Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky cetla jsem, ze Valco snap 4 jde uz od narozeni? Mame 3mesicni holcicku a denne jezdime se starsim do skoly(8km)autem…vyhovoval by mi lehky kocarek ale prijde mi to jeste brzy…Mate nekdo zkusenost? ![]()
@Bambula6 možná s vložnou taškou, ale jinak bych do Valco snap 4 takto malé miminko nedávala. Mladšího jsem začala ve Valcu vozit cca v 7 měsících. Pro třetí jsme teď k němu koupila hlubokou korbu. Vložné tašky se dají sehnat za slušné peníze na bazárcích a pro malou to bude pohodlnější než ve Valcu.
Přesně jak říká Kejdík. Dávala jsem syna v 9. měsících a pěkně v něm plaval, je velký. Jedině v tašce.
Edit.syn je hodně velký, žádný prcek.
Příspěvek upraven 12.06.17 v 11:51
Dala bych nejdříve od 6ti měsíců, ale spíš, až bude prcek sedět. Pak je ovšem Valco Snap 4 bez konkurence
- lehoučký, skladný, něco vydrží - nedáme na něj dopustit.
@Bambula6 ahoj moje segra mela kočarek tako a ten ji nevyhovoval a koupila si valco snap kdyz male bylo necele 3 měsice. Řikala jsem ji at tam koupi aspon vložnou tašku ale neposlechla a tvrdila že kočarek je od narozeni. Nepletla jsem se dal do toho. Mala bude mit 3 roky a ma kulata ramena a zada do oblouku. Když zacala v 6 měsicich sedět tak byla jak kvasimodo ve zvonici na zadech hrb jak sněžku a to přitom každe miminko když sedí ma zada rovne jak prkno. Jinak kocarek fajn ale male mimi bych v tom nevozila ani nahodou bez tasky s pevnym dnem. Tak doufam že jsem ti pomohla s rozhodnutim
Maximálně s nějakou vložnou taškou, jinak je to úplná hovadina.
Ahoj, ja s ho budu porizovat na prvni mimi. Rodim v zari.
Budu si ale do toho kupovat i korbicku, ktera se k tomu da dokoupit. Rozhodne bych 3 mesicni mimco nevozila jen v tom.
Sice se to da uplne sklopit ale je to moc velke a krehke myslim…
Hodne stesti.
Na takový cesty bych nacvakla vajíčko na podvozek. Snapa až pozdeji
Kámoška jezdila od narození, ale asi měli nějakou vložku. Jde až do lehu tak by to mělo jít. My osobně jsme přesídlili až když si děti sedly.
Prislo mi to divné, ze pisi od narozeni…o korbe ani tasce ani zminka
…Necham prcka jeste v korbe nez bude sedet…Dekuji za nazory ![]()
To se u kočárků píše často, že je pro děti už od narození. Jenom už k tomu zapomínají dodat, že buď v kombinaci s autosedačkou nebo korbičkou.
Ahoj maminky, prosím o radu. Chci koupit valco snap 4 tailor made sport (taková ta lepší látka a nafukovací kola), ale nevim, zda na nej jdou ty adaptéry maxi-cosi (a adaptéry na korbicku). Píše se u nich, ze jdou do valco 4, valco sport, ale tailor made tam uveden neni. Rikam si proc by to neslo, když je to jen jiná látka, ale na e-shopu feedo mi tvrdili, ze nepasuji. Zároveň na ofiko servisu mi řekli, ze to musí ověřit a ať si zavolám za několik dni. Nemáte prosím některá tuto kombinaci doma spolu s adaptéry? Potrebuji ho totiž také pro tříměsíční mimco, korbicku bych mela půjčenou. Děkuji!
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. Chci koupit valco snap 4 tailor made sport (taková ta lepší látka a nafukovací kola), ale nevim, zda na nej jdou ty adaptéry maxi-cosi (a adaptéry na korbicku). Píše se u nich, ze jdou do valco 4, valco sport, ale tailor made tam uveden neni. Rikam si proc by to neslo, když je to jen jiná látka, ale na e-shopu feedo mi tvrdili, ze nepasuji. Zároveň na ofiko servisu mi řekli, ze to musí ověřit a ať si zavolám za několik dni. Nemáte prosím některá tuto kombinaci doma spolu s adaptéry? Potrebuji ho totiž také pro tříměsíční mimco, korbicku bych mela půjčenou. Děkuji!
mám tailor made sport a vůbec si nedokážu představit, kam bych tam narvala korbu/autosedačku?? vůbec na jakýkoliv valco snap?? Je to klasickej skládací sporťák, ne podvozek.
@Lily Evans no tak ty adaptéry (a korbicka) se na to prodávají, tak to předpokládám nějak jde (minimalne u valco obyc, bez tailor made)…
@Anonymní píše:
U Valco snap 4 se adaptery na korbičku dávají po sundání sedáku místo madla. Předpokládám, že ty na autosedačku se dávají na stejné místo. Používali jsme korbu na valco snap 4 a spokojenost byla .