Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@hanulech
já sháním nějaký dost dobrý sporťák. Na ceně nezáleží. Ale prostě nic nemůžu najít. Dost jsem vsázela na Racaro Cytilife, ale po pečlivém prohledání jsem zas našla mouchy, teda jednu, ale dost velkou. Pak jsem chtěla peg perego, jenže ten se mi doopravdy vůbec nelíbí a brala bych jen protože nic lepšího bych prostě nenašla. Pak jsem ještě narazila na tento kočárek.
Tak se ptám, jaký teda je?
Doopravdy jsem ho na vlastní oči zatím neviděla? Má nějaké mouchy, co by ti vadilo? A jak je tam udělaná brzda? Je dobrý nápad ho dát dítku už od 5-ti měsíců?
No, mám ho od března a jsem zatím max spokojena…ale vis jak, dokonalý kočárek neexistuje
Peg perego jsem mela na prvniho syna, ale to jsou ciste golfky (kostitras), navíc nemají spojenou rukojeť, to ted je nutnost. super bylo polohování a stříška, to zase joo
tady u tfk bych viděla mouchu jen, že nemá polohování nožiček. Ale nijak mi to nevadi, jde to dat do skororoviny, takze cajk. Jinak mi maximalne vyhovuje. BrzdU zadupnes a oddupnes. Polohování zad jde dobře přes pásek. Skladani do auta super, je megalehky, skládá se dovnitř, neumaze se. Hlavne, jak je prostorny, vlezou se i dve deti.. Jezdím s nim po silenostech a kolečka pořád vypadají skvěle. Jizdni vlastnosti dobry, ale jsou to spíše golfky než sportak. Zatím za me nejlepší na jízdu byl Phil&teds vibe, dvojkocar, ale neměl polohování nožiček -vůbec. To kdyby měl, nechám si ho
jestli chceš víc sportak, koukla bych na phila, dělají i jednokocary, ten projel uplne vse a nejsou to tanky. Dej vědět, který kočárek vyhrál ![]()
@hanulech ahoj, tento typ TFK má polohování nohou, ne? Sice takové, že se vzepře ta spodní část, ale drží to nahoře. Tak to prezentují v ukázkových videích
i jsem to viděla, že to jde.
Phil&teds jsem zatím nezkoumala, mrknu zítra ![]()
Jasný, ale třeba peg perego nebo valco melo několik poloh, ne jen tuhle. Njn, jsem zmlsana ![]()
Ja vim. Ale peg perego je pro me osobne skaredy kocarek. Libi se mi jen cross. Ale chci neco mensiho a ctyrkolku do MHD. Chtela jsem Recaro, ale pri sklopeni do lehu tam ta zadni cast sotva drzi na miniaturnich suchych zipech. A ja chci sportak zrovna na zimu. Do Recara by profukovalo. A at hledam jak chci, nemuzu na trhu najit nic pro me vyhovujiciho. TFK cko se mi ted libi nejvic. To polohovani je tam aspon nejake, budiz
nekde neni vubec. Pak uz jedine posledni moznost Britax b motion plus. Ale velky a takovy divny no…
@hanulech jinak mam hartan, taky zmlsanost
a mela jsem novy baby jogger city double GT. To byla kara
sourozenecky kocar skoro za dvacitku. Hartan za 27
ale ted chci neco lehkeho, presto dobreho. Mam moc naroku.
Ještě jsem nikde nenašla, jak se skládá
jak se skládá teda? ![]()
Ahojky, kočárek mám objednaný. Ale sháním k němu nánožník. Nikdo mi zatím neporadil. Ani v obchodech. Prý už je dodavatel nedodává. Alespoň ve Špuntíkovi, odkud kočárek máme. @hanulech čao paní, ty tam máš ten nánožník? potřebovala bych typ nánožníku na tento kočár nebo nějaký, co tam bude sedět… kdo mi poradí ![]()
@Twitter skládá se sám, dovnitř, neuspini se
mam nánožník pinkie, sedi dobre ![]()
I prodlouzenou podložku od pinkie. akorát pláštěnku zatím používám z dvojkocaru..to je trochu problém. litr za originální se mi dávat nechce..
Ahojky, mám kočárek TFK lite mini měsíc doma. Nemám výtku. Kdo by chtěl vědět více, napíšu. Týna
Ahojky, nemáte někdo zkušennosti s tímto kočárkem od TFK?