Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Možná je ta moč lepší než voda s chlorem
vždyť ta miminkovská není ani žlutá a nezapáchá. Myslím, že moč ublížit nemůže, je to vtipný
.
Jo, kluci jsou extra hasiči. Ovšem proti hovnu v buchtě to je úplný prd. ![]()
Náš malý si taky jak mimčo načůral až do pusy a taky jsem to nijak nehrotila
Neboj, nic se mu nestalo ![]()
@MarieOVMUC moc je sterilni. Bud v klidu. Me nedavno syn pocural dceru
Nastesri teda ne hlavu ![]()
Mám dva kluky, hlavy i s očima si počůrali mockrát. K nim to zkrátka patří. ![]()
Moje dvouletá DCERA si též načůrala do očí
Těžko uvěřitelné, ale i jí se povedlo. Seděla na nočníku, chtěla se podívat to teče, tak podsadila zadek a ten proud se jí rozprskl o vyvýšenou část nočníku a osprchovala si celou hlavu.
No já myslela, že nebudu
![]()
@Kakika píše:
Moje dvouletá DCERA si též načůrala do očíTěžko uvěřitelné, ale i jí se povedlo. Seděla na nočníku, chtěla se podívat to teče, tak podsadila zadek a ten proud se jí rozprskl o vyvýšenou část nočníku a osprchovala si celou hlavu.
No já myslela, že nebudu
![]()
Ano, zrovna oblíbená činnost mého syna ![]()
@rejžička píše:
Bože, neřeš to, vždyť je to hloupost. Slyšela jsi o tom, že močí se normálně dezinfikuje - když se řízneš, počůráš si to, pokud jsi třeba v přírodě?Klíííd!
Tak, tak. Hošíkovi se nic nestane. Když byl syn malý, měli jsme to časté. Jako by si to k nějakým legráckám šetřil. Dnes to patří k milým, maminkovským vzpomínkám. ![]()
Můj prcek si hlavu počůrává celkem pravidelně, většinou se přečůrá až za přebalovák ( ještěže máme lino!). Jednou jsem ho přebalovala v kuchyni a trefil se přesně na plynový sporák do prohlubně
, to jsem hleděla
Jeee, vidím, že se mám na co těšit:-P já měla fakt strach, at mu to nepodrazdi ty očička
jinak vím, že je sterilní. Dcerka zatím nocnik objevuje ale nikdy se do něj ještě nevycurala, sunda plenku a sedne si, řve Ee a nikdy to tam nepustí. Začne utíkat pryč jak elektron a cura u toho po celém bytě. Tak to tu teď máme veselé ![]()
postel i sebe už jsem od malého pocurane měla, ale tohle nad ránem me trochu soklo ![]()
![]()
Nám se to tak astalo alespoň 3krát a to mu jsou 2 měsíce
. Když jsem byla na první prhlídce u dr. tak mě malý samozřejmě počůral před ním. Já se zasmála a řekla sem mu že už si načůral na hlavu. Doktor mi na to řekl že je moč takového drobka sterilní
Ale asi bych řekla že je to jen do doby než začnou příkrmy a čajíčky ![]()
@MarieOVMUC moč je sterilní, buď v klidu
Taky se mi malý párkrát počůral až na hlavě
To jsou strasti chlapečkového přebalování, to se holčičce nestane
![]()