Valco Snap 4 pro 3měsíční mimi?

79
12.6.17 11:33

Valco snap 4 pro 3mesicni mimi?

Ahojky cetla jsem, ze Valco snap 4 jde uz od narozeni? Mame 3mesicni holcicku a denne jezdime se starsim do skoly(8km)autem…vyhovoval by mi lehky kocarek ale prijde mi to jeste brzy…Mate nekdo zkusenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3511
12.6.17 11:37

@Bambula6 možná s vložnou taškou, ale jinak bych do Valco snap 4 takto malé miminko nedávala. Mladšího jsem začala ve Valcu vozit cca v 7 měsících. Pro třetí jsme teď k němu koupila hlubokou korbu. Vložné tašky se dají sehnat za slušné peníze na bazárcích a pro malou to bude pohodlnější než ve Valcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
12.6.17 11:50

Přesně jak říká Kejdík. Dávala jsem syna v 9. měsících a pěkně v něm plaval, je velký. Jedině v tašce.
Edit.syn je hodně velký, žádný prcek.

Příspěvek upraven 12.06.17 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
12.6.17 11:50

Dala bych nejdříve od 6ti měsíců, ale spíš, až bude prcek sedět. Pak je ovšem Valco Snap 4 bez konkurence :) - lehoučký, skladný, něco vydrží - nedáme na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
12.6.17 12:11

@Bambula6 ahoj moje segra mela kočarek tako a ten ji nevyhovoval a koupila si valco snap kdyz male bylo necele 3 měsice. Řikala jsem ji at tam koupi aspon vložnou tašku ale neposlechla a tvrdila že kočarek je od narozeni. Nepletla jsem se dal do toho. Mala bude mit 3 roky a ma kulata ramena a zada do oblouku. Když zacala v 6 měsicich sedět tak byla jak kvasimodo ve zvonici na zadech hrb jak sněžku a to přitom každe miminko když sedí ma zada rovne jak prkno. Jinak kocarek fajn ale male mimi bych v tom nevozila ani nahodou bez tasky s pevnym dnem. Tak doufam že jsem ti pomohla s rozhodnutim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.6.17 12:11

Maximálně s nějakou vložnou taškou, jinak je to úplná hovadina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.17 12:27

Ahoj, ja s ho budu porizovat na prvni mimi. Rodim v zari.
Budu si ale do toho kupovat i korbicku, ktera se k tomu da dokoupit. Rozhodne bych 3 mesicni mimco nevozila jen v tom.
Sice se to da uplne sklopit ale je to moc velke a krehke myslim…
Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.6.17 12:31

Na takový cesty bych nacvakla vajíčko na podvozek. Snapa až pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
12.6.17 13:17

Kámoška jezdila od narození, ale asi měli nějakou vložku. Jde až do lehu tak by to mělo jít. My osobně jsme přesídlili až když si děti sedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.6.17 13:19

Prislo mi to divné, ze pisi od narozeni…o korbe ani tasce ani zminka :think:…Necham prcka jeste v korbe nez bude sedet…Dekuji za nazory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.6.17 16:39

To se u kočárků píše často, že je pro děti už od narození. Jenom už k tomu zapomínají dodat, že buď v kombinaci s autosedačkou nebo korbičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.19 13:21

Ahoj maminky, prosím o radu. Chci koupit valco snap 4 tailor made sport (taková ta lepší látka a nafukovací kola), ale nevim, zda na nej jdou ty adaptéry maxi-cosi (a adaptéry na korbicku). Píše se u nich, ze jdou do valco 4, valco sport, ale tailor made tam uveden neni. Rikam si proc by to neslo, když je to jen jiná látka, ale na e-shopu feedo mi tvrdili, ze nepasuji. Zároveň na ofiko servisu mi řekli, ze to musí ověřit a ať si zavolám za několik dni. Nemáte prosím některá tuto kombinaci doma spolu s adaptéry? Potrebuji ho totiž také pro tříměsíční mimco, korbicku bych mela půjčenou. Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
6180
28.3.19 15:29
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. Chci koupit valco snap 4 tailor made sport (taková ta lepší látka a nafukovací kola), ale nevim, zda na nej jdou ty adaptéry maxi-cosi (a adaptéry na korbicku). Píše se u nich, ze jdou do valco 4, valco sport, ale tailor made tam uveden neni. Rikam si proc by to neslo, když je to jen jiná látka, ale na e-shopu feedo mi tvrdili, ze nepasuji. Zároveň na ofiko servisu mi řekli, ze to musí ověřit a ať si zavolám za několik dni. Nemáte prosím některá tuto kombinaci doma spolu s adaptéry? Potrebuji ho totiž také pro tříměsíční mimco, korbicku bych mela půjčenou. Děkuji!

mám tailor made sport a vůbec si nedokážu představit, kam bych tam narvala korbu/autosedačku?? vůbec na jakýkoliv valco snap?? Je to klasickej skládací sporťák, ne podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.19 20:36

@Lily Evans no tak ty adaptéry (a korbicka) se na to prodávají, tak to předpokládám nějak jde (minimalne u valco obyc, bez tailor made)…

• Citovat
  • Upravit
3511
5.4.19 18:23
@Anonymní píše:

U Valco snap 4 se adaptery na korbičku dávají po sundání sedáku místo madla. Předpokládám, že ty na autosedačku se dávají na stejné místo. Používali jsme korbu na valco snap 4 a spokojenost byla .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí