Miminko po IUI?

1461
14.6.05 18:13

MIMINKO PO IUI ??????

AHOJKY,

VÍM ,ŽE NA TÉMA IUI JE TU SPOUSTA DISKUZÍ, ALE CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT. BYLA JSTE NĚKTERÁ ÚSPĚŠNÁ UŽ PŘI PRVNÍM POKUSU ??

JÁ JSEM BYLA NA IUI V NEDĚLI. MANŽEL MÁ SPERMIJKY V POHODĚ. JÁ ANOVULAČNÍ VAJEČNÍKY ( NEBO TAK NĚJAK SE TOMU ŘÍKÁ ). STIMULOVALI MĚ CLOSTILBEGYTEM + PREGNYLEM.

A TAK JSEM SE VÁS CHTĚLA ZEPTAT, JAKÁ JE ŠANCE OTĚHOTNĚNÍ. MÁM HROZNÝ STRACH, ŽE TO NEVYJDE.

PROSÍM NAPÍŠETE MI NĚCO POZITIVNÍHO NA POVZBUZENÍ ??

DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
128
14.6.05 20:10

ahojky,

já jsem absolvovala IUI loni v dubnu a na vánoce (přesněji 23.12) se nám narodila Sofinka :O))))))))). Bylo to mé první dokončené, o rok dříve jsem muselal IUI uprostřed přerušit a jít nejdříve na laparoskopii, ale to nepočítám :o))) Takže to určitě jde!!!! Moc přeju, aby to vyšlo napoprvé i tobě. Mně dr. řekla, že mám šanci 10 až 20 % a to je hodně!!

Ahoj Lipka, Maru a Sofí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
14.6.05 20:19

DĚKUJU ZA POZITIVNÍ ODPOVĚĎ. ASPOŇ TROCHU MŮŽU DOUFAT.

PŘEJU TI AŤ TI SOFINKA KRÁSNĚ ROSTE A DĚLÁ TI JEN SAMOU RADOST.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.05 21:21

Ahojki, my jsme devaty tyden po IVF a uz jsme toho naseho drobecka videli. Ja mam nepruchodne vejcovody takze nam nc jineho nezbyvalo, ale vyslo to a hned na poprve. Vim ze je to tezke ale zkus na to nemyslet. My jsme hned zacali planovat dovolenou a vylet do Parize, co mi manzel slbuje uz 10 let. V Pariz mame za sebou a dovolenou mame zaplacenou na prelomu cervence a srpna. Tak nejak mi to cekani uteklo ani jsem nevedela jak. Na kontrolu jsem sla az po sesti tydnech ale byla jsem klidna. I bez testu jsem vedela ze jsem tehotna. Jeste mi to porad tak nejak nedochazi. A za chvili budeme mit za sebou prvni trimestr. Zatim je vsechno v naprostem poradku, jsem doma a uzivam si to. Priznam se ze kdyz jsem byla munly tyden na kontrole byl manzel se mnou a videt spolecne tlucici srdicko bylo to nejkrasnejsi co jsme spolu zazili. drz se a bud optimistka Jarka

• Citovat
  • Upravit
45
15.6.05 16:39

Ahoj,

niceho se neboj. Ja jsem otehotnela na 3. pokus. Uz jsem to vzdala, chtela jsem jit na IVF, ale primar nas premluvil. Do 3 vseho dobreho! A ono to vyslo, ale bylo to zvlastni. Pri prvnim i druhem pokusu jsem si tak nejak byla jista, ze to nevyslo - jeste nez jsem si udelala test gravidity. Napotreti jsem si rikala, ze by to mohlo byt ono. Bohuyzel jsem si ty pocity nezapsala a ted uz nevim, jake to bylo. No, a kdyz jsem si udelala test, tak byl negativni. Byla jsem strasne nestastna, vy:,–(ila jsem progesteron a cekala az mi prijde menses. Po 10 dnech porad nic, tak jsem si udelala gravitest podruhe a byl 100% pozitivni.

I kdyz to nejde, pokus se nemyslat na to, jestli to vyjde nebo ne.

Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.05 19:31

Moc Vám všem díky. Moc bych si přála,aby to vyšlo. A tak nějak v podvědomí cítím, že by to snad mohlo dopadnout dobře. A tak stále doufám.

Díky. Mikina ( nemůžu se přihlásit )

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.6.05 14:43

:lol: tak drzim palce :-)) my jsme taky po IUI, ale az na treti pokus…a taky jsem nechapala, ze kdyz jsem zdrava, tak jak to ze to nevyjde hned..jen me uklidnovali v Motole statistikami, ze nejvyssi pravdepodobnost je az po tretim pokusu…takze i kdyby vam to ted nevyslo, chce to neztracet nervy a jit na Pregnyl znova. Asi si tim zklamanim po neuspechu musi projit spousta z nas, ale porad to neni konec snazeni, moznost je nekolik…tak hodne stesti, a trpelivosti :-) Kacka

• Citovat
  • Upravit
605
17.6.05 11:21

Chtěla bych tě povzbudit, my byli sice s manželem na IUI, ale už u něj jsme se dozvěděli, že manžel je na tom hodně špatně a musíme podstoupit IVF. Myslím, že pokud to nevyjde napoprvé, tak je důležité to nevzdat a hlavně IUI není tak invazivní jako IVF a můžeš to zkoušet třeba každý měsíc. Tak moc držím pěstičky, aby to dobře dopadlo. Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
18.6.05 14:16

TAK BYCH MĚLA DALŠÍ DOTAZ. DNES UŽ JE TO 5 DEN. A OD VČEREJŠKA MĚ POBOLÍVÁ PODBŘIŠKU. MĚLA JSTE TO NĚKTERÁ TAKY ??
JE TO NORNÁLNÍ ??

DÍKY ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.05 09:49

Ahoj holky,

jsem dnes 22 DC a byla jsem na ultrazvuku a pan doktor říkal že mám endometrium 7mm, a je vidět krvavé corpus lutheum, docela mě to zklamalo jsem 7 DPO a myslela jsem že to konečně mohlo vyjít..

Ultrazvuk jsem měla proto, že měním doktora, a chtěl vidět jak to ve mě vypadá, jo dost to bolelo..

Myslíte, že to není nemusí znamenat, že nejsem těhu?

Snad to není úplně pitomej dotaz, díky za odpovědi,
ahoj
 elen

• Citovat
  • Upravit
3672
24.7.15 10:37

@Mikina

Ahoj,

já začínám dnes stimulaci clostilbegytem, 12DCjdu na Uz, pak Pregnyl a naše první IUI.

Jak jsi na tom Ty od té doby? zadařilo se? Doufám, že ano, pozitivní zprávy potěší vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí