Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, neviete mi poradiť nejaký športový kočík, ktorý bude vhodný aj do terenu, do lesa, na štrkové cesty, poľné cesty?
Určitě Thule nebo jakýkoliv jiný kočárek s velkými koly. Čím větší terén, tím větší kola > tím méně to drncá.
My v pohodě bereme i Cybex Avi - používáme ho na rychlejší jízdy a kořeny mu nevadí. Případně Thule Glide.
Ono to drncat bude ve všem, ale těmito kočárky je to sjízdný podstatě kdekoliv, bych řekla.
Jakakoliv terenni trojkolka typu Thule UG2, Baby Jogger Summit, BoB, Easy Walker, Mountain Buggy apod.
@Kolicek95 píše:
Easy Walker ne, ten máme a fakt ne.
Trojkolka?
Mela jsem ho kdysi v uzsim vyberu.
…za mě jedině Thule
vypadá dobře a jde použít na veškeré sporty.
Stabilní, praktický, elegantní, jednoduché složení - rozebrání, dostane se všude…
Taky bych asi úplně nedoporučovala Hauck…vypadají sice celkem pěkně ale bohužel problém je že nemají odpružení..všechno berou jen kola což do terénu moc není i když se tak tváří…
@Lucie_Sx píše:Čtyřkolka, ale to je celkem jedno. Podstatné je, že kočárky easywalker nejsou prakticky vůbec odpružené. Koukala jsem po městě, jestli jsou na tom nějaké modely lépe a všechny mají tu samou tvrdou pružinu vzadu, takže si myslím, že to bude u všech modelů stejné.
Trojkolka?
Mela jsem ho kdysi v uzsim vyberu.