Tip na buchtu s červenou řepou

187
27.9.23 10:20

Tip na buchtu s červenou řepou

Hledala jsem na internetu a tam je naprostá většina receptů na buchtu s červenou řepou s čokoládou. Ale chci, aby to mohl jíst i syn 15m, takže prosím o tip na něco bez kakaa a čokolády. Mám řepu na zahrádce a potřebuju ji někam schovat, aby to jedl i manžel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3021
27.9.23 10:22

Místo kakaa můžeš použít karob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
27.9.23 10:27

@Mamora našla jsem tady recept na cupcakes z červené řepy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
27.9.23 11:04

Babička dělala řepáky. Kynuté staročeské buchty o velikosti cihly s řepovým povidlem.
Uznávám, že pro batole nic moc. Jen jsem si na to vzpomněla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.9.23 11:07

Klidne bych to vrazila do perniku misto cukety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8658
27.9.23 11:46

15měsíční dítě nemůže kakao? Jinak tedy jakýkoliv red velvet recept s červenou řepou, jen tam to kakao prostě nedat a těch 10 g nahradit moukou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.9.23 08:19

@Amalthea
Na Red Velvet jsem si zrovna vůbec nevzpomněla. Napsala jsem do vyhledávače buchta s červenou repou a nic moc mi nenašlo.
A myslíš, že kakao nevadí? Já mám nejradši všechno s kakaem nebo čokoládou, ale kvůli malýmu teď dělám spíš ovocné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8658
28.9.23 09:42
@Mamora píše:
@Amalthea
Na Red Velvet jsem si zrovna vůbec nevzpomněla. Napsala jsem do vyhledávače buchta s červenou repou a nic moc mi nenašlo.
A myslíš, že kakao nevadí? Já mám nejradši všechno s kakaem nebo čokoládou, ale kvůli malýmu teď dělám spíš ovocné

tady třeba má Flo v receptu 10 g, to fakt nemůže ublížit, však některé děti dlabou třeba kakaového Lipánka nebo tak. Já už mám děti větší ale tak nějak od roka jsem z běžných potravin dávala s mírou vše pokud si dobře pamatuji.
 https://www.kucharkaprodceru.cz/red-velvet/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport