Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Levandulina píše:
Kdyz uz, tak bych dala jen Tim. Oboji mi prijdou jako nejak spatne prelozeny a pocesteny jmena z ciziny…
Proč se ptáš tady na fóru. Takhle to dopadne vždycky. Vybes si co chceš, co se líbí tobě. Sto lidí sto názorů. Ještě jsem tady nezažila diskusi, která by se na nějakém jménu zhodla. Moje rada - krátce Tim
Znam mimino Timoteje a nelibi se mi to jmeno, Timon mi zas prijde jak Timon - mimon. K Timotejovi by se hodila segra Shauma.
@Levandulina píše:
Kdyz uz, tak bych dala jen Tim. Oboji mi prijdou jako nejak spatne prelozeny a pocesteny jmena z ciziny…
Timů je 130,nejvíc v Brně a pak v Praze. Mě se zas vybaví kutil Tim
.
Mne Timon přijde, jak když malé dítě neumí říct Šimon
. Když už, tak teda taky zkrácená verze Tim. Ale osobně se mi to moc nelíbí.
Nikoho s takovým jménem neznám, ale při jménu Timotej jsem si hned vybavila šampon Timotei, za mě když už tak Tim ![]()
Timon a Pumba ze Lviho krale
A Timotej - to je fakt jak ten sampon. Nedala bych ani jedno, mam blby asociace.
Pracuji s lidma, takže jsem zažila hóóódně divných jmen a dítě jménem Timotej sem tak před měsícem zažila(byl to slovák) a musím říct že sme se nad tím s kolegama pozastavili…jakože chudák dítě když se jmenuje jako šampón ![]()
Timon byla ta veverka nebo surikata nebo co to bylo v pohádce Timon a Pumba, vybaví se mi to
jinak je mnohem hezčích jmen.
Timotei tpo je šampon, ne? To bych si vžd na něj vzpomněla a Timon, tak to docela jde, ale radši bych dala šimon.
@Renčula0 Znám jednoho Timona, ale je to cizinec. Za mě moc pěkné jméno. ![]()