Františkovy Lázně – chystáte se někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
26.5.05 14:43

Františkovy Lázně

:lol: ol:
Nazdárek holky,

z důvodu sekundární neplodnosti vyrážím v polovině června do Františkových Lázní. Abych tam nebyla zase až tak úplně osamocná, tak už teď hledám spřízněnou duši.
Nechystáte se někdo v červnu-červenci do lázní?
 Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
256
26.5.05 19:35

:P Eliska :P ja se nechystam do lazni,i kdyz bych rada jela :D .ALe preju ti ,aby se tu nekdo nesel,kdo by jel s tebou 8) .A taky aby jsi se tam mela dobre :lol: a pak brzo mela na testu //carky. :P :lol: :P pa Kaila
Ty smajliky uplne miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.5.05 20:27

Ahojky, do lazni sice nejedu, byla jsem tam pred rokem a uz mam doma 4mes mimi, ale bylo to tam uzasny, nasla jsem si tam super partu a klidne bych ta jela znovu :lol:
uzij si to tam
s+mimisek

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.5.05 19:18

Ahojky Eliško,
kdypak jedeš do těch lázní ??

Taky jsem uvažovala o tom,že bych někam jela, ale bohužel nemám s kým. Kamarádku snažilku nemám :cry: ( jenom těhulky nebo už maminky ) :wink:

• Citovat
  • Upravit
21.5.19 10:49

Hotel Pawlik

Ahoj holky, jedu do lázni od 23.6. Můžeme se tam potkat, aspoň tam nebudu tak sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.19 12:50

:mavam: já bych moc ráda. Včera jsme tam psala, ale pro mě je reálné těch 10 dnů. Mám telefon na lázeňského doktora a budu mu volat jestli by mi neudělali nějaký nabušený program, abych si to za 10 dnů odchodila :oops: 8)

• Citovat
  • Upravit
9
26.5.19 12:13

@Zraločímňamka Ahoj já taky jedu od 23.6 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
6.8.19 18:35

Františkovy Lázně září

Ahoj holky nechystá se některá v půli září do FL? A nemá některá doma navíc poukaz na slevu do hotelu Luisa? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.9.19 18:04

Slevovy poukaz

Nemate nektera poukaz do hotelu Adler? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.20 15:08

Františkovy lazně Březen 2020

Ahoj ženy, jedu poprvé do Frantisek 8.3.2020 nastup na 3tydny v Adleru. Kdyby některa z vas byla taky v lazních budu vdečná za partačku😉 🙏 muj email: mirikini@seznam.cz a jeste bych se rada zeptala na ty slevove poukazy do Adleru pokud to jeste funguje jak tady čtu v predešlých komentářích.
Protoze ceny jsou opravdu vysoke za ubytko.
Dekuji a budu se tesit na odpoved.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.5.20 19:24

Někdo do Františkových lázní červen 2020

Ahojky dnes mi došel dopis na nástup do lázní už 7.6.2020 na tři týdny vůbec nevím co to bude obnaset jedu poprvé tak nevím jak to vůbec chodí a hledám někoho kdo tam taky bude v tom termínu ať na to vše nejsem sama když tak se ozvěte děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.5.21 18:12

Ahoj holky, 6.6. jedu do František- bydlet budu v Adlerovi a abych tam nebyla osamocená jako kůl v plotě, moc ráda se s někým potkám na kafe nebo na prochajdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí