Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ol:
Nazdárek holky,
z důvodu sekundární neplodnosti vyrážím v polovině června do Františkových Lázní. Abych tam nebyla zase až tak úplně osamocná, tak už teď hledám spřízněnou duši.
Nechystáte se někdo v červnu-červenci do lázní?
Eliška
Eliska
ja se nechystam do lazni,i kdyz bych rada jela
.ALe preju ti ,aby se tu nekdo nesel,kdo by jel s tebou
.A taky aby jsi se tam mela dobre
a pak brzo mela na testu //carky.
pa Kaila
Ty smajliky uplne miluju.
Ahojky, do lazni sice nejedu, byla jsem tam pred rokem a uz mam doma 4mes mimi, ale bylo to tam uzasny, nasla jsem si tam super partu a klidne bych ta jela znovu ![]()
uzij si to tam
s+mimisek
Ahojky Eliško,
kdypak jedeš do těch lázní ??
Taky jsem uvažovala o tom,že bych někam jela, ale bohužel nemám s kým. Kamarádku snažilku nemám
( jenom těhulky nebo už maminky ) ![]()
Ahoj holky, jedu do lázni od 23.6. Můžeme se tam potkat, aspoň tam nebudu tak sama ![]()
já bych moc ráda. Včera jsme tam psala, ale pro mě je reálné těch 10 dnů. Mám telefon na lázeňského doktora a budu mu volat jestli by mi neudělali nějaký nabušený program, abych si to za 10 dnů odchodila
![]()
Ahoj holky nechystá se některá v půli září do FL? A nemá některá doma navíc poukaz na slevu do hotelu Luisa? ![]()
Ahoj ženy, jedu poprvé do Frantisek 8.3.2020 nastup na 3tydny v Adleru. Kdyby některa z vas byla taky v lazních budu vdečná za partačku😉 🙏 muj email: mirikini@seznam.cz a jeste bych se rada zeptala na ty slevove poukazy do Adleru pokud to jeste funguje jak tady čtu v predešlých komentářích.
Protoze ceny jsou opravdu vysoke za ubytko.
Dekuji a budu se tesit na odpoved.
![]()
Ahojky dnes mi došel dopis na nástup do lázní už 7.6.2020 na tři týdny vůbec nevím co to bude obnaset jedu poprvé tak nevím jak to vůbec chodí a hledám někoho kdo tam taky bude v tom termínu ať na to vše nejsem sama když tak se ozvěte děkuji
Ahoj holky, 6.6. jedu do František- bydlet budu v Adlerovi a abych tam nebyla osamocená jako kůl v plotě, moc ráda se s někým potkám na kafe nebo na prochajdu ![]()