Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hledala jsem na internetu a tam je naprostá většina receptů na buchtu s červenou řepou s čokoládou. Ale chci, aby to mohl jíst i syn 15m, takže prosím o tip na něco bez kakaa a čokolády. Mám řepu na zahrádce a potřebuju ji někam schovat, aby to jedl i manžel ![]()
Babička dělala řepáky. Kynuté staročeské buchty o velikosti cihly s řepovým povidlem.
Uznávám, že pro batole nic moc. Jen jsem si na to vzpomněla ![]()
15měsíční dítě nemůže kakao? Jinak tedy jakýkoliv red velvet recept s červenou řepou, jen tam to kakao prostě nedat a těch 10 g nahradit moukou ![]()
@Amalthea
Na Red Velvet jsem si zrovna vůbec nevzpomněla. Napsala jsem do vyhledávače buchta s červenou repou a nic moc mi nenašlo.
A myslíš, že kakao nevadí? Já mám nejradši všechno s kakaem nebo čokoládou, ale kvůli malýmu teď dělám spíš ovocné
@Mamora píše:
@Amalthea
Na Red Velvet jsem si zrovna vůbec nevzpomněla. Napsala jsem do vyhledávače buchta s červenou repou a nic moc mi nenašlo.
A myslíš, že kakao nevadí? Já mám nejradši všechno s kakaem nebo čokoládou, ale kvůli malýmu teď dělám spíš ovocné
tady třeba má Flo v receptu 10 g, to fakt nemůže ublížit, však některé děti dlabou třeba kakaového Lipánka nebo tak. Já už mám děti větší ale tak nějak od roka jsem z běžných potravin dávala s mírou vše pokud si dobře pamatuji.
https://www.kucharkaprodceru.cz/red-velvet/