Tip na vánoční dárky

12748
20.9.13 08:34

Tip na vánoční dárky

Ahoj holki, jelikož se nám pomalu a jistě blíží vánoce tak bych se Vás chtěla zeptat zdali už nakupujete a hlavně co? vůbec mě nic nenapadá jak pro děti mám dva kluky (7 let a 4 roky) tak pro rodiče a tchánovce. děkuji vám za jakýkoliv typ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
20.9.13 08:35

Počkám s Tebou na typi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1847
20.9.13 08:37

@blegmola juju to je jeste brzo. Ale klukum bych koupila auticka, vrtulnik na ovaladani, nakou tu tatrovku. Neco co maji radi.. Tchanovcum nakou drogerii, parfem, neck na holeni… Atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.9.13 08:43

Tak já mám pro kluka puzzle, a autíčka zatím. Napsal ježíškovi takže s ním je to jednoduché. Tchánovcům a mojí mamce taky nevím co, asi si taky budou muset napsat ježíškovi :mrgreen: a s manželem se neřešíme, v listopadu se nám narodí holčička takže mezi sebou tyto vánoce moř řešit nebudem, dáreček si nadělíme už v tom listopadu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.9.13 08:45

Sice jsou až za 3 měsíce ale včera jsem byla nakupovat a málem jsem dostala infarkt, když jsem viděla kolekce a sladkosti na mikuláše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
20.9.13 08:46

Přemýšlela jsem že bch staršímu koupila robota na ovládání. aut a traktorů maj hodně od Brudra. a ted koukám že maj od zítřka v lidlu zateplený nazouváky tak jim je taky vezmu, doma nechcou nosit bačkory. asi každýmu jednu hračku, oblečení a něco společnýho a tchánovcům drogerii asi ne, pač tchýně vonavky nepoužívá a to by jí asi moc nepotěšilo, už vidím ten její kyselý obličej, každý rok jí švagrová nakoupí pěkný dárek něco do kuchyně a ona se nad tím ofrnuje, tchán je rád za vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
20.9.13 08:46
@zanetka2712 píše:
Tak já mám pro kluka puzzle, a autíčka zatím. Napsal ježíškovi takže s ním je to jednoduché. Tchánovcům a mojí mamce taky nevím co, asi si taky budou muset napsat ježíškovi :mrgreen: a s manželem se neřešíme, v listopadu se nám narodí holčička takže mezi sebou tyto vánoce moř řešit nebudem, dáreček si nadělíme už v tom listopadu :srdce:

tak to je nejlepší dárek jaký si můžete dát :srdce:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
20.9.13 08:47
@zanetka2712 píše:
Sice jsou až za 3 měsíce ale včera jsem byla nakupovat a málem jsem dostala infarkt, když jsem viděla kolekce a sladkosti na mikuláše :mrgreen:

no právě vše je drahý, já už právě chci začít nakupovat ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.9.13 08:48

@blegmola no to je a manžel si i nadělil i dárek k narozeninám, ty slaví 3.12. a malá by se měla narodit 25.11.
on ví kdy to naplánovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
20.9.13 08:50
@zanetka2712 píše:
@blegmola no to je a manžel si i nadělil i dárek k narozeninám, ty slaví 3.12. a malá by se měla narodit 25.11.
on ví kdy to naplánovat :mrgreen:
:potlesk: tak to už budete mít pomalu vánoce za sebou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.9.13 08:51

Ale syn byl šikovný a napsal dopis ježíškovi i za segru, aby jí donesl panenku a nějakou hračku do vody :mrgreen: je to zlato :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
20.9.13 08:54
@zanetka2712 píše:
Ale syn byl šikovný a napsal dopis ježíškovi i za segru, aby jí donesl panenku a nějakou hračku do vody :mrgreen: je to zlato :srdce:

tak to je hodnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
20.9.13 09:00

U nás pro staršího výborně fungují jakékoliv sportovní pomůcky, neustále potřebuje něco většího:-) Kolo, lyžáky, lyže, brusle, kolečkové brusle, chrániče, dres na kolo, plavecké brýle… Všechno tohle mu udělá obrovskou radost, sportovní blbnutí ho baví, hračky jsem už naprosto zavrhla. Mladší vše dědí, tam je to horší, ale čtyrletému by udělalo radost třeba Lego (a starší by si s tím taky ještě vyhrál, ne?). Ještě se u nás uvažuje o autodráze, ta by byla společným dárkem pro oba (i s tatínkem dohromady:-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
20.9.13 09:03
@zuzkasim píše:
U nás pro staršího výborně fungují jakékoliv sportovní pomůcky, neustále potřebuje něco většího:-) Kolo, lyžáky, lyže, brusle, kolečkové brusle, chrániče, dres na kolo, plavecké brýle… Všechno tohle mu udělá obrovskou radost, sportovní blbnutí ho baví, hračky jsem už naprosto zavrhla. Mladší vše dědí, tam je to horší, ale čtyrletému by udělalo radost třeba Lego (a starší by si s tím taky ještě vyhrál, ne?). Ještě se u nás uvažuje o autodráze, ta by byla společným dárkem pro oba (i s tatínkem dohromady:-) ).

lego máme, určitě jim tam dokoupím dílky. okýnka a kolečka aby mohli skládat auta. a uvažuju pro mladšího že mu pořídíme kolo :think: jinak toho máme doma dost, ale maj to okoukaný a nejvíc si hrajou s traktorama a k tomu valníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.9.13 09:09

A co pro ty tchánovce??? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie