blbý je, že prostě na tohle je snad monopol. Když člověk chce něco jiného než je vigantol, řeknou, že není nic ;)
A člověk pak musí sám pátrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
8.12.13 23:23

@Malike
však ho taky neberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895

Dát, pardon už bych měla jít spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262

Jak dostaneš do mimča rybí olej? já sama bych ho do sebe nedostala prostě mám napsaný vigantol a beru ho, trpím na nedostatek déčka a to loni mi dělali odběry asi 3 týdny po dovči v řecku kde bylo slunka až moc a stejně jsem ho měla málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
@myskalucka píše:
To je zajímavé, my dostali vigantol az kolem měsíce a prdiky a kolika ji trápila už předtím :think:Příspěvek upraven 08.12.13 v 23:23

Malej je právě měl, proto se ptám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.12.13 23:25

Uf teda nečti ty vedlejší učinky…nejsi jedna z těch maminek alá příroda je zázrak příroda je lék, nedávejte děti očkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.12.13 23:26

@mari1912 tak bohužel tak je to se vším, můj tata zrovna teď řešil že pořád mu dávají ty drahé léky, léčí se na srdce, už i na cukrovku atd. a že prostě si myslí že by šli sehnat levnější léky ale nikdo mu neporadí, doktor mu napíše tyto a lékárna taky chce vydělat. ale to se nediv, to je asi jako vše, a nemusí jít jen o léky, většina matek má pocit že nejlepší plíny projejich dítě jsou pampersky protože mají největší reklamu v telce, až po čase zjistí že to jsou plíny děs a existuje lepší náhrada a levnější. Negativní účinky jako takové má všecko, neexistuje nic uměle vytvořeného o čem by se dalo říct že nemůže mít negativní účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
8.12.13 23:27
@mari1912 píše:
Vitamín D je snad i jinde ne? :think: Třeba zrovna v rybím oleji. Pamatuji že jako dítě jsem ho dostávala ve škole na lžičce. Jako byl to hnus, přiznávám :lol:
Ale třeba malej ho má rád ;)

A jsi si jistá, že rybí olej plynatost, bolesti bříška a zvracení způsobit nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.12.13 23:28

@mari1912 na prdíky trpěl prý i můj 50 letý brácha první 3 měsíce prý brutálně a jsem si jistá že vigantol v té době nebyl :mrgreen: moje holka na vigantolu problémy neměla, tak si vyber :mrgreen: děcka prdíky prostě mají, zvlášť kluci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí