Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Malike píše:
Miluju ty matky co rozhodujou za život dítěte…fakt
Ty o životě svého dítěte nerozhoduješ? Já ano, každý den, každou minutu. Hlídám ho aby nevběhl do silnice, aby nesnědl něco špatného…
@martulkasloník píše:
@mari1912 tak neřeš prdíky když neočkuješ, kámoška má ve školc ezrovna výskyt černého kašle, já nemít očkované děcko tak pěkně trnu co mi kde děcko chytne
Právě očkované děti většinou onemocní černým kašlem. ![]()
@martulkasloník píše:
to víš že očkuju, dávám i nepovinné očkajen mi vadí ta jistota ekobio matek o tom jak vše je hnůj, no jestli žiješ v souladu s přírodou ve všem, nevezmeš si ani paralen nebo brufen když máš chřipku nebo tě něco bolí okej, ale pokaždé mě dorazí kámoška která má sušičku, myčku, dvě auta, ale u děcka prosazuje návrat k přírodě, látkuje, neočkuje a vše je hnus
zapomněla jsi napsat ekobiokojofanatiček ![]()
Nemohu uvěřit, že ta jedna kapička denně způsobí dítěti koliku ![]()
To víc prdů má z polykání vzduchu při pití, plakání a cucádí dudla než z jedný kapky jedlýho rostlinnýho oleje s vitamínem, kterej se vyskytuje i v dalších potravinách potažmo mateřským mlíku, ne?
Kluk doma kde jsem dávání vigantolu flákala, na koliky netrpěl. Zato u našich, kde jsem poctivě dávala, je měl vždycky (do začátku příkrmů). Ale s vigantolem jsem si to nespojila.
@Monika H. píše:
Právě očkované děti většinou onemocní černým kašlem.
od vigantolu k očkování
Asi nikdy nebude klid, pořád má někdo tendenci mě poučovat o věcech do kterých jim NIC není ![]()
Asi půjdu spát, ať si tady holky chladí žáhu samy ![]()
@Monika H. píše:
Můžeš mi prosím poslat nějaký odkaz na zdroj? To mě docela zajímá ta tvoje hypotéza.
A prdíky bude házet na vigantol..zajímavé, já ho neberu a prdím taky ![]()
@mari1912 píše:ale no tak, hrajeme tu ruskou ruletu??? Já ne, já vím do čeho jdu a je to MOJE věc
nehraju, ty jsi začla vypisovat statistiky, mě je to fuk kdo očkuje nebo ne, jen já bych žít s pocitem že mi jednou děcko může umřít na nějakou nemoc kterou jsem mohla naočkovat nemohla ale to je můj názor. téma bylo vigantol a to je fakt totální nesmysl tvrdit že prdy jsou z něho a studovat příbalové letáky, vše má příbalový leták s nějakým negaúčinkem, i blbej paralen. to bych se musela přestěhovat do pralesa, tam je to snad dostatečně zdravé ![]()
@Rampepurna píše:
Nemohu uvěřit, že ta jedna kapička denně způsobí dítěti kolikuTo víc prdů má z polykání vzduchu při pití, plakání a cucádí dudla než z jedný kapky jedlýho rostlinnýho oleje s vitamínem, kterej se vyskytuje i v dalších potravinách potažmo mateřským mlíku, ne?
no já jsem to viděla v příbalovém letáku, tak na tom asi něco bude. Přeci jen jedna kapička koncentrátu v tříkilovým mimču…Já nevím, jen se ptám ![]()
@Lolllo píše:
Vyblila tu jednu kapku jo?Tak to je hodně zajimavé.
Tvého ditěte se to netýkalo, tak se ti krásně směje, že?
No ještěže jsem lempl a věčně jsem ho zapomínala kapat, takže děcka ho dostávaly tak 2× týdně. Jinak bych si teď rvala vlasy z hlavy, co jsem to za matku, že jsem děti týrala kolikama.
Hele zahod pc, je škodlivé..tv radio..jez jen vypěstované a vubec, dej se k amišum:-ú tam tě nikdo nebude soudit… ![]()
@martulkasloník
ty nestuduješ příbalové letáky???
A od čeho jsou???
Je pravda, že ani já ho nenastudovala, až teď, ale zase je pravda, že už nějakou dobu nahrazuji rybím tukem…
@Monika H. píše:
jo to už jsem četla na diskuzích neočkujících matek mnohokrát, neočkované děcka jsou super zdravé a očkované chytnou kde co, proč se ztratilo tolik nemocí na které se dříve umíralo? plošným očkováním, asi nás chtěli všechny zabít. proč nepouští neočkované do školek???