Počůral si hlavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2259
9.12.13 08:47

Možná je ta moč lepší než voda s chlorem :lol: :lol: vždyť ta miminkovská není ani žlutá a nezapáchá. Myslím, že moč ublížit nemůže, je to vtipný :mavam: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
9.12.13 08:50

Jo, kluci jsou extra hasiči. Ovšem proti hovnu v buchtě to je úplný prd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
9.12.13 08:51

Náš malý si taky jak mimčo načůral až do pusy a taky jsem to nijak nehrotila :-) Neboj, nic se mu nestalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.12.13 09:03

@MarieOVMUC moc je sterilni. Bud v klidu. Me nedavno syn pocural dceru :? Nastesri teda ne hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.12.13 09:05

Mám dva kluky, hlavy i s očima si počůrali mockrát. K nim to zkrátka patří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.12.13 09:08

Moje dvouletá DCERA si též načůrala do očí :lol: Těžko uvěřitelné, ale i jí se povedlo. Seděla na nočníku, chtěla se podívat to teče, tak podsadila zadek a ten proud se jí rozprskl o vyvýšenou část nočníku a osprchovala si celou hlavu. :mrgreen: No já myslela, že nebudu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.12.13 09:10
@Kakika píše:
Moje dvouletá DCERA si též načůrala do očí :lol: Těžko uvěřitelné, ale i jí se povedlo. Seděla na nočníku, chtěla se podívat to teče, tak podsadila zadek a ten proud se jí rozprskl o vyvýšenou část nočníku a osprchovala si celou hlavu. :mrgreen: No já myslela, že nebudu :mrgreen: :mrgreen:

Ano, zrovna oblíbená činnost mého syna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
9.12.13 09:21
@rejžička píše:
Bože, neřeš to, vždyť je to hloupost. Slyšela jsi o tom, že močí se normálně dezinfikuje - když se řízneš, počůráš si to, pokud jsi třeba v přírodě?Klíííd! :-D

:) Tak, tak. Hošíkovi se nic nestane. Když byl syn malý, měli jsme to časté. Jako by si to k nějakým legráckám šetřil. Dnes to patří k milým, maminkovským vzpomínkám. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2780
9.12.13 09:42

Můj prcek si hlavu počůrává celkem pravidelně, většinou se přečůrá až za přebalovák ( ještěže máme lino!). Jednou jsem ho přebalovala v kuchyni a trefil se přesně na plynový sporák do prohlubně :lol:, to jsem hleděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.12.13 09:46

Mě zas malej ohodil zeď za sebou! hovínkem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.12.13 09:54

Jeee, vidím, že se mám na co těšit:-P já měla fakt strach, at mu to nepodrazdi ty očička :-D jinak vím, že je sterilní. Dcerka zatím nocnik objevuje ale nikdy se do něj ještě nevycurala, sunda plenku a sedne si, řve Ee a nikdy to tam nepustí. Začne utíkat pryč jak elektron a cura u toho po celém bytě. Tak to tu teď máme veselé :-D:-D postel i sebe už jsem od malého pocurane měla, ale tohle nad ránem me trochu soklo :-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.12.13 11:54

Nám se to tak astalo alespoň 3krát a to mu jsou 2 měsíce :mrgreen:. Když jsem byla na první prhlídce u dr. tak mě malý samozřejmě počůral před ním. Já se zasmála a řekla sem mu že už si načůral na hlavu. Doktor mi na to řekl že je moč takového drobka sterilní ;) Ale asi bych řekla že je to jen do doby než začnou příkrmy a čajíčky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
9.12.13 12:01

@MarieOVMUC moč je sterilní, buď v klidu :D Taky se mi malý párkrát počůral až na hlavě :mrgreen: To jsou strasti chlapečkového přebalování, to se holčičce nestane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
24.1.14 12:12

Tak to je dobryyy. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat