Vigantol a jeho nežádoucí účinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
8.12.13 23:53
@Malike píše:
Miluju ty matky co rozhodujou za život dítěte…fakt :zed:

Ty o životě svého dítěte nerozhoduješ? Já ano, každý den, každou minutu. Hlídám ho aby nevběhl do silnice, aby nesnědl něco špatného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
8.12.13 23:53
@martulkasloník píše:
@mari1912 tak neřeš prdíky když neočkuješ, kámoška má ve školc ezrovna výskyt černého kašle, já nemít očkované děcko tak pěkně trnu co mi kde děcko chytne :roll:

Právě očkované děti většinou onemocní černým kašlem. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
8.12.13 23:54
@martulkasloník píše:
to víš že očkuju, dávám i nepovinné očka :mrgreen: jen mi vadí ta jistota ekobio matek o tom jak vše je hnůj, no jestli žiješ v souladu s přírodou ve všem, nevezmeš si ani paralen nebo brufen když máš chřipku nebo tě něco bolí okej, ale pokaždé mě dorazí kámoška která má sušičku, myčku, dvě auta, ale u děcka prosazuje návrat k přírodě, látkuje, neočkuje a vše je hnus :mrgreen:

zapomněla jsi napsat ekobiokojofanatiček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
8.12.13 23:55

Nemohu uvěřit, že ta jedna kapička denně způsobí dítěti koliku :-)

To víc prdů má z polykání vzduchu při pití, plakání a cucádí dudla než z jedný kapky jedlýho rostlinnýho oleje s vitamínem, kterej se vyskytuje i v dalších potravinách potažmo mateřským mlíku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.12.13 23:56

Kluk doma kde jsem dávání vigantolu flákala, na koliky netrpěl. Zato u našich, kde jsem poctivě dávala, je měl vždycky (do začátku příkrmů). Ale s vigantolem jsem si to nespojila.

• Citovat
  • Upravit
31744
@Monika H. píše:
Právě očkované děti většinou onemocní černým kašlem. :-O

od vigantolu k očkování :lol: Asi nikdy nebude klid, pořád má někdo tendenci mě poučovat o věcech do kterých jim NIC není :lol:
Asi půjdu spát, ať si tady holky chladí žáhu samy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
@Monika H. píše:

Můžeš mi prosím poslat nějaký odkaz na zdroj? To mě docela zajímá ta tvoje hypotéza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895

A prdíky bude házet na vigantol..zajímavé, já ho neberu a prdím taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
8.12.13 23:57
@mari1912 píše: :lol: ale no tak, hrajeme tu ruskou ruletu??? Já ne, já vím do čeho jdu a je to MOJE věc ;)

nehraju, ty jsi začla vypisovat statistiky, mě je to fuk kdo očkuje nebo ne, jen já bych žít s pocitem že mi jednou děcko může umřít na nějakou nemoc kterou jsem mohla naočkovat nemohla ale to je můj názor. téma bylo vigantol a to je fakt totální nesmysl tvrdit že prdy jsou z něho a studovat příbalové letáky, vše má příbalový leták s nějakým negaúčinkem, i blbej paralen. to bych se musela přestěhovat do pralesa, tam je to snad dostatečně zdravé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
8.12.13 23:57
@Rampepurna píše:
Nemohu uvěřit, že ta jedna kapička denně způsobí dítěti koliku :-)To víc prdů má z polykání vzduchu při pití, plakání a cucádí dudla než z jedný kapky jedlýho rostlinnýho oleje s vitamínem, kterej se vyskytuje i v dalších potravinách potažmo mateřským mlíku, ne?

no já jsem to viděla v příbalovém letáku, tak na tom asi něco bude. Přeci jen jedna kapička koncentrátu v tříkilovým mimču…Já nevím, jen se ptám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
8.12.13 23:58
@Lolllo píše:
Vyblila tu jednu kapku jo? :mrgreen: Tak to je hodně zajimavé. :think:

Tvého ditěte se to netýkalo, tak se ti krásně směje, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371

No ještěže jsem lempl a věčně jsem ho zapomínala kapat, takže děcka ho dostávaly tak 2× týdně. Jinak bych si teď rvala vlasy z hlavy, co jsem to za matku, že jsem děti týrala kolikama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895

Hele zahod pc, je škodlivé..tv radio..jez jen vypěstované a vubec, dej se k amišum:-ú tam tě nikdo nebude soudit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
8.12.13 23:59

@martulkasloník
ty nestuduješ příbalové letáky??? :think: A od čeho jsou???
Je pravda, že ani já ho nenastudovala, až teď, ale zase je pravda, že už nějakou dobu nahrazuji rybím tukem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
9.12.13 00:00
@Monika H. píše:

jo to už jsem četla na diskuzích neočkujících matek mnohokrát, neočkované děcka jsou super zdravé a očkované chytnou kde co, proč se ztratilo tolik nemocí na které se dříve umíralo? plošným očkováním, asi nás chtěli všechny zabít. proč nepouští neočkované do školek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí