Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tobě je šestnáct a máš cecky?
Ne, prsa nevypadají jako boule trapaček silikonek. Mají různé velikosti a tvary. V tom jsou jedinečné. Pokud tě v 16 chlap bude shazovat za prsa, za nic „intimnějšího“ nestojí. Užívej si prázdniny a neřeš hloupé kluky.
Moc koukáš na Instáč. Prsa jsou jedinečná a každá žena je má nějaká. Nauč se ty své mít ráda taková, jaká jsou. Pokud jsi shodila 20 kilo, určitě nemáš „cecky“, v 16 letech je kůže pružná, zaručeně se nevidíš objektivně. A naopak, dala bych to klukovi jako test. Pokud by měl nejapné kecy, rozhodně by mi nestál za další scházení.
Teda, já nevím ale kdyby kluk s kterým bych chodila měl nějaké řeči kvůli velikosti nebo tvaru prsou v tu ránu by se pakoval
nesnáším povrchní chlapi stejně tak jako trapky z Instagramu který ukazujou vyplastikovany zevnějšek a vydávají to za přirozenou krásu ![]()
No tak to jsem zvědavá, co ty považuješ za "říct něco na úrovni'. Cecku.
@Anonymní píše:
Ahoj holky chlapi všichni kdo si to čtete![]()
Je mi 16 a nedávno jsem si začala psát se svým bývalým spolužákem a docela jsme si padli do oka.
Začíná se schylovat pomalu k něčemu intimnějšímu a já přemýšlím co mu řeknu až si odmítnu sundat podprsenku. Po zhubnutí -20 kg svoji postavu miluju ale prsa na to těžce doplatily
Hodně se mi líbí a od té doby co jsme se viděli jsem mu chtěla dat na frak aby si řekl že jsem fakt dobrá pěkna borka a chci si to s ním uživit, ale ta prsa, sama se na ně nemůžu dívat a ještě poslouchat jeho kecy
Možná řeším jak se říká pí*oviny lidí ve světě umírají a já tady řeším svoje cecky, potřebovala bych mu říct něco na úrovni a aby ideálne zavřel hubu
To bych rekla, ze ti je tak 14.v 16uz bych cekala trochu vic rozumu
@Anonymní píše:
Ahoj holky chlapi všichni kdo si to čtete![]()
Je mi 16 a nedávno jsem si začala psát se svým bývalým spolužákem a docela jsme si padli do oka.
Začíná se schylovat pomalu k něčemu intimnějšímu a já přemýšlím co mu řeknu až si odmítnu sundat podprsenku. Po zhubnutí -20 kg svoji postavu miluju ale prsa na to těžce doplatily
Hodně se mi líbí a od té doby co jsme se viděli jsem mu chtěla dat na frak aby si řekl že jsem fakt dobrá pěkna borka a chci si to s ním uživit, ale ta prsa, sama se na ně nemůžu dívat a ještě poslouchat jeho kecy
Možná řeším jak se říká pí*oviny lidí ve světě umírají a já tady řeším svoje cecky,potřebovala bych mu říct něco na úrovni a aby ideálne zavřel hubu
A jak by sis ten rozhovor představovala? Buď tě bude mít rád takovou, jaká jsi, nebo může jít do háje.
@Fee-bee píše:
Ach jo, Honimír už má zase dlouhou chvíli…
1. Co máte na mysli když píšete že mu chcete „dát na frak“?
2. Když vás miluje, bude milovat i vaše štíhlé dlouhé prsy.
Něco na úrovni, aby zavřel hubu? Tak jestli máte podobný styl vyjadřování a uvažování, tak asi takto: Jestli ti moje cecky nepřijdou dostatečně cool, tak si neza… Doplň podle aktuální nálady…
Ahoj holky chlapi všichni kdo si to čtete
, potřebovala bych mu říct něco na úrovni a aby ideálne zavřel hubu 
Možná řeším jak se říká pí*oviny lidí ve světě umírají a já tady řeším svoje cecky