Počůral si hlavu

7376
9.12.13 04:20

počůral si hlavu

Přináším kuriózní téma, neb nechci volat hnedka dr a být za hysterku. Mohlo se mu něco stat?

4 hodiny ráno, malý si viska na své zavešené plyšové kamarády nad naší posteli a smrdí. Říkám si fajn, prebalim té :-) vemu vše potřebné a začínám, nohy nahoře a utiram… V tom začal čůrat, jak jsem mu ty nohy držela nad hlavou, pocural si obličej a vlastně celou tu svou malou kebulku. Asi jsem byla trochu rozespala, tak jsem ty nohy nepustila okamžitě, ale asi po vteřině, no nestalo se mu nic, pisknul, příjemné to asi nebylo.. ale neplakal. Utrela jsem ho, umyla jsem oblicejik a krk, oči raději prokapla oftalmoseptonexem, malého to moc bavilo a smál se na celé kolo:-) bojím se hlavně o ty oči, at nemá nějaký zánět, přece jen je moč dráždivá věc. Tak tu teď ležím, směju se a bojím a hledám pozitivní veci, jako že ve čtyři ráno beham po bytě, prevlikam postel a mimco a malý už zase spi u svého milovaného prsa. Alespoň mám čiste povlečení a ten fajn pocit z toho o týden dřív :-D:-D:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2660
9.12.13 04:27

Buď v klidu, s očima, ani s dítětem se nic nestane. Moč je antiseptická. Jdi úplně v klidu spát a čerpej energii na příští vtipné zážitky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.12.13 04:33

Njn, je to nezvyk ta jeho hadicka:-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
9.12.13 04:41

Jj, chápu. My byly 2 ségry a teď mám 2 kluky. Ale už jsem si zvykla a divné mi přijdou holčičky a růžová… :mrgreen: Já teď vstávala k malému se spálou s antibiotiky… Opravdu šetři energii. :hug: Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.12.13 04:46

Nám si měsíční mimino při večerní hygieně načůralo do pusy :mrgreen: Nijak jsem to neřešila, nic se mu nestalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.12.13 04:59

@Levandule121 držím palecky, at se rychle uzdravite. A děkuji za povzbuzení. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.12.13 05:51

Určitě mu z toho nic být nemůže :-) doktorka vyprávěla, jak jedno mimino dočuralo z přebalováků přímo do hrnku s kávou na sestřině stole :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.12.13 05:58

Promin, normalne jsem si pri precteni nazvu diskuse poprskala monitor :mrgreen: Ne, nic mu nebude, ale ty mas vtipnou historku na vypraveni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
9.12.13 06:45

Ahoj, nám se stalo něco podobného. Malej si striknul i do pusiny ale jen trochu a pak jsem to zachytila plenkou. Stalo se nám to u doktorky a jejímu plášti se to nevyslo :) Pry moc je jako dezinfekce. O oko jsem měla také strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
9.12.13 06:56

@MarieOVMUC nemusíš se ničeho bát, dětská moč je sterilní, takže se nic nestane :D Ale super historka, až ji budeš někde povídat a on už bude velkej, bude Tě milovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.12.13 07:00

@MarieOVMUC :mrgreen: zvykej si, určitě se to nestane jen jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
9.12.13 07:05

Náš malej to dělával skoro pravidelně - do pusy, do očí, loužička v uchu…a prý hróóózná sranda :lol: :lol: :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.12.13 07:05

Jsem si teď vzpomněla, jak jsem jednou počůrala psa. :lol: Šla jsem s ním ven a tam jsem potřebovala na malou. Bylo to na poli, tak jsem si přidřepla a pes si myslel, že si s ním asi chci hrát a začal se mi motat pod nohama zrovna když jsem to pustila. Tak taky trochu schytal na hlavu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.12.13 07:26

Bože, neřeš to, vždyť je to hloupost. Slyšela jsi o tom, že močí se normálně dezinfikuje - když se řízneš, počůráš si to, pokud jsi třeba v přírodě?

Klíííd! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
9.12.13 07:27

Taky se nám to stalo několikrát a ani mě nenapadlo se tím tenkrát znepokojovat. No na dr. jsem ani nepomyslela. Prostě jsem utřela, umyla, zasmála jsem se tomu, vždyť čůrají spíš vodičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí