The Illusionists 2020 Praha

Anonymní
30.9.19 11:28

The Illusionists 2020 Praha

Promiňte anonym, chci to jako dárky, tak aby se to náhodou neprofláklo. Ráda bych nakoupila vstupenky, už o tom rodina básnila loni. Ale trochu mě znervźňuje, že jediné, kde se to dá koupit je síť Ticketmaster, ani nemají nikde sobní odběry vyjma toho jednoho místa, nedá se ti tisknout doma online, jen nechat od nich zaslat poštou. Máte někdo zkušenost? Je to důvěryhodné? Přeci jen to bude jako hodně peněz. Jenže do Prahy to mám hodně daleko, jet to jako koupit na Václavák. Co myslíte? A druhý dotaz, byl jste někdo loni? Já Kongresové centrum neznám, jak je vidět někde z řad číslo 22 a 23 třeba, kde jsou ty levnější vstupenky za 1890? Budu ráda za každý názor, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
30.9.19 11:33

Kamarádka byla s manželem a chválili to. Netuším kde seděli, ale byli vtaženy do hry. Určité triky zkoušíte s nima.Ale jestli to tak bude i letos???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
30.9.19 12:13

Taky jsem se dívala na vstupenky, ale je to docela drahý špás,+cesta-jsme z Moravy a kdyby jsme chtěli přespat, no 12 tisíc by vyletělo, ani bych nemrkla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65661
30.9.19 12:22

My byli a paráda
Právě mě ale odrazuje letos koupě těch vstupenek…
Asi vynecháme, i kdyz syn by.moc chtěl
Jinak v kongresovém cenrru jsme seděli na balkoně, koukali jsme jako by zleva a vidět bylo.
Oni to promitali i na plátno…aby viděli všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.19 12:28

@Petra Z takže myslíš, že z přízemí a zadních prostředních míst bude vidět? Já právě mám těch vstupenek kupovat asi 10, což už se prostě blíží ke 20.000 a ten Ticketmaster ve mně nevzbuzuje důvěru moc. Ale zase vím, že bych tím udělala ohromnou radost.

• Citovat
  • Upravit
65661
30.9.19 12:46
@Anonymní píše:
@Petra Z takže myslíš, že z přízemí a zadních prostředních míst bude vidět? Já právě mám těch vstupenek kupovat asi 10, což už se prostě blíží ke 20.000 a ten Ticketmaster ve mně nevzbuzuje důvěru moc. Ale zase vím, že bych tím udělala ohromnou radost.

Bude…kongresové centrum má ty sedačky hezky do kopce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.19 17:17
@Anonymní píše:
Promiňte anonym, chci to jako dárky, tak aby se to náhodou neprofláklo. Ráda bych nakoupila vstupenky, už o tom rodina básnila loni. Ale trochu mě znervźňuje, že jediné, kde se to dá koupit je síť Ticketmaster, ani nemají nikde sobní odběry vyjma toho jednoho místa, nedá se ti tisknout doma online, jen nechat od nich zaslat poštou. Máte někdo zkušenost? Je to důvěryhodné? Přeci jen to bude jako hodně peněz. Jenže do Prahy to mám hodně daleko, jet to jako koupit na Václavák. Co myslíte? A druhý dotaz, byl jste někdo loni? Já Kongresové centrum neznám, jak je vidět někde z řad číslo 22 a 23 třeba, kde jsou ty levnější vstupenky za 1890? Budu ráda za každý názor, děkuji.

Dnes jsem koupila přes Ticketmaster a hned po zaplacení přišly lístky na email takže naprosto bez problémů :) Jen je nutná registrace a lístky jsou nahrány i na tvém účtu k vytištění pro případ, že by jsi třeba omylem smazala email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
17.11.21 04:45

Ahoj obnovuji téma..Nikdo nemá špatné zkušenosti s tímto prodejcem? Také chci tady koupit lístky a taky k nim nemám důvěru. Díky moc za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný