Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky chci se zeptat kdo máte starší verzi nuna pepp bez polohování nožiček-vyspí se v něm roční dítě? nebo je to kočík opravdu jen na přejíždění bez pohodlí dítěte?
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppTo není o kočárku. Některé děti se vyspí i v sedě. V moji malý se to věkem spíš zhoršuje, teď je ji rok a půl a už několik měsíců spi jen doma.. Spi před obedem, tak to zas tak nevadí. Kamarádky stejně starý spi přes den zas jen v kočárku. Tak to musíš zhodnotit sama, co máš doma. ![]()
Vyspí, já dceři strkala nožičky tak jako nahoru na sedátko, ne moc, aby se jí neodkrvily, ale zas aby jí nevisely dolů. V roce je to prcek a vejde se krásně
Jo a před nunou jsem měla inglesinu zippy free, čili dvakrát tak drahý golfky a v tom spát nechtěla ani za nic, a to mnohem víc pérovaly, takže je to fakt o jednotlivci ![]()
U nás se v tom vyspí do teď i dvouleťák:)) a co si vzpomínám v roce tak jsem taky dávala nožičky jako by k zadečku a uplně v pohodě myslím že to prckovi nevadilo nikdy že by měl nohy dole ![]()
My máme Nunu 2012 bez polohování nohou a malá v ní spí v pohodě. Jak už tu bylo zmíněno, záleží na dítěti. Moje holka usne i když sedí, ať už v kočárku nebo na sedačce ![]()
Malá spala v nuně bez polohování nohou až do 2,5 roku a v pohodě. Já v tom problém nevidím ![]()
@mahdalka no mě jde o rozdíl mezi normální nunou a modelem deluxe totiž…
My máme Deluxe, takže srovnat nemůžu, ale polohování nožiček nám vyhovuje, malá tam dobře chrupká a leží si rovně jak v postýlce ![]()