Těžké časy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
15.11.22 16:46

Jakožto bývalá soc. pracovnice, která s těmito „pracovnicemi“ dělala – doporučuji ti se na to vyprdnout, pokud nemáš skutečně kachní žaludek, ideálně ještě v kombinaci s jistou osobní… jednoduchostí. Ať je to prodávání spoďárů, ukazování pipiny na OF nebo nějaké „kontaktní“ služby – většina z těch holek toho časem (a věkem) začala hluboce litovat, přišly si „špinavé“, použité… mnoho z nich bojuje s psychickými problémy ještě X let po ukončení „kariéry“. Navíc, pokud v dnešní době nebudeš dělat nějaké skutečně okrajové praktiky, fetiše apod. – tzn. věci, kt. moc holek prostě dělat nechce a je jedno, jestli před kamerou nebo naživo – vyděláš si tím max. pár tisícovek měsíčně. Ten trh je už léta totálně přesycený. Najdi si normální brigádu, sice nevyděláš peníze tak rychle (i když, jak jsem zmínila – i tu rychlost už bych dnes v sexbyznysu rozporovala), ale nebudeš se za sebe muset X dalších let stydět, bát se, kdy kdo na tebe co vytáhne atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.11.22 16:51

@Freya_H no na OF si teda kupodivu i český brécy (pardon za slovník) dokáží vydělat desetitisíce až statisíce měsíčně, bohužel na mě tahle skvadra vyskakuje na IG co chvíle, nevím, jaký tam je logaritmus, ale vážně teď frčí jakési rozhovory kluk vs. holka jakoby z domova (mají profi mikrofon, ale žádné rádio to není) a věčně to tam rozebírají a je toho víc, možná to jsou podcasty s videem, každopádně na toto téma je informací milion - akorát tedy ty holky spojuje aspoň trochu lepší zjev a mládí - i když si dokážu představit, že i nějaký bizár funguje :) Ještě mě napadla domina, dají se najít články též úspěšných, které si tím slušně vydělají - a možná je to lepší, protože s chlapem nespíš, naopak mu rozkazuješ nebo mu ubližuješ :mrgreen: Spousta chlapů touží být submisivních, navíc domina může mít nějakou masku, takže můžeš být anonymní. To už je mířeno na zakladatelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
15.11.22 16:58
@Prosimklid píše:
@Freya_H no na OF si teda kupodivu i český brécy (pardon za slovník) dokáží vydělat desetitisíce až statisíce měsíčně, bohužel na mě tahle skvadra vyskakuje na IG co chvíle, nevím, jaký tam je logaritmus, ale vážně teď frčí jakési rozhovory kluk vs. holka jakoby z domova (mají profi mikrofon, ale žádné rádio to není) a věčně to tam rozebírají a je toho víc, možná to jsou podcasty s videem, každopádně na toto téma je informací milion - akorát tedy ty holky spojuje aspoň trochu lepší zjev a mládí - i když si dokážu představit, že i nějaký bizár funguje :) Ještě mě napadla domina, dají se najít články též úspěšných, které si tím slušně vydělají - a možná je to lepší, protože s chlapem nespíš, naopak mu rozkazuješ nebo mu ubližuješ :mrgreen: Spousta chlapů touží být submisivních, navíc domina může mít nějakou masku, takže můžeš být anonymní. To už je mířeno na zakladatelku…

Předpokládám, že tohle tvrdí ty holky v těch „podcastech“…? :roll: Je to celkem stará praktika – majitelé bordelů také lákají nové ovečky na „statisícové zisky“, už ale jaksi nedodají, že pro těch 100k by tam holka musela být 6 dnů v týdnu a mít tak 5 chlapů denně… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.11.22 17:08

@Freya_H No moment, OF je pro celý svět, cent k centu je dolar k dolaru, já si úplně nemyslím, že musíš být pořád online - něco natočíš a nafotíš dopředu. Jedna teď má side job, co jí měsíčně hodí třeba 20tis a to je hodnocení dicků :mrgreen: Honimírové celého světa jí můžou poslat fotku své chlouby a ona jim ji odborně :D ohodnotí, a to má prosím to děcko asi tak 19 let, strašný :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.11.22 17:12

@Freya_H hele, já na IG už narazila na tolik bizáru - ty holky možná mají víc platforem, i na IG máš dosahy, spolupráce a reklamy, pokud některé ovládnou OF, Tiktok, YT i IG, tak se jistě peníze sypat můžou. Naposledy jsem taky viděla jakousi českou holku (mě absolutně neznámou a celkově si myslím, že v ČR ji zná minimum lidí) a ta byla zaměřená na něco jak latex v kombinaci s cos play - měla desítky vyladěných fotek v zajímavých oblečcích, s parukou a pod tím komentáře zásadně v čínštině, angličtině, arabštině, sledovatelů na statisíce. Všichni tam nad ní vzdychali, myslím, že měla i účet na Patreonu (tam ti lidi můžou libovolně přispívat na cokoliv, takže stačí pár stovek fanoušku, co ti pošlou pár dolarů na nový kostým a je to).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
15.11.22 17:15

Takže pokud si vážíš sama sebe, tak se na to vykašli. A jen doufám, že nemáš děti, já v tomto žila v pubertě. Nebyla v tom sice webka apod.,ale naše spolubydlící měla takovou práci a pak to začala dělat i máma. Většinou chodili do kanceláře, kde jim někdo zavolal a oni lhali, že mají míry 90-60-90,někde byla nějaká fotka a oni opravdu věřili, že se dovolali takové ženě. Chlap si ho honil a v podstatě šlo o sex po telefonu u kterého ale žena třeba zvládala i hrát na počítači hry a hekat chlapovi do telefonu. Někdy se pracovalo z domova a to už hekala v jednom pokoji spolubydlící, v obýváku máma a já šla raději ven. Neliší se to tak od klasické prostituce apod. Striptérky taky s nikým nespí, ale přesto si sebe neváží. To raději hledej klasické pasivní linky(ČEZ, pojišťovny apod…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11638
15.11.22 17:55

Mělo by tady zaznít, že 70 % donatů (darů od lidí) si bere OF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
15.11.22 18:16
@Ploskutáček píše:
Mělo by tady zaznít, že 70 % donatů (darů od lidí) si bere OF.
… což je dle mého názoru důvod, proč OF stále „verbuje“ nové členky (členy) – samozřejmě na sofistikované reklamy o tom, jak si díky nim i prostá, tuctová slečna může vydělat. To, že ale většina výdělků připadne serveru (stejně jako v sexbyznysu připadne většina majiteli podniku), o tom už taktně mlčí… 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová