Tipy na spaní v kočárku

11
6.11.25 10:56

Tip na Spaní v kočárku

Ahoj, nemáte nějaký tip do kočárku? Mám miminko 8 týdnů staré, a nechce být v kočárku. Když ho do kočárku položím pláče, takže ho musím nejprve uspat na ruce a pak ho do kočárku vložit. Spí v něm pouze pokud se kočárek hýbe. Jakmile kočárek zastaví vzbudí se a začne zase plakat. Zkoušela jsem mu tam dát šum, a nepomáhá. Jsem na kočárku dost závislá tak by se mi hodilo aby si zvyknul :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
6.11.25 11:18

Kombinovala jsem nosítko a kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4935
6.11.25 11:34

Mě tohle dělalo dítě také. Ještě vtipnější bylo, že mám dvojčata. Takže já jedno navázala do šátku, vykrakala kočár, tam dala druhý a jeli jsme :zed: Naštěstí to trvalo asi měsíc, pak i jednička vzala kočár na milost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
6.11.25 13:43

Synovi v tuhle dobu zacalo vadilo svetlo, které jde do kocaru. Taky fungovalo uspat v kočárku a během chvilky zastavit. Jakmile se jezdilo déle a pak zastavilo, tak byl okamžitě vzhůru.
A kočár jsem měla v chodbě, kde je chladněji. Takže jsem musela dát nejdříve teplou deku pod něj, jinak plakal, že ho to studí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3741
6.11.25 19:43

@Karkulka79 většina dětí pláče, když ho dáváš do kočárku, podle mě je to však z důvodu, že dítě už je unavené, proto pláče. Takže vyjet a udrndat. Jinak dvojčata také spala v kočárku jen když se jezdilo. Jezdivavala jsem třeba dvakrát denne 2-3 hodiny. Každý den, v jakémkoliv počasí do 2,5 let. Nedalo se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31185
6.11.25 19:52

Nejstarsi spala jen v kocarku jedoucim oranici. Prostredni spal pouze ve stojicim kocarku. Nejmladsi kocarek nesnesla, az okolo roku golfky, spala leda na mne v satku. Ja se snazila, aby moje deti nemusely rvat, kdyz to neni nutne. Nejstarsi rvala, kdyz kocarek nejel oranici, prostredni, kdyz se pohnul, nejmladsi uz pri pohledu na nej. S tou jsem teda vyrazela za doprovodu jednou tydne v kocaru na velky nakup, cestou zpet byl nakup v kocaru a dite hozene pres rameno jako pytel. Jinak jsem jim to nedelala. Takze tak. Radu nemam, max :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí