Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
chtela bych manzelovi koupit ke 40 narozeninam, poukazku na thajskou masaz, od prave thajky. Bydlime v Praze, nemate nekdo zkusenosti a reference.
diky moc za rady
Ahoj. Tak já jsem koupila nedávno manželovi k 30. thajské masáže. I sobě. Ale bohužel jsme se tam ještě nedostali, takže nemůžu napsat vlastní zkušenost. Ale dostala jsem právě doporučení na tyto: www.thaifit.cz - prý jsou výborné. Zajela jsem tam, byli strašně příjemný a vystavili mi dárkový poukaz. Sídlí hned vedle Kotvy a také ve Vodičkově. Myslím, že je teď o to velký zájem, protože mi řekli, že se pak musím objednat min. tři dny předem.
Ahojky,
moje máma dostala poukázku do toho Thaifitu také, byla ve Vodičkové, a vrátila se naprosto nadšená. Bála se toho, dlouho už má problémy se zády a s krkem, prošla desítky rehabilitačních středisek, napichování atd., nic jí nepomohlo. Ta thajská masáž prý byla síla, chvílema čekala, kdy jí v těle praskne nějaká kost, ale druhý den ráno vstala, a nebolelo jí absolutně nic. Mohla ohnout hlavu, což prý nemohla snad už 5 let, všechny bolesti, co předtím měla, jako zázračně zmizely. Už tam od té doby byla 2× a je z toho prostě totálně nadšená ![]()
Holky, a kolit cca ta masaz asi stoji????? JA bych to mohla dat manzelovi jako darek k narozeninam........ale zase jsem financne omezena, zejo.....
A jak dlouho trva?
ka-tko, všechno je to na jejich webových stránkách (odkaz viz výše), jsou různé masáže s různými délkami…
Ahoj, zajímalo by mě, jestli neznáte nějaký masážní salón ale V BRNĚ, chci to taky pro manžela k narozeninám. A kdyby tam byly thajky, tak by to bylo super ![]()
díky Šafi