Tip na sobotní akci v Brně

420
26.6.14 08:36

Tip na sobotní akci v Brně

V sobotu 28.6. je v Brně velká akce k výročí Sarajevských manévrů 1914.Má tam být bohatý program, jízda historickou tramvají, polní kuchyně, ukázky výcviku atd..více na http://www.manevrybrno.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
12.6.16 19:55

:mavam: Přemýšlím kam jít na výlet nebo výstavu, akci příští víkend v Brně, nebo okolí. Máte typ? Zoo ani přehrada nás již nebaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
12.6.16 20:05

Olympia ma vystavu lega, u ni jsou vlacky, super hriste, vevnitr kostkolend. Muzete na hvezdarnu, muzea technickeho, na zvirata do muzea nad zelnak, do kina, divadla, na nejakou rozhlednu, na prehradu, venkovni koupaliste. zalezi jak mate velké deti a co vas bavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 20:12

Pokud priroda tak muzes prubnout i Marianske udoli.. jinak nejak nevim zamereni s detma? Ja treba vezmu segru ted do hopsaci ohrady.. V Lisni je nekolik nafouklych hradu a tak, ani nevim jak se to jmenuje, ale je do toho zazrana (8) a vstupny mi prislo vcelku lacine. Pak ji beru do vida science centrum - spousta vedeckych atrakci je to blizko vystaviste. Beru ji do kohoutovic, sice aquapark minimalni, ale je to decko a vyradime se tam. Pak zalezi na tom co vas asi tak zajima..

Ja s parnerem si obcas zajdeme do wellnes centra infinit.. Ted uz clovek nejde do saun, ale vyrivky jsou i tak fajn. V sobotu je posledni ohnostroj nad Spilasem a jednou za cas ma sve kouzlo to tam projit, ne ze ne :)))

• Citovat
  • Upravit
13331
12.6.16 20:14

Já spíš hledám něco pro sebe a partnera, udělat si pěkný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
12.6.16 20:29

Ha, no to musis definovat :D

No, tak my si ted udelali vylet na Palavu a vnimame to jako „blizko“ na Devicky, muzeum v Pavlove, jidlo tam taky uslo.
Jak rikam, fajn je maximus resort.. Maji venkovni sauny s vyrivkami a ty jsou to co tam hledame.
Vymetame takove ty gastro akce, bohuzel treba Spilberk foood festival uz byl, ale pro pristi rok doporucuji.
Spousta lidi zije v Brne a treba v klasice jako Tugendhad nebyla, takze jsem delala partnerovi takovy okruh po funkcionalismu v Brne. Viz treba kavarna Era.
Podivej se co je aktualne v muzeich :)
Ten Vida park je i pro dospele btw ;)
Brnenske podzemi a u Kapucinu jste byli, popripade vezeni na Spilase? :D
Nebo se projdete k obore Holedna na kance.
Pujcte si brusle a jedte po cyklostezce Olympie a tak.
Jukni na klub cestovatelu a jejich program http://www.hedvabnastezka.cz/…rno/program/

Mam rymu nevim, doplnila bych to nejakou prijemnou restauraci ale to uz zalezi na kuchyni co preferujete.

• Citovat
  • Upravit
Papuchalka
12.6.16 20:33

Ja se svym vkusem bych sla treba sem, ale cert vi co mate radi

http://www.informuji.cz/…u-brno-2016/

• Citovat
  • Upravit
13331
13.6.16 07:07

No uvažujeme spíš o něčem jenom pro nás dva, romantické místo, nebo příjemnou vycházku, popřípadě pěknou výstavu. Nebo kino. Špilberk je prošmejděn, prasata taky, Vida centrum taky, CHCE TO SPÍŠE NOVÉ NÁPADY, něco co je prostě nového. Taky mě napadl cirkus, tam jsme ještě nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.6.16 07:19

Hledám ten cirkus, ale jako naschvál nic nemohu po Brně najít. Je možné, že jsem slepá, tak jestli by někdo viděl lépe, byla bych ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
13.6.16 09:58

A co park u Mendelu, respektive arboretum? Tam je to romanticke az az..

• Citovat
  • Upravit
Papuchalka
13.6.16 09:59

Jeste je vcelku fajn prochazka v Lisni na Stranskou Skalu

• Citovat
  • Upravit
13331
13.6.16 10:36
@Papuchalka píše:
A co park u Mendelu, respektive arboretum? Tam je to romanticke az az..

AHA, TO MĚ NENAPADLO. NĚKDE NA MENDLÁKU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
13.6.16 10:53
  • Citovat
  • Upravit
13331
13.6.16 10:59
@Papuchalka píše:
Vypni ten caps :DD
http://arboretum.mendelu.cz/cz/kontakt

Promiń, v jedné ruce kafe a v druhé nanuka :lol: Díky za typ, tak tam zajdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
13.6.16 11:02

Stejne tak v botanicke zahrade v centru taky nikdo nebyva, ale tam to neni tak romanticke jako v Arboretu, i kdyz nedavno tam pritel zabil pritelkyni, studentku Mendelu, tak to mate i s hororovym prvkem.

Kdyz me nejaka ptakovina napadne, napisu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.