THULE UG II - problémy a reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
25.7.22 19:38

THULE UG II - problémy a reklamace

Dobrý den, maminky,
koupili jsme Thule Urban Glide II (jen sporťák bez korby) a po týdnu se objevily první potíže s kočárkem. Četla jsem, že bývají problémy s předním kolem. Chci se zeptat:

1. Stalo se vám, že jste měly problémy s předním kolem? Jaké, jak přesně se to projevovalo? U nás je to kmitání kola na nerovném terénu nebo při větší rychlosti.
  2. Při běhu má být kolo zaaretované, nebo nemusí? (Tatínek chce s kočárem i běhat.)
  3. Máte zkušenosti s reklamací? Kupovali jsme na pinkorblue - reklamoval někdo v tomto obchodě? Jak rychle byla reklamace vyřízena? Opravili vám kočár? Vyměnili?

Předem díky za každou odpověď alespoň k některé z otázek. :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20861
25.7.22 19:44

1. Pokud není zaaretované, tak bude vždycky kmitat na nerovném terénu.

2. Za mě určitě zaaretované.

3. Reklamuj a uvidíš, podmínky jsou ze zákona pro všechny prodejce stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
25.7.22 20:23

Ano, kolo při větší rychlosti kmitá, proto musí být při hodně rychlé chůzi, běhu nebo jízdě na bruslích zaaretované (taky samozřejmě z důvodu bezpečnosti). Pokud nekmitá při běžné rychlosti chůze, není to podle mě důvod k reklamaci. Ale pokud máš nějaké pochybnosti, obrať se na obchod, kdes kočárek kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
25.7.22 20:30

Kolo musí byt při běhu určitě zaaretované. Ale na beh je tedy lepší chariot, tohle pro mě byla nouzovka, když ještě mimino muselo byt v korbě. Jinak kolečko při rychlejší chůzi na nerovném povrchu kmitá, nepovažovala jsem to nikdy za vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
25.7.22 20:34

Kmitání nezaaretovaneho kola je zcela běžné. Běžné lehce kmitá i zaaretovane kolo, na běh a hlavně brusle jsou jiné kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.7.22 21:04

Ty jo, u Summita nic nekmitalo. Zajimave.

Kazdopadne na beh zaaretovat, uz kvuli tomu, ze kocar by ti jinak snadno zmenil smer jizdy behem chvilky a bezec nebo bruslar nemusi stihnout zareagovat.
Nebo kdyz bezec zakopne, strhne kocar a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí