Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně zvlhčovačů vzduchu.Prcek (9 měs) měl rýmu a kašel 4 týdny, nakonec dostal antibiotika a doktorka radila zvlhčovat, zvlhčovat. Koupili jsme Bionaire, je na bázi horké páry, ale je moc hlasitý
, tedy na noc, přes den by to nevadilo. Starší syn má v pokoji tučňáka od Solacu
, ten je na bázi ultrazvuku, ale až teď jsem zjistila, že není vhodný pro alergiky (syn)
a pro astmatiky (já).
Budu vděčná za každou radu a zkušenost, jak je správně nakombinovat, a jestli je nějaký jiný Bionaire tišší.
Díky a přeji „tichou“ noc. ![]()
Ahoj Smailinko,
my máme zvlhčovač v práci. A nezdá se mi vůbec hlučný. Ale je fakt, že v kanceláři kde je 6 počítačů, které taky trochu, i když ne moc, hlučí bych ho možná přeslechla.
Je to BIONAIRE Warm Mist Humidifier BWM 5080.
Je dobrý ale v úplném tichu jsem ho neslyšela, tak jak říkáš, že v noci to jde slyšet…takže těžko říct.
Jinak je lehce naplnitelný, je na obyčejnou nebo destil. vodu a v práci jsme s ním max. spokojení. Taky jsem uvažovala, že si ho pořídím domů.
Moc jsem ti asi nepomohla, že?
Ahoj Smailinko,
my máme Boneco, fachčí už šest let naprosto spolehlivě a není vůbec slyšet.
Zuzana od Letních miminek
Ahojky,
my máme zvlhčovač Délonghi (taková sv. modrá polokoule) a připadá mi taky tichý. Stál kolem 1000,–.
Ahoj, tak my máme právě ten BWM 5080, přes den ho nevnímám, ale on bublá. Asi sme rozmazlený, ale v noci mi to přijde hrozný.
Tenhle bych chtěla nechat v obýváku a do tý ložnice koupím ještě jeden tichounkej.
Jinak díky, mrknu se na Boneco i Délonghi.
A nevíte ještě někdo co je lepší, studená nebo horká pára?
Díky.
Ája a Davča 9 měs.
Ahoj, už tady probíhala tahle diskuse… my máme pro prcka v pokoji od Solacu, je to zvlhčovač ve tvaru tučňáka takže i hezká dekorace do dětského pokojíčku, je velice tichý, jenom je slyšet občasné žblunknutí …