Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím máme golfky TFK buggster a chceme do něj na zimu koupit fusak. Vím, že existuje origoš přímo do nich, ale nepodařilo se mi ho nikde v obchodě naživo vidět, abych si ho mohla osahat a prohlédnout. Potřebuji nějaký hodně teplý fusak, protože malá mi spí po obědě jen venku v kočárku, tak aby jí nebyla zima. Líbí se mi Emitex monti 3 v 1, ale nevím, zda se do těchto golfek vůbec vleze. Máte někdo zkušenosti s originálním fusakem TFK nebo s fusakem Emitex monti v golfkách TFK? Poradíte mi? Děkuji ![]()
Mám originál a je super. má odepínac jednu vrstvu na malou zimu a velkou zimu. I na horách byl malej uplně teploučkej i bez kombinézy. Jinej už bych nebrala, skvěle tam sedí
Kamčo, nevíte nebo nemohla byste mi prosím změřit, jak je ten originál fusak dlouhý? Moc děkuji za ochotu ![]()
@mmakky píše:
Kamčo, nevíte nebo nemohla byste mi prosím změřit, jak je ten originál fusak dlouhý? Moc děkuji za ochotu
dneska večer změřím. Je teda dost dlouhej, vim že sem mi tam vešel i 5 letej mates
.Večer poměřim
To byste byla moc hodná
Koukala jsem, že se nahoře přidělává na to madlo. To ale pak nemá prcek zakrytej hrudníček, ne? Nebo se mi to jen zdá?