TFK Dot vs. Buggster S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2249
24.5.13 16:26

TFK Dot vs. Buggster S

Hezký den všem!
Potřebuji golfky pro našeho dvouletého macíka s velkou nosností a zároveň bych chtěla, aby se daly využít i jako podvozek pod autosedačku Maxi Cosi. Narazila jsem na TFK a tyto dva typy mě dost zaujaly. Ještě jsem je neviděla naživo a zajímaly by mě vaše zkušenosti. Skládání do auta, použití autosedačky, pohodlí na spaní, najíždění na obrubník, jízda po kočičích hlavách, jízda přes překážky. jízda v terénu, číštění, kvalita konstrukce a materiálu atd. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
24.5.13 17:19

TFK

@alviola píše:
Hezký den všem!
Potřebuji golfky pro našeho dvouletého macíka s velkou nosností a zároveň bych chtěla, aby se daly využít i jako podvozek pod autosedačku Maxi Cosi. Narazila jsem na TFK a tyto dva typy mě dost zaujaly. Ještě jsem je neviděla naživo a zajímaly by mě vaše zkušenosti. Skládání do auta, použití autosedačky, pohodlí na spaní, najíždění na obrubník, jízda po kočičích hlavách, jízda přes překážky. jízda v terénu, číštění, kvalita konstrukce a materiálu atd. Moc díky.

Ahoj
Já nad TFK kočárkem pro dvojčata také uvažuju, pár informací o něm najdeš v diskuzi: Kočárek pro dvojčata Fyn duo od Jedo. Zatím jsem ho také neviděla, ale pravděpodobně ho budu chtít, protože asi jako jediný má ruční brzdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13706
24.5.13 18:12

@MarkétaT já myslím, že zakladatelka chtěla golfky, ne kočár pro dvojčata ;)

@alviola já mám Buggster S, jako jediný kočár, mám na něj i korbičku. Mně vyhovuje, je hodně lehký, prostorný a má velký koš. Jezdím s ním ve městě, v terénu ne. Do terénu podle mně není. Jinak se mi hůř ovládá (jednou rukou ho neuřídím), ale jinak je bezva, nerachtá, na obrubníky se najíždí dobře, ovládá se dobře.
Na autosedačku je také dobrý, to jsem docela využívala, když jsem potřebovala jet se synem na chalupu autobusem a autosedačku sebou. Skládá se taky dobře, po složení zabere málo místa. Poloha na spaní je cca 45°, není úplně do lehu. Kvalita konstrukce se mi zdá dobrá, není to žádný vachrláček, i když samozřejmě velký kočár je velký kočár. Potah je kvalitní, nešisuje, dá se sundat a vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.5.13 20:50

Díky moc. Nechci jezdit vyloženě v terénu, na to máme samozřejmě sporŤák. Ale občas je člověk i na pohodovém výletě překvapený povrchem. A na prázdniny k babičcce se mi nechce tahat dva kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.5.13 20:52

Akorát teda to řízení jednou rukou je dost mínus, vzhledem k tomu, že musím vést za druhou ruku třeba staršího syna :-( Teď mám po starším Bugaboo Bee a to se krásně jednou rukou ovládá, jenomže to má malou nosnost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.5.13 20:53

Jo a ještě by mě zajímalo, jak je to v zimě. Je mijasné, že to není ledoborec do sněhu, na to je lěpší sporťák. Ale kousek by se s tím dalo projet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13706
25.5.13 00:01

V neproježděném sněhu jsem s ním nejezdila (ale pár cm samozřejmě zvládne), ale na ušlapaném bez problémů. Já ho ale v zimě moc nepoužívám. A nějaký terém taky projede, to jo, ale není to nic extra pohodlného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.11.16 12:41

Ahoj, mam golfky tfk buggster s. Jde vyprat boudicka? jde ta latka nejak sundat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí