Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, holky, ![]()
omlouvám se, že zase otravuji se svým problémem,
neznáte někdo pana Dr.Tůmu
z Českých Budějovic,
Nemůžete mi dát nějaké reference?
Díky
Ciara
To tady bude server o doktorech či co? Se zeptej ve svém okolí a máš to.
Dobry anonyme,
podepsat se neumis?? Asi ne ze? Ale jinak dik za nazor.. ja nevedela ze se muzem ptat jen na nejaky temata… ![]()
Maty
Na co si stěžuješ? Ty jsi tady snad po svým konkrétním jménem? Maty? To je v naší zemi povolené jméno? Myslíš, že svůj nick je konkrétnější než můj anonym? Jestliže ti jde o jméno, prosím: Antonie Malíková
Ahoj anonyme,
myslíš, že kdybych se měla koho zeptat tak hledám odpovědi tady na netu?
Pokud Tě můj dotaz pohoršil, tak mě to mrzí, ale zamysli se nad sebou…
A jestli si chceš rejpat, jsi na správný adrese, roznesu tě na kopytech mám bojovou náladu.....
C.
No pokud te to moc zajima a jsi aspon trochu inteligentni tak si spocitej kolik Martin navstevuje tyhle stranky.. A vubec kolik holek se stejnyma jmenama.. Proto ty prezdivky.. vis… a mila Antonie Malíková proc lezes na diskuzi ktera se pta na konkretniho doktora z CB kdy nemas zajem odpovidat?? Zase jedna slepice ktera rada kope kolem sebe a dava dobry rady?? Hm.. to uz tady dlouho nebylo.. ![]()
Maty
Ahoj Maty,
Díky za zastání, je fakt nemilé, když prosíš o radu a někdo se ti vysměje … ![]()
Ty jsi z taky z Budějovic?
Já nemám moc kamarádek který se potýkají s neplodností tak pro mě je net asi jedinou možností vysondovat, který doktor je dobrý.
A jak jsi na tom ty?
Ciara
Ciara, ty si jako myslíš, že na netu najdeš dostatek „kamarádek“, které jsou z Budějovic a ještě budou znát toho tvýho Tůmu a dají ti na něho reference? Nebo dáš na jednu či dvě reference, které jsou kdovíodkoho z netu? Že když ti jedna holka jakože z Budějovic napíše, že ho zná a je to nejhorší gyndař ve městě, tak ho budeš pomlouvat a nepůjdeš k němu jenom proto, že jedna paní na netu povídala, že...... . Tak to hodně štěstí při léčbě neplodnosti. Snad až ti to takhle podrobně rozepíšu, tak pochopíš, proč jsem ti hned na začátku psala, ať se přeptáš ve městě.
Antonie z ČB
Jen tak mimochodem musím podotknout, že pana doktora Tůmu znám, ale nebudu mu dělat reklamu ani v dobrém ani ve zlém. To víš, jedna paní povídala..... ![]()
A kdy mne rozneseš na těch kopytech?
Ciara: nedej se…shanet si reference na doktora je podle me naprosto v poradku.
Anonyme: ztrat se odsud
Anina
Pan doktor Tůma je úplně fantastický doktor, určitě se k němu objednej. Moje ségra má díky němu už 3 děti
Anina: Neztratím!
A kdo řekl aby si nesháněla reference? Jenom si zvolila nevhodnou formu plnou zavádějících informací. A odpusť si ty nadávky když už mluvíš o inteligenci, jo?!!!!
Antonie
Holky moc děkuju,
jsem Vám vděčná, za Vaše připomínky.
Udělala jsem si o Tobě obrázek Anonyme, podle mého názoru je Ti tak cca 35 let starší, žena - no spíš zakyslá dáma, která si myslí, že zná všechno nejlépe a je povolána všem radit, bohužel ( spíš bohudík) ji nemá kdo poslouchat, tak vysedáva na netu a každýho prudí. ![]()
Bývalo skutečně dobrým zvykem, že na těchto stránkách si holky vyměňovaly zkušenosti a ne řeči typu : jedna paní povídala a rovněž reklamu jsem nečekala
ale to si tady nebyla Ty ![]()
Je mi Tě fakt líto
, že nemáš komu radit, jak získávat kamarádky ![]()
A pokud jsi mi chtěla sdělit, že máš jako héééč zkušenost s panem doktorem Tůmou a neřeknu ti jaký je, aby si to neměla tak jednoduchý,
A víš co, opravdu si beru ponaučení… ![]()