bolesti po uiu

15
12.6.05 15:24

bolesti po uiu

Holky chci se zeptat-31.5 jsem podstoupila iui a od té doby mě pobolívá břicho.MS bych měla dostat 16.6.Před dvěma dny mě bolela ještě navíc prsa/teď už míň/ a chodím častěji na toaletu, občas se mi i točí hlava a houpe se mi žaludek.Měla jste některá takovéto stavy?Hlavně ten tlak v bříchu, to se mi běžně nestává.Já jsem na iui byla poprvé, tak nevím.A ani BT jsem si nikdy neměřila.Až teď, když se tomuto problému víc věnuji jsem se včera a dnes změřila poprvé a měla jsem 37.1, ale to je mi k ničemu, když ani nevím kolik jsem měla předtím.Děkuji za vaše názory.Jsem nováček a ještě toho moc nevím, přišla jsem k tomu jak slepec k houslím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
12.6.05 15:55

Ahoj Dodo ,
podle příznaků, které popisuješ to vypadá velice nadějně na těhotenství. S IUI zkušenost sice nemám, já jsem jen podstoupila horm. stimulaci (Clomhexal) a chodila na folikulometrii, snažení jsme měli načasované v době OVU. BT jsem si též nikdy neměřila, po OVU sem chodila častěji na WC, podbřišek jako balon před MS a totálně ospalá. Vůbec mi netrklo, že bych mohla být těhu, nějak sem v to už vůbec nedoufala. V době MS jsem měla pouze špinění, bylo mi horko, teplotu 37.2, myslela jsem, že je to chřipka :roll: , ale po testíku velikánské překvápko s // :D . Takže přeji hodně trpělivosti, štěstíčka a vytoužené těhotenství se šťastným koncem.
Dolfinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.6.05 17:05

DoDo

Dolfinko sice se snažím na to nemyslet, protože miminko s manželem moc chceme.Manžel také říká, abych na to myslela co nejméně a byla v poho.,protože pak by to to tělo nemuselo přijmout a něco na tom pravdy asi bude :) Mno mě je divná ta bolest v podbříšku, ale je možné, že je to psychické.Minulý týden mě chytly i zuby :D Mám nízký tlak, takže jsem právě unavená docela často, zatím se nemám čeho chytit :) Zkrátka budu muset vydržet :) Jen se bojím, abych na to stále nemyslela a něco si nevsugerovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.05 17:23

nechcem

nechcem ta sklamat, alebo robit predcasne zavery, ale ak sa jedna o „bodavu“ bolest na jednom mieste, ospalost, atd. moze to byt sposobene utrogestanom.

Uprimne dufam, ze sa mylim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.6.05 19:12

Jahůdko, já jsem právě nebyla ničím stimulována, to jsem zapomněla dodat.Kde to bolí to ani nevím, prostě jako kdybych měla dostat menses, ale je to jen občas a slabě.Já s tím moc ani nepočítám, že by to mohlo vyjít napoprvé.Jen mě právě zaráží ten tlak v podbříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.6.05 21:13

Ahoj, já jsem taky byla IUI. Vyšla nám hned napoprvé, tak neztrácej hlavu, může to vyjít i tobě. Příznaky jsem měla podobné jako popisuješ, myslela jsem si, že přijde MS a byla jsem těhotná. Menstruační a těhotenské příznaky jsou někdy hodně podobné. Já jsem si 14. den po IUI udělala test a byl pozitivní. Já jsem taky něměla žádnou stimulaci, IUI proběhla v přirozeném cyklu, ale ten utrogestan jak tu někdo zmiňoval jsem taky dostala, dává se na podporu těhotenství. Hodně štěstí a ať ti to vyjde. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
12.6.05 22:06

Holky, já jsem na IUI byla dnes. Dělali mi to v 11 hod a od té doby mě docela dost bolí břicho. Nejen v podbřišku, ale skoro celé ?? Je to normální ??

Jaké jste to měly vy večer a druhý den po ???

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.6.05 07:49

Ahoj DoDo,

tak uprimne dufam, ze tam // najdes! Naozaj som Ta nechcela nejak sklamat, mrzi ma, ak ten moj prispevok tak vyznel :(

Ja som bola na IUI 2 x bez stimulacie, teraz sme po laparoskopii a skusame len tak bez asistencie mediciny.

Tak prajem „pozitivne testovanie“!!!

Jahodka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.05 09:28

Hm tak to byl ten menses :( Přišlo to dokonce o 4 dny dřív.Ale je to zvláštní, takové stavy jsem před mensesem nemívala.Úplně jsem vnitřně cítíla, že to vyšlo až do včerejšího večera.Z ničeho nic jsem vycítila, že nic nebude a obrečela jsem to dopředu, takže jsem dnes docela v poho.To vypadalo jako sam.potrat.Mno nevím, třeba jsem si těch příznaků nikdy nevšimla......tak třeba příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
14.6.05 12:44

Jen jsem chtěla,že mě mrzí,že přišel menzes a ne 2 //.My se snažili přesně rok a už jsme přestali doufat,že to půjde lehce.Následující měsíc jsem opět začala cítit příznaky menstruace(bolest bříška,hlavy)Dokonce přišlo i špinění jako obvykle,a to už jsem opět obrečela,že zase nic nebude.Špinění po 1 1/2dnech ustalo,menstruace se nerozeběhla a já měla na testu dvě //.
Přeji mnoho štěstí a nepřestávej věřit a doufat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.6.05 18:30

DoDo

Kopretinko děkuji, já jsem stejně s prvním pokusem nepočítala.A i jsem si za to mohla sama.Koupala jsem se od2.dne po iui v horké vodě, sletěla jsem ze židle na záda, mám teď silnou alergii na pyl a šla jsem 3 dny po na bowling.Takže příště určitě budu opatrnější :D Jdu už za 14 dní na ULT tak snad půjdu hned na další pokus a pevně věřím, že to určitě někdy výjde.Domlivili jsme se s manželem, že na to pak nebudem myslet a uděláme si hezký zbytek dne a celý víkend-někam pojedem.Myslím, že psychika hraje svou roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.9.18 15:14

špinění a bolest po uiu

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mám po první inseminaci tet v pondělí pan Dr mi řek že mě bude bolet jen břicho ale já už čtvrtý den pořád spinim včera myslím že i z kousky sliznice dnes už zase normálně stimulována jsem nějak nebyla den před jsem si pichla ovitrele a druhý den odpo šla nato od včera beru proveru dvakrát denně bolí mě furt podbřišek a občas mě píchá kolem pupíku tak nevím co to je ale myslím že už nemá cenu pak dělat nějaké testy nebo ano? Nevím jaký to mívá průběh potom MS mám dostat až 15 ale jako vůbec nevím co se se mnou děje abych z toho neměla akorát problém prosím poraďte někdo jestli jste na tom byla některá podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí