Thule Urban Glide 3 + autosedačka

9
17.12.24 14:59

Thule Urban Glide 3 + autosedačka

Ahoj všem, čekáme první mimčo a pokukujeme po kočárku. Oběma se nám líbí Thule Urban Glide 3- viděli jsme, ozkoušeli jsme a chceme ho. Cca v září, když byl i veletrh For Kids, tak nám i řekli na stánku Thule, že vajíčko (autosedačka) na to nejde a že to půjde až na Urban Glide 4 a jen s origo autosedačkou od Thule. Nyní jsem ale narazila na fotku na netu, kde je Glide 3 s vajíčkem, ale mají to zároveň se sporťákem- jakože máte sporťák na to se dá nějaký nástavec a na to to vajíčko ( to mi přijde ale nepraktické, že to asi bude i těžší, třeba kdybych musela s tím nějak moc manipulovat např. v MHD a tak). Včera jsem ale našla i jednu jedinou fotku, kde to nemělo sporťák, ale jen to vajíčko. Holky- kdo máte zkušenosti s Glide 3- měli jste na tom samotnou autosedačku? Popř. jakou značku? Byl potřeba k tomu nějaký speciální adaptér?
Jako jo, nejvíce budeme mimčo vozit v korbičce, ale třeba na takové ty cesty k doktorům atd. se hodí tu sedačku jen vzít, hodit na kočár a je to na těch pár metrů.
Moc díky za jakékoliv zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4575
17.12.24 15:25

Já ho teda nemám, ale rozhodovala jsem se mezi ním (verzí asi 2), ale nevybrala ho. Ale už v té době se daly koupit adaptéry, které se na podvozek nacvaknou.
Podle mě chtěli mít prodej z nového modelu s jejich sedačkou a tak ti nakecaly blbost. :roll:
Jen je teda potřeba si ověřit, na jaké autosedačky se adaptér vhodný a podle toho se rozhodnout. Ale myslím, že teď už ty adaptéry jsou na většinu vajíček - Joie, Avionaut, Nuna atd.
Hele a hned první odkaz: https://www.kocarkovo.cz/…ngle-csa-mc/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.12.24 15:31
@Paní.Norrisová píše: Více

Děkuji. Jako právě já ten Glide 2 našla, že tam šlo jen vajíčko pomocí adaptéru, i hromadu diskuz,. ale u Glide 3 už jsem nenacházela žádné diskuze a přijde mi, že to nikdo neřešil. Přitom si říkám, že vídám hrozně moc těch Glide 3. Ale moc děkuji za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.12.24 17:08

Máme Urban Glide 2 a adapter se dal dokoupit. Ovšem my jsme ho ani neporizovali, protože upřímně ve vajíčku vozit nechceme a kousek k doktorovi nebo podobně je lepší nest jen vajíčko než se s tím velkým kočárkem tahat.

Jinak u urban Glide 2, se dá celá ta sport sedačka sundat, takže můžeš mít buď korbicku bez sporťáku, nebo sporťák, nebo nacvakle vajíčko nebo vajíčko jakoby na sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
17.12.24 17:10

Mimochodem na jejich stránkách prodávají přímo car seat adaptér na Urban Glide 3, takže to prodejci na For Kids jsou pekni hajzlici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.12.24 19:04

Mam TUG2 a nornalne se sundal sportak, koupily se adaptery a vajicko Cybex se osazovalo na ne, TUG3 funguje stejne.
Ja to vyuzivala strasne moc, jestli nemas jeste vajicko porizene a planujes ho obcas pouzivat misto korby, rozhodne se podivej po polohovacim vajicku. Ja mela Cybex Cloud, ale koukala jsem, ze i Thule ted takove vajicko zacalo delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
18.12.24 09:46

Na Thule Urban Glide 3 lze autosedačku připevnit pomocí adaptérů, ale ne všechny značky sedaček jsou kompatibilní. Nejčastěji fungují Maxi-Cosi, Cybex nebo BeSafe, pokud použiješ správný adaptér. Určitě doporučuji zkontrolovat přesný model sedačky a dostupné adaptéry přímo na stránkách Thule nebo u prodejce.

• Citovat
  • Upravit
17
18.12.24 10:33

My ted kupovali set Thule Urban Glide 3 + korbicka + autosedacka Bugaboo Turtle Air by Nuna + zakladna + adaptery na vajicko.

Ale nabizeli/nabizeji to i v kombinaci s autosedackami Cybex, Joie nebo Britax. K temto vsem je potreba zakoupit adaptery. Sety s autosedackou Thule adaptery neobsahuji, ale u samotne sedacky jsou zminene (ty same jako u vyse zminenych), takze jsou nejspise soucasti autosedacky, zatimco u ostatnich se musi dokupovat zvlast.

V jedne krabici dosel sportovni kocarek, v podstate stacil jen rozlozit a dal se hned pouzit.
Nezkouseli jsme na nej dat adaptery a vajicko, ale take jsme to videli na obrazkach a melo by to jit. Dava to teoreticky smysl, kdyz je dite uz vetsi, a uz pouziva sportak misto korbicky, ale stale jeste jezdi ve vajicku.

Nicmene v dalsi krabici dosla korbicka i se svymi adaptery. Podle navodu jsme sundali z ramu kocarku latku sportovniho kocarku, nacvakli adaptery a na ne dali korbicku.

Kdyz budeme chtit dat na kocarek vajicko, budeme muset oddelat korbicku spolu s jejimi adaptery, a pouzit adaptery pro vajicko.

Jelikoz Thule autosedacka nejspise take vyzaduje specialni adaptery a nejdou napriklad pouzit ty od korbicky, tak nevidim moc duvod proc porizovat zrovna ji, kdyz je jedna z nejdrazsich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.12.24 13:43

@lucky_lue Mne se treba to Thule vajicko (i pak ta pokracovacka) zda dost zajimave a u dalsiho ditete bych nad nim nejspis uvazovala. Cenove stoji stejne, jako me stal Cybex Cloud, Thule otocna zakladna stoji taky stejne jako stala ta od Cybexu, v testech dopadla dost solidne a dela se ve stejne barve jako kocarek. Takze za me proc ne, klidne bych si ji poridila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí