Tip na pračku se sušičkou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ta vypada dobre. Kdybych na ni prisla driv, tak bych objednala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannina1 píše:
Ta vypada dobre. Kdybych na ni prisla driv, tak bych objednala.
No vždycky je ideál objednat dva oddělené spotřebiče, poněvadž sušička od Bosch když je oddělená tak dle mojí zkušenosti od kamarádky usuší perfektně, nemuchlá tolik prádlo, tahle trochu občas namuchlá, takže žehličku stejně do ruky vzít občas na některé jemnější halenky a trička musím, stejně jako na utěrky (možná nesuším správně dle návodu
, prostě není úplně dokonalá, ale je zajímavá tím, že suší parádně a „nesežere“tolik vody, což mi vyhovuje. Navíc je příjemně tichá a vyhovuje mi i co počtu a srozumitelnosti programů. Budu jí testovat a uvidím, zda se vyplatila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Diana72 píše:
No vždycky je ideál objednat dva oddělené spotřebiče, poněvadž sušička od Bosch když je oddělená tak dle mojí zkušenosti od kamarádky usuší perfektně, nemuchlá tolik prádlo, tahle trochu občas namuchlá, takže žehličku stejně do ruky vzít občas na některé jemnější halenky a trička musím, stejně jako na utěrky (možná nesuším správně dle návodu, prostě není úplně dokonalá, ale je zajímavá tím, že suší parádně a „nesežere“tolik vody, což mi vyhovuje. Navíc je příjemně tichá a vyhovuje mi i co počtu a srozumitelnosti programů. Budu jí testovat a uvidím, zda se vyplatila
![]()
Tak casem napis jak jsi spokojena.Ja mam Candy a zatim dobry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsNorris píše:
Kdysi jsem se na několik byla podívat v kamenné prodejně. Když mi prodavač řekl odhad ceny jednoho cyklu v Kč, koupila jsem raději dva kvalitní spotřebiče zvlášť.
A pamatuješ si odhad toho cyklu? To by mě právě zajímalo, neumím to vypočítat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tehdy snad 50 Kč za cyklus ![]()
Tady jsem našla seznam kombinovaných spotřebičů s údajem „roční náklady“, které se údajně počítají na 220 cyklů. Průměr je tam tak 7000 Kč. Takže na jeden cyklus sušení a praní přes 30 Kč.
(Jestli píšu blbosti, tak mě někdo opravte.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samsung
Pokud by se ti líbila nějaká pračka se sušičkou od Samsungu objevila jsem, že na Datartu mají teď na značku Samsung právě slevy. A za nějakých podmínek můžeš získat zpět až 50 000 Kč. ![]()
Nemám s ní tedy žádné zkušenosti, ale tuto akci Datartu jsem našla v článku na webu Slevové kódy: https://www.slevovekody.cz/letni-slevy
Mají tam spoustu dalších letních akcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit