Těžce povislá prsa

Anonymní
14.7.22 01:33

Těžce povislá prsa

Ahoj holky chlapi všichni kdo si to čtete :D

Je mi 16 a nedávno jsem si začala psát se svým bývalým spolužákem a docela jsme si padli do oka.

Začíná se schylovat pomalu k něčemu intimnějšímu a já přemýšlím co mu řeknu až si odmítnu sundat podprsenku. Po zhubnutí -20 kg svoji postavu miluju ale prsa na to těžce doplatily :think:

Hodně se mi líbí a od té doby co jsme se viděli jsem mu chtěla dat na frak aby si řekl že jsem fakt dobrá pěkna borka a chci si to s ním uživit, ale ta prsa, sama se na ně nemůžu dívat a ještě poslouchat jeho kecy :roll:, potřebovala bych mu říct něco na úrovni a aby ideálne zavřel hubu :mrgreen:

Možná řeším jak se říká pí*oviny lidí ve světě umírají a já tady řeším svoje cecky :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
14.7.22 02:10

Tobě je šestnáct a máš cecky? :zed: Ne, prsa nevypadají jako boule trapaček silikonek. Mají různé velikosti a tvary. V tom jsou jedinečné. Pokud tě v 16 chlap bude shazovat za prsa, za nic „intimnějšího“ nestojí. Užívej si prázdniny a neřeš hloupé kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.7.22 07:07

Moc koukáš na Instáč. Prsa jsou jedinečná a každá žena je má nějaká. Nauč se ty své mít ráda taková, jaká jsou. Pokud jsi shodila 20 kilo, určitě nemáš „cecky“, v 16 letech je kůže pružná, zaručeně se nevidíš objektivně. A naopak, dala bych to klukovi jako test. Pokud by měl nejapné kecy, rozhodně by mi nestál za další scházení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
14.7.22 07:52

Proč jsi s někým, o kom si myslíš, že se ti bude posmívat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
14.7.22 08:01

Teda, já nevím ale kdyby kluk s kterým bych chodila měl nějaké řeči kvůli velikosti nebo tvaru prsou v tu ránu by se pakoval :roll: nesnáším povrchní chlapi stejně tak jako trapky z Instagramu který ukazujou vyplastikovany zevnějšek a vydávají to za přirozenou krásu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
14.7.22 08:03

No tak to jsem zvědavá, co ty považuješ za "říct něco na úrovni'. Cecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65206
14.7.22 08:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky chlapi všichni kdo si to čtete :D

Je mi 16 a nedávno jsem si začala psát se svým bývalým spolužákem a docela jsme si padli do oka.

Začíná se schylovat pomalu k něčemu intimnějšímu a já přemýšlím co mu řeknu až si odmítnu sundat podprsenku. Po zhubnutí -20 kg svoji postavu miluju ale prsa na to těžce doplatily :think:

Hodně se mi líbí a od té doby co jsme se viděli jsem mu chtěla dat na frak aby si řekl že jsem fakt dobrá pěkna borka a chci si to s ním uživit, ale ta prsa, sama se na ně nemůžu dívat a ještě poslouchat jeho kecy :roll:, potřebovala bych mu říct něco na úrovni a aby ideálne zavřel hubu :mrgreen:

Možná řeším jak se říká pí*oviny lidí ve světě umírají a já tady řeším svoje cecky :pocitac:

To bych rekla, ze ti je tak 14.v 16uz bych cekala trochu vic rozumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.7.22 08:12

Ach jo, Honimír už má zase dlouhou chvíli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
14.7.22 08:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky chlapi všichni kdo si to čtete :D

Hodně se mi líbí a od té doby co jsme se viděli jsem mu chtěla dat na frak aby si řekl že jsem fakt dobrá pěkna borka a chci si to s ním uživit, ale ta prsa, sama se na ně nemůžu dívat a ještě poslouchat jeho kecy :roll:,potřebovala bych mu říct něco na úrovni a aby ideálne zavřel hubu :mrgreen:

Možná řeším jak se říká pí*oviny lidí ve světě umírají a já tady řeším svoje cecky :pocitac:

A jak by sis ten rozhovor představovala? Buď tě bude mít rád takovou, jaká jsi, nebo může jít do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42484
14.7.22 08:52
Žádná šestnáctka by neřekla svým prsům cecky. Žádná, takže asi máš pravdu.
@Fee-bee píše:
Ach jo, Honimír už má zase dlouhou chvíli… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.7.22 09:02

Vydrž, však škola zase brzy začne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21
14.7.22 09:28

1. Co máte na mysli když píšete že mu chcete „dát na frak“?
2. Když vás miluje, bude milovat i vaše štíhlé dlouhé prsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
14.7.22 12:29

Něco na úrovni, aby zavřel hubu? Tak jestli máte podobný styl vyjadřování a uvažování, tak asi takto: Jestli ti moje cecky nepřijdou dostatečně cool, tak si neza… Doplň podle aktuální nálady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová