Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Prosím, mate někdo zkušenost s fake profily na Tinderu? Je tam spoustu profilu, u kterých je na první pohled viditelné, ze nejsou prave. Ale včera jsem si psala s klukem, který se jevil úplně normálně. “Byl” spanel, po chvilce jsme přešli na whatsapp, tam jsme si poslali i par fotek. Pak jsme si řekli, ze si zavolame. Nezvedal, účet zablokoval. Mám obavu, dozvěděl se o me toho hodne.
@Msmi1983 píše: Více
To sis s nim pala anglicky nebo spanelsky? Moc spanelu cj neumi..
Dobře ti tak. Nemáš dávat někomu koho neznáš informace o své osobě. ![]()
@JancaS84 dekuju za odpověď, opravdu pomohla. Měla jsem za to, ze telefonní číslo a par fotek nejsou problem. Ale možná jsou, jsem hloupa, a proto se na to ptám. Jestli někdo nemá větší zkušenost, než já. Byla jsem tam jeden den, tak mi to připadalo normální. Nerozumím, proč dobře mi tak.
Mozna to vidis moc dramaticky..jestli si mu neposilala nahata fota tak na to kacej..
@lilith1 Jasne, ze neposilala. Dekuju moc za tvůj názor, slyší mas pravdu.
Neprechazej na jiny zpusob komunikace nez pres Tinder, dokud za sebou nemas osobni setkani a nejses si jista, ze chces nejake pokracovani. Podvodniku je tam hodne…snad jsi mu nenapsala citlive udaje.
Přes Tinder jsem se seznámil před asi 3 lety, a vztah vydržel asi 2 roky, letos přes léto jsem jsem to zkusil opět, a přišlo mi, že Tinder je zaplavený x-krát více falešnými profily, fotky generované přes AI, fotky zkopírované z webových stránek apod. Kamarádka mi říkala, že vdané ženy tam zakládají profily s tím že tam nachytají své manžele. Měl jsem tam profil asi 2 měsíce a zabalil to jsem to, i těch pár žen se kterými jsem se setkal, jsem sotva poznal. Nicméně si myslím, že přesto vše se tam dá najít vhodného partnera, ale jsou to kapky v moři. Naštěstí tohle už nemusím řešit.
Tak dej své tel. č. a fotku i sem a uvidíš, kolik se ti ozve ctitelů.