Nuna Pepp starší model - vyspí se v něm dítě?

213
21.5.13 10:51

nuna pepp starší model-vyspí se v něm dítě?

Holky chci se zeptat kdo máte starší verzi nuna pepp bez polohování nožiček-vyspí se v něm roční dítě? nebo je to kočík opravdu jen na přejíždění bez pohodlí dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.5.13 11:02

To není o kočárku. Některé děti se vyspí i v sedě. V moji malý se to věkem spíš zhoršuje, teď je ji rok a půl a už několik měsíců spi jen doma.. Spi před obedem, tak to zas tak nevadí. Kamarádky stejně starý spi přes den zas jen v kočárku. Tak to musíš zhodnotit sama, co máš doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.5.13 11:30

Vyspí, já dceři strkala nožičky tak jako nahoru na sedátko, ne moc, aby se jí neodkrvily, ale zas aby jí nevisely dolů. V roce je to prcek a vejde se krásně :) Jo a před nunou jsem měla inglesinu zippy free, čili dvakrát tak drahý golfky a v tom spát nechtěla ani za nic, a to mnohem víc pérovaly, takže je to fakt o jednotlivci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
21.5.13 11:38

U nás se v tom vyspí do teď i dvouleťák:)) a co si vzpomínám v roce tak jsem taky dávala nožičky jako by k zadečku a uplně v pohodě myslím že to prckovi nevadilo nikdy že by měl nohy dole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
21.5.13 12:38

My máme Nunu 2012 bez polohování nohou a malá v ní spí v pohodě. Jak už tu bylo zmíněno, záleží na dítěti. Moje holka usne i když sedí, ať už v kočárku nebo na sedačce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.5.13 14:06

Malá spala v nuně bez polohování nohou až do 2,5 roku a v pohodě. Já v tom problém nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.5.13 19:42

@mahdalka no mě jde o rozdíl mezi normální nunou a modelem deluxe totiž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.5.13 20:08

@Belll Aha,tak srovnání bohužel nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
26.5.13 23:26

My máme Deluxe, takže srovnat nemůžu, ale polohování nožiček nám vyhovuje, malá tam dobře chrupká a leží si rovně jak v postýlce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí