Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
jsem tu dnes poprvé a ráda bych se Vás zeptala, jak u Vás probíhalo období po 1. IVF. Myslím, kolikátý den po embryotransferu jste dostaly menzes a jak jste se po tom cítily. Já mám 11.den po embryotr. a občas cítím bolest bříška, někdy zase ne. Bojím se, že dostanu menzes a to čekání je ubýjející. Děkuji, za jakoukoli odpověď.
Ahoj, mě po embryotransferu taky tak začalo bolet bříško, tak jsem si říkala, že to zase nevyšlo a že dostanu menzes. A ono jo. Menstruace se prostě nedostavila a já jsem těhotná. Ale plně tě chápu, protože ty nervy jsou prostě k nevydržení.
Hodně štěstí
Ahoj, ja jsem 7+1 po IVF a zitra se jdeme s manzelem podivat na srdicko nebo srdicka
tak uvidime kolik se nam jich tam uhnizdilo. Mne to cekani neprislo ani tak hrozny, chce se to zamestnat, chodit na kratke prochazky a uzivat si tech par dnu volna a sladkeho nicnedelani. Chodila jsem u nas do kavarnicky, cetla pohadky a poslouchala Mozarta a proste delala jen same bajecne veci. Testik jsme delali asi po 10 dnech po transferu a byl poztivni, ale to uz je strasne davno. Doktor mi pred dvemi tydny potvrdil tehotenstvi. jen mi to porad tak nejak nedochazi, ale mozna je to tak lepsi. Jsem na neschopence a po domluve s lekarem zustanu doma do konce prvniho trimestru. Nemam buhvi jak narocnou praci, ale kdybych mela prijit o mimi nikdy bych si neodpustila, prace mi nikam neutece a v mem pripade to plati doslova!!! Takze preji // test a jen same dobre zpravy Jarka
Ahoj, tak jsem tu znovu ![]()
moc všem děkuji za povzbuzení. Můj problém je, že jsem při stimulaci nereagovala zrovna nejlépe. Stimulovala jsem Menogonem, doktorka mi sice zvýšila dávky, ale nakonec mi uzrály jen 2 vajíčka. Měla jsem také ICSI. Nakonec se podařilo jen 1 embryjko. Ale i přesto moc doufám, že už to konečně vyjde. Doktoři zatím nevědí, v čem byl mohl být problém, manžel je v pořádku a u mě zatím nic nenašly, ale nebyla jsem ještě na laparoskopii, které se docela bojím, ale jestli to nevyjde, tak asi na ni budu muset jít. Nevíte někdo, pokud by to nevyšlo, za jak dlouho bych mohla tento zákrok podstoupit? Ale zatím se menzes pořád ještě nespustila, tak mi držte palce. Já také držím palce všem, kteří se snažíte, jako já a Vám, kteří už čekáte malého drobečka ze srdce moc gratuluji, musí to být nádherná zpráva, když se poprvé dozvíte, že se to povedlo
Zatím se mějte moc fajn.