Textilní materiál
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Textilní materiál
Zkouším tady, protože tady se ví úplně všechno. Sháním materiál, který je z lícové strany jako lycra (téměř jako plavkovina), hodně pružný a z rubové strany fleece. Má někdo ponětí, jak se jmenuje a kde se dá sehnat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemohl by to být neopren? http://www.metraz-kortexin.cz/…n-c8_5_2.htm viděla jsem z toho šité sukně a kabáty a nevypadala to zle. takové tuhé, strohé trčavé sukně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
Není to počesaná teplákovina?
ne
vrchní vrstva je lycra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neschopná mamka píše:
Nemohl by to být neopren? http://www.metraz-kortexin.cz/…n-c8_5_2.htm viděla jsem z toho šité sukně a kabáty a nevypadala to zle. takové tuhé, strohé trčavé sukně
a hodně elastické? Podle obrázku není.
je neopren ze spodní strany fleecový?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já to v ruce měla jen jednou… jakž takž to pruží, je to jak hodně malinké hladce-obrace na husto tkané a hladké, lesklé. Rub přímo fleece není - je to jak náplet, zase hodně nahusto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily a kde jsi takovou latku videla? Pocesana teplakovina muze byt klidne i pruzna, jsou ruzny druhy, z bavlny i treba z umeliny… Otazka je, co myslis tim „jako lycra“? Lycra je znacka vlakna, podle toho se latka moc posuzovat neda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
@Tiger-lily a kde jsi takovou latku videla? Pocesana teplakovina muze byt klidne i pruzna, jsou ruzny druhy, z bavlny i treba z umeliny… Otazka je, co myslis tim „jako lycra“? Lycra je znacka vlakna, podle toho se latka moc posuzovat neda…
na sportovním oblečení.
máš nějaký odkaz na materiál, kde by teda bylo ve vrchní pletenině PES(PAD)/PUR, rub počesaný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted z mobilu to nenajdu a uz se v tom moc nepohybuju, ale zkus moraviatex.cz, batani.cz nebo produktservis.cz nebo jeste na Mimibazaru obcas nekdo prodava…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit